Mamici si burtici din BAIA MARE (23)
Raspunsuri - Pagina 19
AdrianaSM spune:
Si eu ma bucur mult ca ne-m intalnit Alina.
Sora mea a stabilit cezariana pentru 3 aprilie, daca cumva nu va dori fetita sa o cunoasca mai repede...
ceea ce speram ca nu se va intampla ca Sasaran e plecat din tara sapt care urmeaza...deci...
acum va las sunt ocupata ca a sosit premergatorul..sa vad cum sta treaba cu el...
va pup.pun poze cu el mai tarziu.
Adriana, mamica binecuvantata de
Estera (17.09.2008)
Copilul meu iubit
O satmareanca intre baimarence
Asa cresc eu
ana_mun spune:
seara buna
nu am somn
Adrianasm foarte frumoasa scurta voastra. Cum stati cu ochiul?
fetelor ati fost pe acest site www.p rice. ro/preturi_accesorii_bebelusi-1485.htm, acuma am hoinarit pe acolo si au tot felul la preturi destul de bune.
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
Ramona_bm spune:
Buna dimineata fetelor! Poftiti toate la 

. Din pacate eu mai raman o luna pe la aspirante
. Am facut astazi un test si a iesit clar negativ. Poate am mai mult noroc luna viitoare.![]()
-ici la toate
http://mt.lilypie.com/J822p2.png
ana_mun spune:
'neata
Deci fetelor ecel site dupa cate am vazut este numai pentru preturi, dar daca va intereseaza sa va uitati.
Noi azi mergem la tara si vom sta o saptamana binemeritata, o sa fiu si eu mai liberea un pic, o sa ma relaxez.
Ramona stai linistita ca la noi dupa trei ani am ramas gravida. Iar in ultimele sase luni faceam teste luna de luna ca imi intarzia ciclul cate 2-3 saptamani, iar cand am ramas nici nu m-am mai stresat ca o sa fiu gravida, si uite ca ma fost. Asa ca rabdare.
Mami Ana
si Alexandru
(04.11.2008)
nikolleetta spune:
'neatza!
Ramona, merci de 
Malinka, bine ati revenit 
Ana_mun, distractie si odihna placuta la tara.
Ancaurn, foarte scumpi copii aveti!
Ilinca_M. spune:
Fetili pe care n-am putut sa va anuntz telefonic, sa stiti ca a venit comanda
. Am saltelutza de cooocooos si lenjeriiii! (rrroz, ca n-au avut pe stoc alta culoare; nu-s eu mare fan roz da' astea-s tare dragutze, imi vine sa le mananc
)
35
Sophia
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M
ancaurn spune:
Buna dimineata, azi dau eu 
Alina_Mocanu nu te mai stresa atat! Te roooog! O sa vezi ca o sa fie bine de data asta! Pana cand ai concediu?
Adriana sora ta mai are atat de putin! 

pt ea! Cum se impaca Estera cu premergatorul? Vrem poze!
Ramona_bm Nu-ti pierde speranta. O sa vina si bebe cand va fi momentul. Noi iti tinem pumnii in continuare si nu uita sa ne mai scrii. 
Ana_mun o saptamana intreaga la tara! Macar ai net?
Nikolleetta merci pt aprecieri. 
Ilinca felicitari pt achizitii. Sa le stapaneasca Sophia sanatoasa!
Anca81 cum papa Carla in noul scaun?
Malinka am vazut pozele si mi-a venit sa plang. Vreaaaau si eu!!!!
ariana2005 spune:
malinka, super pozele,..ma bucur ca v-ati simtit bine
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
ariana2005 spune:
sa aveti o duminica frumoasa, plina de soare si ..dragoste 
pentru toti si toate..
azi avem musafiri,..vine sora mea cu copiii, fetita are 3 ani jumate si baietelul 2, deci va dati seama ce va fi la mine acasa cu 3 copii pe aceiasi minte,..balamuc,..oricum ne este foarte dor de ei asa ca o sa rezistam eroic..
mami de fetita pe pamant si de baietel in ceruri
poze cu noi
"Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ce-mi sta in putere,
Si intelepciunea de a face diferenta intre ele..."
Malinka spune:
fetelor...vremea frumoasa de afara v-a tinut departe de calculator zilele astea, nu?
noi am avut un weekend placut..ieri am facut toata ziua curatenie...trebuia, ca era dezastru in casa...si-acum ma simt de parca ar fi sarbatoare, asa frumoasa-i casa curata...
marius l-a dus pe marc ieri pentru prima oara singur la plimbare...pana in centrul vechi au ajuns si in plus mi-a facut si cumparaturi de la kaufland...
azi piti a implinit 7 luni...la multi ani, piticul meu drag, mami te iubeste mult, mult, mult...

si am fost sa mancam cu nasii piticului la secret garden la danesti...e frumos acolo chiar si pe vremea asta ![]()
pentru cine nu stie, ca eu am uitat sa va zic, am pus in album pozele din anglia...despre cum a fost...greu de descris in cuvinte...am fost in destule locuri pana acum dar, clar, anglia e undeva in frunte...amabilitatea oamenilor si organizarea m-au impresionat...eu n-am simtit deloc aroganta pe care se spune ca o au englezii, chiar din contra, marc a fost mereu intampinat cu zambete si aprecieri, chiar ne-au facut sa ne simtim bine...am vizitat cat de multe am putut, am profitat de timpul frumos, de soare si...ne-a parut rau ca a trecut prea repede...cu siguranta, e un oras in care vrem sa mai mergem...
cumparaturi i-am facut mai mult lui marc, din pacate n-am prea gasit reduceri dar totusi i-am luat chestii foarte frumoase la preturi bune de la mothercare, h&m, next si mamas&papas...![]()
in avion, la dus, marc a dormit tot drumul, 2 ore si 50 de minute, ca era ora lui de somn, am fost doar atenta sa aiba suzeta in gurita...iar la intoarcere s-a foit, s-a agitat, a ras, a plans si s-a jucat, deci meniu complet...per total, a fost ok, deci, mai vrem...