Mamici si burtici din BAIA MARE (23)
Raspunsuri - Pagina 21
Ramona_bm spune:
Multumesc mult de incurajari fetelor. Cu ajutorul vostru, luna asta nu am 
cand am vazut testul cu o singura liniuta. Azi dimineata am mai facut unu dar tot negativ e. Oricum, si eu i-am zis sotului ca nu are cum sa fie copilul mai putin incapatanat decat mine sau el asa ca o sa vina cand vrea nu cand vrem noi

si multumesc inca odata pentru suport. 
http://mt.lilypie.com/J822p2.png
clauco spune:
Salutare!
Feteleor, de cand am permis, toata ziua ma plimb cu masina. E foarte fain. Nici nu am crezut ca o sa-mi placa dupa ce am fost speriata de bombe la inceput. Si noi am avut un weekend super. Sambata am fost in parc. Am stat cateva ore bune acolo. Dar am tras si o spaima. Ma plimbam cu caruciorul si aud la un moment dat un zgomot ...pe cand ma uit, vad un copac din ala mareeeee cazand. Cu tot cu radacina. Si exact peste o alee. Am inghetat. Eram la vreo 30 metri. Noroc ca nu a fost nimeni in acel moment acolo. Va dati seama? Puteau fi copii, sau carucioare. Doamne doamne. Bine ca nu s-a intamplat nimic.
Duminica am fost la tara. Am mers o gasca mareeee. Am prajit, am jucat fotbal, ne-am distrat, ca si scapati din lanturi... Madalina a chiuit si a ras intr-una si a tot topait ca mi-a rupt mainile.
Malinka, 

MARC ALEXIS

la cele 7 lunisoare.
Carmenbunea, 

IANIS

tot la cele 7 lunisoare.
Anca81,
Carlei, sa treaca cat mai repede raceala si fara complicatii.
Melly, frumos weekend ai avut. Da zi-mi si mie ce e starvac vacum sa nu mor proasta.
Ramona, capul sus! Intr-o zi o sa se intample!
Alina_mocan, asteptam vesti.
AdrianaSM, e super premergatorul.
Ilinca, foarte frumoasa camera de bebe. Culoarea peretilor e foarte misto. Eu am vazut-o
.
Ancaurn, Dflavia, Mihor, NIkolletta, cum sunteti?
Ariana2005, mai pune pozici cu frumoasa Ariana.
melly23 spune:
www.chicsalon.ro/tratamente_corporale_starvac_vacuum.html" target="_blank">Starvac Vacuum
Noi si fluturica Amelia 

Noi si baimarencele 
dflavia spune:
'neata
vad ca v-ati petrecut si voi in week-end, ma bucur desi n-a fost chiar asa de cald cum am fi vrut...
Malinka multumim de invitatie dar eu nu ma incumet cu masina prin trafic singura cu piti si cu caruciorul vad ca nu e de iesit, asa ca asteptam vremuri mai bune sa ne vedem, am terminat caciulita pt Marc, sper sa va placa 
uitati si incepand de aici pozele de vineri, m-am simtit super, la fel si Stefi ca a vazut atatia copilasi cuminti la ea in vizita, mai repetam figura 
Mami de
Stefania 11.05.2008
mihor spune:
malinka am vazut si eu pozele din anglia...ce sa zic...se vede ca v-ati simtit foarte bine
Am visat ca vreau sa cumpar caruciorul de la tine si sotul tau era Dr Roman :)) Oare din cauza ca Sofia ne-a trezit la 6 cu chef de joaca si apoi cand am atipit am visat asta? :))
La multe lunite Marc
AndrianaSM frumos premergatorul! Sa-l stapaneasca sanatoasa!
Ilinca imi place mult camera Sophiei. Si eu i-am luat Sofiei o rochita asemanatoare cu cea rosie numai ca pe maro cu broderie rosie
Anca81 imi pare tare rau pt Carla...sa se faca bine cat de repede
melly greturile mi-au trecut rapid dupa un somn bun...Urmeaza sa ne luam si noi scaunul de masina si vrem sa mergem si noi cu Sofia undeva la plimbare...cred ca sau la Secret Garden sau la Pastravaria unde ai fost si tu...ca prea le laudati(nu de alta dar vreau sa le laud si eu)
clauco bine ca nu a fost nimeni sub copac...si eu ma tot gandesc sa fac o plimbare cu Sofia pana in parc
Malinka spune:
ok, deci ramane pe altadata...
mihor...hmm, sa inteleg ca iti plac caruciorul si...dr roman???? ![]()
![]()
![]()
ilinca...da, e draguta camera printesei, covorul super misto...
adriana, e misto premegatorul, ii fac si eu comanda...
anca...
pe carla sa fie ceva usor si sa treaca repede, si marc a fost asa in februarie, respira greu din cauza nasucului infundat si a trecut cu panadol...
melly...noi pe la 5 am plecat de acolo, probabil ne-am intersectat pe drum...
la noi a fost azi asistenta...la 7 luni marc are 8655 gr si 74 cm...a zis ca suntem peste medie, mie nu mi se pare...a zis sa nu ii iau premergator dar o sa ii iau...![]()
o zi faina sa aveti...si haideti la povesti...
a...multumim frumos de urari tuturor...si 

Ianis, sa cresti mare si sa fi sanatos...
AdrianaSM spune:
Vai, ce vreme naspa e in Sm...ploaie si un vant puternic!oare cand vine primavara asta o data?
Malinka, felicitari pentru bilant, stati foarte bine, chiar peste medie cum a spus dr. nici doctorita mea nu este de acord cu premergatorul, de aceea nici nu i-am spus ca i-am luat, nici nu ii voi spue.stiu ca sunt multe pareri pro si contra, mai ales in cazul fetitelor ca deformaeaza bazinul, dar si eu am mers mult si bine cu premergatorul si uite ca n-am nimic...acici fiecare cum considera.
Fetelor in Sm cand veniti? daca cumva aveti careva drum pe-aici intrati pe la noi..va asteptam...
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
Malinka spune:
pe unde umblati fetelor, nici pe-afara, nici pe-aici...ce faceti?
noi am iesit un pic chiar daca soarele a fost inselator si frigul cam piscator, macar am iesit la aer...
irlandeza...in curand pleci si nu te-am cunoscut, pe unde esti? hai, da-ne un semn, vrem sa va cunoastem...