Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Merci, Dark Ce bine ca v-ati putut odihni, noi avem niste colici ingrozitori care nu trec cu nimic nici cu Debridat, nici cu Sab Simplex, nici cu Baby Drink. Chiar ieri ma intreba sotul ca noi oare cand o sa mai fim odihniti. Chiar a sunat-o azi pe maica -sa s-o intrebe cand trec colicii . Nici la titi nu sta linistit saracutul!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Fetelor stiti careva ceva de Aalina si Roxanaz??? Sper ca nu s-a intamplat ceva rau. Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Merci, pt parola si tie ada Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Asa stiu si eu: miere la copii pana la 1 an absolut deloc!Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Avem si noi pozici noi, cu mami (dupa "renovare" si bebe la piscina)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1

Enjoy!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Miere cu dedicatie speciala pt tine!!! De fiecare data cand ma uit la voi imi vine in minte melodia asta:

http://www.youtube.com/watch?v=GXgGf-1eIFw&feature=PlayList&p=9D8159DD796FB757&playnext=1&playnext_from=PL&index=1

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Poze: http://community.webshots.com/user/adacoman
Film: http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12

Haha, cum de ai stiut? Este una din melodiile mele preferate, i-o puneam mereu lui Aidan cand era in burtica.

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_vr

Am incercat cu miere dar niciun rezultat nu vrea si nu vrea

Oana, nu ii mai da miere sub nici o forma copilului! Mierea este interzisa copiilor sub 1 an pt ca poate provoca botulism.
Nu e nici o tragedie dc nu vrea suzeta.

An amazing journey

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudi@ spune:

Buna, ooooo ce de mamici fericite. Felicitari la toate si sa aveti bebei sanatosi si papaciosi. Eu una n-am mai intrat de o eternitate, va rog sa ma scuzati dar m-am luat cu alt subiect (mamici in germania)
Poate ma treceti si pe mine pe listuta, va roggg.
23 feb, ora 2.34 3180g si 49cm. apgar 10. Il cheama Nico Louis
Multumesc si promit ca intru mai des.

Mergi la inceput

Alinuk, daca nu e prea tarziu, am trimis si eu niste poze cu bebe Alexandru la titi pentru filmuletul nostru.Mami de bebe Alexandru, 05.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui andre_ea

Alinuk, si eu zic la fel ca fetele, ca ar trebui pastrate doar imaginile cu gravidute, bebei in burtici si mamici alaptand. La inceput de film as fi pus un mesaj ca al lui Miere: "Laptele matern e cel mai de pret dar pe care il poti face copilului tau" si eventual "informeaza-te" si site-ul attct.
Eu am 2 poze in montaj, dar cred ca un singur mesaj e de ajuns ca sa nu incarcam filmul: "Pentru mine alaptatul a fost o consecinta fireasca a nasterii, natural, minunat."

Delu Prichindelu' [/i]
Prichinduta[/size=1]

merci Andreea, e ft buna ideea

cred ca cel mai bine conturata povestea asa e:

inceputul cu bannerul campaniei (de pe www.attct.ro) si apoi cateva mesaje:

"Laptele matern e cel mai de pret dar pe care il poti face copilului tau" asta e tot de pe www.attct.ro de la avantajele alaptarii

apoi,

informeaza-te: www.attct.ro

si apoi (ca sa nu repetam la fiecare in mesaj 'pt mine alaptarea, alaptatul, sa alaptez..etc..

mamicile impartasind din experienta lor...
...pentru mine alaptatul este...

vedeti link

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

vai dark ce mesaj frumos...

mi s-a zbarlit parul pe mine

cred ca asta urmarim, nu-i asa!?

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

bine ai revenit claudia
oana,fara miere
Irina,ti se potriveste de minune piesa. Chilian imi place si mie eu ii puneam Anei ,Enya...si acum sta nemiscata si asculta...pana se pliciseste

a inceput sa zambeasca,doarme binisor. 11.pm-3.30am(papa)-6.30(papa)-9.am. ma odihnesc si eu. ultimul somn e deja mai zgomotos,dar o iau in pat cu mine si tot adoarme. incepe sa imi placa, parca vrea sa vorbeasca
aseara am fost la o petrecere,au fost cel putin 20 de copii,am stat 2 ore max si am plecat. cand a inceput Ana sa planga,nu am mai putut sa o linistesc,incerca sa adoarma si nu putea...a fost un pic prea mult pt ea. cadn am ajuns acasa,am avut din nou o ciufulita zambitoare care a amancat frumos si s-a culcat. m-am simit de tot kk ca am chinuit-o in halul ala. e prea micuta pt asta.

La multi ANI licurilor!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput