Mamici si burtici din BAIA MARE (23)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

adriana...tinem pumnii pentru sora ta, sa nasca cat mai usor posibil si fetita ei sa vina cu bine pe lume...o sa aiba estera tovarasa de joaca, ce frumos... da' premergatorul, unde-i premergatorul?

ariana...m-am hotarat ce premergator vreau doar ca scrie ca nu e pe stoc...o sa sun maine dimineata la ei si mai vb, eventual iti primit un mesaj sa vedem daca facem comanda...

anca81...cum e carla? cum a fost dupa ce a trecut efectul anesteziei?

alina_mocanu...cum a zis si anca, priveste cu incredere inainte, trebuie sa fie bine, o atitudine pozitiva ajuta mult mai mult... pentru tine si sa dea DD sa fie bine...

ilinca...daca nu esti fan roz, ce culoare o sa fie camera fetitei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

La multe lunute MARC sa cresti mare, cuminte si sanatos. Sa aduci bucuri si fericiri parintilor iar ei sa fie mandri ca au asa fecior si sa aiba sanatate sa te creasca.

Esti mai mare ca si Ianis cu exact 13 ore.
Purici dulci de la Ianis si Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaurn spune:

MARC ALEXIS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hellooo,
ce mai fac baimarencele?
Malinka, am vazut pozele din Anglia, super, ati avut ce vedea pe acolo, cred ca v-ati simtit grozav. Camera de bebeloaie este un violet deschis si comoda va fi si ea violet cu vernil. Am pus cateva poze la album, da' inca nu e mare branza in camera pana maine cand montez patutzul si pun perdelele si pana vine comoda (in cateva zile).
Ancaurn, cam la sfarsitul saptamanii viitoare sa ma anuntzati cand va plimbati, sa vin si eu dupa saltelutza, cand in sfarsit va fi gata camera

35Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINA_MOCANU spune:

ancaurn eu de azi merg la munca si la 4 am programare la medic....ieri dimineata am tras o spaima...am hemoroizi si am mers la baie normal insa cand m-am sters hartia a fost plina de sange!asa de tare m-am speriat Doamne Fereste!dar era de la hemoroizi.am avut puls 118...
sper sa fie totul ok.va pup si multumesc pentru incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Neatza!

Caveiu ii gata, aburind, va invit sa il savurati!

Malinka, super mini-vacanta voastra. Parca am fost si eu deja la Londra, asa frumos ai explicat tu locurile pe care le-ati vizitat. Foarte frumos, ma bucur pentru voi, iar Marc e un scump si un zambaret. La multi ani pentru cele 7 lunisoare! Imediat suflati lumanaricile de 1 an in grupul de mamici cu bebei.

Alina_Mocanu, ne sa fie totul bine, si va fi! Trebuie sa fii optimista si sa te bucuri de sarcina asta caci la finalul celor 9 luni iti vei tine minunea in brate. Doamne ajuta!

O zi faina gagici!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

MARC ALEXIS
IANNIS
Sa cresteti mari si sanatosi, sa le aduceti numai bucurii parintilor.Un pupic mare pentru voi de la Estera.

Deci, a sosit premergatorul, care chiar imi place mult.Are si functie de balansoar, are si jucarii muzicale, e in culori neutre (nici eu nu sunt fan al rozului ),are frana pentru praguri (cu toate ca eu nu am praguri in casa)deci totul e ok....mai mult decat atat Estera este incantata cand o pun in el...rade cu gura pana la urechi dar nu o las mult in el, maxim 10 minute, ca totusi mi se pare ca e mica inca...aici am pus o poza cu premergatorul, nu se vede chiar foarte bine, dar facuta pe graba se accepta, nu?

Malinka, tu ce prtemergator vrei?vezi ca la my kids poate sa scrie pe site ca exista pe stoc si sa nu fie, si invers...deci mai bine suna si vezi.eu initial l-am vrut pe ala de la Chicco,fara jucarie muzicala, pe site acria ca este pe stoc, cand am sunat au spus ca nu este...oricum d-l ala mi-a spus ca nu peste mult timp vor mai lucra la site sa fie mai ok...

Ramona_bm, nu descuraja...bebeii vin cand vor ei, si cand ne asteptam noi mai putin...si eu am asteptat dupa Estera un an de zile, deci stiu ce inseamna durerea unui test negativ..dar stiu si bucuria unuia pozitiv, lucru pe care ti-l doresc sa se intample cat mai repede si tie...un de la mine.

AlinaMocanu, ma bucur ca totul e in regula..asteptam vesti bune de la doctor.

Ilinca,sa stapanesca sanatoasa Sophia toate lucrusoarele frumoase pe care i le-ai pregatit...sunt asa de frumoase momentele in care pregatesti camera lui bebe...deja mi-e dor si mie...

Multumim pentru agitate, sora mea mai are putin pana la nastere...din pacate fetita e in pelvian, si de-acum sunt putine sanse sa se mai intoarca...ea nu e prea incanatata de varinata cezarianei, dar asta e...abia astept si eu sa o vad pe Iulia...

eu nu stiu ce are Estera dar de ceva timp tare mult mi se trezeste noaptea... offff...

Sa aveti o zi frumaosa toate...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

'neata.

