Mamici si burtici din BAIA MARE (23)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihor spune:

Malinka acum sunt in cautare de carucior super usor si al tau mi se pare ca seama putin cu quinny...se pare ca nici in vis nu scap de ganduri :)) De Dr Roman imi place...la nastere a fost super. De atunci am mai fost la uns ingur control(la cel de 6 sapatamani). O sa mai merg tot la el sa vad daca imi ramane aceeasi parere buna.

azi a iesit numai sotul cu Sofia in timp ce eu am mers la pensat si ce mai trebuie :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Ce "sindrofie" faina de bebelusi ati facut iar...dar pe MUFFINS nu le-a pozat nimeni?!
Merci pentru ponturile cu medicii pediatri; pe dna Veronescu mi-a recomandat-o si o colega mai in varsta, ca sunt prietene foarte bune si zicea colega mea ca e grozava. Pe Pop Constantina o cunosc, adica sunt prietena cu copiii ei, cu fata am fost si colege de scoala. Dar habar n-am pe unde au cabinetele nici una dintre ele; chiar, are si dna Veronescu cabinet particular?
Azi am fost la control la Sasa, totu' bine, Sophia cu capul in jos, appx. 2 kile 600, nu da niciun semn ca ar vrea sa iasa mai repede de dpn...nicio problema n-avem, slava-Domnului...a, si tensiunea mi-a fost 100 cu 70, desi ma aplecasem in cap sa ma incaltz si gafaiam ca un elefant...
Am montat in sfarsit patutzul! Si am pus si perdelele. Tre' sa vina si comoda cat de curand. Am pus poze la album. Dar asa-i ca la modelul meu de patutz n-o sa pot pune laterale de-alea de la lenjerie, aparatoare?! Voi ce ziceti? Le-am luat degeaba, asa-i?

35Sophia-Diana
http://community.webshots.com/user/Ilinca_M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Buna seara!
Fetelor va multumesc pt urari sa va dea DD si voua inzecit.
Malinka la ce dr esti de iti vine asistenta acasa? Ai chemato tu?
Va doresc placuta si odihnitoare iar la bebei somn usor fara prea multe treziri. Asa cum mi-o doresc si eu. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

ce draguta o sa fie camera sophiei, superba...da, imi place mult patutul, doar seamana cu al lui marc, diferenta e ca la al nostru ambele laterale mari sunt din grilaj, la tine vad ca o laterala e din placa plina...aparatorile o sa trebuiasca obligatoriu sa le folosesti, de la pe 5 luni incolo, cand micuta o sa se intoarca pe burtica si-o sa poata sa se loveasca...eu am pus pe trei laturi aparatori, pe latura care da inspre patul nostru nu am pus si mereu se loveste pe-acolo...asa ca, chiar daca nu se potrivesc snururile aparatorilor trebuie sa le prinzi tu cumva, sunt chiar necesare...

piticuta o sa stea singura in camera?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

carmen, eu sunt inscrisa la dr ilea cornelica si asistenta ei vine in fiecare luna sa il vada pe marc, nu trebuie sa o chem...

somnic usor, azi ati cam chiulit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenbudea spune:

Malinka fain de voi, la mine a fost asistenta o singura data, dupa ce am iesit din spital, desi cand am fost gravida a zis ca o sa vina in fiecare luna. Merg eu la cabinet ii la 5 minute de noi deci nu ii stres.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Salutari!

Multumesc tuturor pentru gandurile bune

Suntem cam la fel, nasul infundat, fara febra, tuse sau alte nenorociri. A, ba da, s-a schimbat ceva ... AVEM UN DINTISOR . Ieri i-am pus mana in gurita si am simtit creasta, iesise deja. Saracuta Carla, toate au fost pe ea zilele astea, si raceala si dintisori, si sectionarea frenului lingual. Am o fetita tare buna si curajoasa

Si o poza cu tarcul si cu scaunul de masa.

Mamica fericita de Carla Alexandra (13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput