Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 9
ada_coman spune:
Fetelor stiti careva ceva de Aalina si Roxanaz??? Sper ca nu s-a intamplat ceva rau.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ingrid70 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Venerata Mai voiam sa va intreb ceva legat de cresterea in greutate.Liviu a avut la nastere 3,200 g, iar la iesirea din spital a avut 2,960 gr. La 3 saptamani de la iesirea din spital luase in greutate 760 gr (deci avea 3,720), dar cand am fost la controlul de 1 luna (am fost pe 10 Martie) la policlinica de cartier, cand l-a cantarit avea 3,830 gr, iar asistenta a zis ca a luat cam putin, pentru ca ea s-a raportat la greutatea de la nastere, fata de care cresterea era numai de 630 gr intr-o luna. Voi la care greutate va raportati pentru a evalua cresterea in greutate, la cea de la nastere sau la cea de la externare?Multam pentru opinii.Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si Liviu-Stefan (11.02.2009) |
lisa79 spune:
alinuk,mai da-mi inca odata siteul
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
oana_vr spune:
Buna ziua mamicilor...va multumesc frumos de primire....ma bucur sa devin si eu vecina voastra de bloc
ingrid70 spune:
Imi trimite si mie, va rog, cineva parola de la contul comun?Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009
oana_vr spune:
Poate imi poae spune si mie cineva cum sami pacalesc bebicul sa ia suzeta.....nu o vrea nicicum....prefera degetelul
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_vr Poate imi poae spune si mie cineva cum sami pacalesc bebicul sa ia suzeta.....nu o vrea nicicum....prefera degetelul |
Nu stiu cum sa-l pacalesti. Poti sa mai insisti si sa incerci mai multe tipuri de suzete. Nici pitika mea nu a vrut-o la inceput, dar a acceptat-o pana la urma pe cea de latex (cauciuc) si nu a vrea tot timpul.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
DarkBendis spune:
Buna ziua la toata lumea!
Aidan de Miereamara!! Andrei de Crysyana!!
La noi toate bune. Raportam o noapte buna de tot, bebe a dormit de la 1 si un pic pana la 6.15, apoi cu 2 pauze scurte pana la 11 si ceva - deci ne simtim cu totii odihniti. Si nici nasucul nu-i mai curge Separe ca i-a priit "iesitul in lume" si noua ne-a priit atat intalnirea cu gasca cat si masa la restaurant (prima de cand il avem pe bebe)
Alinuk, uite si mesajul de la noi: Andra: "Cand alaptez, suntem doar noi doi: el e lumea mea, iar eu sunt universul lui" Daca nu ma insel, minutul 1.47 (un bebe mic si o maneca rozosina )
Miere, tare faine sunt pozele de la piscina. Ce grozav ca la voi e cald si soare! Felicitari pentru sesiunea de "pampering".
Crisspy, sanatate multa puiutului tau!
Ingrid, ai PM
Oana, daca nu vrea suzeta, nu insista prea mult. La unii bebei nu le place suzeta - al meu fiind unul dintre ei. Si nu-i da miere DELOC! E total contraindicata pana la un an (aici in UK au zis pana la 2), din cauza posibilelor infestari cu spori de Clostridium Botulinum, bacteria care cauzeaza botulismul.
Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"