Carla e bolnavioara . De sambata noapte a inceput cu nasucul infundat, nu putea sa respire, am mers cu ea la urgenta sa o asculte la plamani. Nu are febra, nu tuseste, doar nasucul infundat. Mi se rupe sufletul cand vad cum se chinuie, noaptea se trezeste plangand din cauza ca nu poate respira. O aspir cu batista bebelusului insa plange saracuta, deja e traumatizata. Offff... Sper sa nu se agraveze si sa faca febra, doar Panadol si ser/apa de mare ii dau.

Marc Alexis

Malinka, super pozele, m-a apucat si pe mine nostalgia... V-a placut in London Eye?

Adriana, e frumos premergatorul iar Estera o scumpica.

Scaunul e OK, acum nu e Chicco Polly dar nici 550 ron nu e. Sunt multumita per ansamblu, Carla sta bine in el. I-am luat si pat pliant pe post de tarc de la Chicco, e super misto. De cand se ridica in fund singura dadea tare cu capul de gratiile patutului din lemn. O sa-l luam cu noi si in calatorii, se strange mic de tot, cat o umbrela mare . Am sa pun poze si cu scaunelul si cu patutul.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melly23 spune:

Buna dimineatza si multzumim de , chiar ca prinde bine mai ales dupa noptzile in care pitica mea nu se satura de trezit!, observatzi si acuma cat sunt de matinala, da!?mno am avut si noi un weekend plin, cel putzin moi sambata am mers si am inceput la Miss Beauty Starvac vacuum ca prea am inceput sa stagnez in kile, si va zic doar atat fain dar putin dureros dupa!dar abia astept data viitoare!nu va zic ca deja pielea mea nu mai are asa cocoloase de celulita, bine nu va asteptatzi la cine stie ce dar eu sunt multumita!si o piele mult mai fina! vorba aia "dai un ban dar stai in fatza" mno asa....apoi am iesit in parcul mare cu pitica ca era tareee fain afara, timp in care taticul o stat acasa si o facut mancare si curat asa ca mie azi nu-mi ramane decat sa spal haine mno asa....apoi dumineca am iesit cu tati cu tot la o plimbare pana in Mara la pastravarie dar era multa lume asa ca ne-am dus pe Cavnic si am ajuns la Secret Garden si noi! super faina plimbare !apoi acasa mi-am facut ora de epilat pensat bla bla bla....si somnnnn!deci un weekend reusit! mno si amu un conspectzel....

adrianaSM foarte frumoasa Estera si geaca la fel!sa o purtatzi sanatosi!si surori tale mulllta sanatate si bafta pe 3 aprilie!scoatem pentru ea!si poze cu premergatoarul, hmmm, pe cand?!

anca81 felicitari pentru masuratori!e foarte bine pitica ta!multzi de la noi!si legat de frenul lingual nu e mare chestie, nu te impacienta si Amelia o avut taiata pielitza aia fara nici un fel de anestezic!sa ii dai suzeta sa suga pe ea!sa nu te sperii cand vezi ca se albeste pe acolo !e perfect normal!si ce vad eu ca ai scris ca e bolnavioara piti !offff.....lasa ca o sa fie bine!multa sanatate voua!

mihor sper ca ti-au trecut gretzurile!un de la noi

alina_mocanu la sarcina cu risc maternal se da 85% din cat ai pe cartea de munca!ca si eu am intrat de la 4 luni! si ai grija de tine ca e cel mai important decat toate acuma bb!

nikolletta sper ca ti-au trecut durerile de gat ?!hai multa sanatate!

ilinca despre pediatru eu am fost si la Veronescu si la Constantina!sa-tzi spun diferentza!Veronescu= culta, priceputa intr-un cuvant de treaba!Constantina= sarcastica, nu are limite in ale vorbirii, e mai directa si exagereaza la greu!asta e parerea mea binentzeles!iar culoare camerei e superba!!si mie imi place culoarea mov, violet!si ai sa vezi ca merge bine si cu roz! si bafta cu pregatirile!

Malinka noi pe la 5 am ajuns la Secret Garden!voi?!hai ca azi ma uit si eu la pozici ca deja prea trag matzu de coada!si cu intarziere ii uram lui Marc la muuulte lunitze in continuare

ariana2005 uite ca mai dai si tu un ochi pe la noi!hai fa-o mai des!cat despre sala pana in august nici nu ma gandesc sa renuntz!te astept si pe tine

ana_mun distractzie placuta in vacantza de o saptamana la tzara!

dflavia multzumim de ospitalitate si de grozavele mufins-uri!te apreciez sa stii pentru ceea ce faci, crosetezi, coci!eu una nu prea ma am cu lucrurile astea !si vrem pozicile!

ramona_bm sperantza moare ultima!haide ca vei reusi! si bafta!

carmenbudea ii uram si lui ianis la multe lunitza in continuare!

mno cam gat aici caci piti a mea deja se agita mai rau ca spreiul!fug sa o pun la somn!

edit: foarte frumoasa Estera in noul ei premergator!felicitari pentru achizitzie!

Noi si fluturica Amelia

Noi si baimarencele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Multi Carlei sa traca nasucul infundat...of, ca rau imi pare...cred ca e tare greu sa o vezi bolnavoara...asteptam sa vedem poze cu ea in nooul scaunelul

multumim pentru aprecierile cu privire la premergator...

Rodicamaries, nu mai intri sa ne spui cum e cu sarcina????? poate deja stii ce se ascunde in burtica...hai mai intra si pe la noi...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008)

Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu

Mergi la inceput