Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 11
Naty spune:
Multumesc mult de tot pentru urari, m-au emotionat! tuturor.
Nu prea am avut timp sa citesc, vineri am fost la casatoria lui varu-miu iar ieri am serbat (in familie). De ziua mea Nadia mi-a facut un dar - nu a dormit de loc intreaga zi, doar 45 minute afara la plimbare, dar seara s-a culcat la 10,30 si a dormit tun pana la 6 dimineata!
Altfel si-a facut un oarecare program, in cursul zilei papa cam la 2,30 - 3 ore, iar seara dupa baita si masa de la 8,30-9,00 doarme pana pe la 3 - 3,30 cand mananca iar. Uneori se culca imediat, alteori se mai joaca o vreme, apoi doarme si se scoala pe la 6,30 - 7.
Am vazut ca vorbeati de marimile hainutelor - noi inca purtam haine de 1 luna desi avem 2 jumate, dar mult timp am purtat hainute de prematuri. Pampersi avem inca nr. 1 dar cred ca trecem la 2 ca vad ca au inceput sa o stranga.
selene ma bucur mult ca te-ai impacat cu taticul Dariei!
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
Naty spune:
miere piscina? Mor de invidie ...
Tare frumoase pozele, ca de obicei.
Avand in vedere ca a trebuit sa ies in lume - la casatorie - mi-am facut si eu manichiura, pedicihiura, tratament cosmetic si m-am coafat si ce bine m-am simtit!
Pe de alta parte azi am reusit sa ma duc la biserica si am facut in sfarsit molifta, ca amanasem cam mult.
Fetele cu bebe 2 - nu-i asa ca e mai usor acum decat la primul? Eu una sunt mult, mult mai relaxata si ma simt mult mai bine acum.
Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)
NOI
IRINA.C spune:
Alinuk multumesc!Am vzt filmuletul acum si eu pot spune ca m-am emotionat, apreciez munca depusa, eu am uitat sa ti zic minutul dar tu ai stiut care suntem, multumim inca o data, mi-am regasit si msj si pozutza!
Eu si Radu suntem mascati.El o taraie de cand eram noi la spital , raceala, acum ii dau claritromicina de diseara.Eu eram bine , refacuta , acum insa cefalee, gat uscat.E ca un cosmar cu virusurile astea.Si nu am mai avut nici o vizita , evident.Ochila a mai tusit sec si azi , ca sa nu uitam cumva , o singura repriza....sper sa nu ia din nou ca ma apuca pandaliile.
Am tot incercat singura dar decretez! Am nevoie de ajutor!Vreau sa scap de fica asta, frica sa nu fie copilul bolnav , nu racit neaparat...tot ii inventez eu ceva..cand tremura ca are convulsii, cand tuseste ca nu stiu ce!Ma declar invinsa si recunosc ca am o pb si vreau sa o rezolv cumva ca altfel..pierd una din cele mai frumoase per din viata puiului meu.Stiu ca si dc raceste iar se face bine , nu??Nu stiu ce am , m-am saturat de frica..vreau sa fiu destinsa, fericita si multumita.Asa cum eram eu!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
alinuk spune:
feele cam asta e
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=835022c2c158e393325b01&skin_id=601
var aproape de final
tb sa vb cu dna Musat si cu cei de la site ul ATTCT.RO
PUPICI SI MII DE MULTUMIRI
daca e vreo neconcordanta intre mes si poza pls dati cu rosia dupa mine
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lisa79 spune:
alinuk superb!
feliciatri tuturor mamicilor pentru poze
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
oana_vr spune:
Mersi de sfaturi fetelor,eu sincer iam dat putina miere pe suzeta ptr ca asa mau sfatuit alte fete.Ma bucur mult ca sunt si eu alaturi de voi si a devenit si bebeul meu un licuric...te simti ca intro adevarata familie...Noi tocmai neam intors d la plimbare,cd iesim afara este cel mai fericit bebeu
oana_vr spune:
Joi trebuie sa mergem la vaccin...spunetimi si mie daca e normal sa faca febra dupa sau e un motiv de ingrijorare
Venerata spune:
Buna mamici,
Andre_ea, operatia mea este spre bine. Mai am numai doua puncte in care inca mai supureaza, dar suntem aproape sa-i venim de hac! Dar am trecut printr-o perioada destul de grea din cauza operatiei, adica din a doua saptamana de la nastere am mers zilnic la pansat timp de 2 sapt, si apoi la doua zile pana in prezent . Am eliminat si cateva bucatele de fir din interior. Am avut fire din acelea resorbabile (sau cum s-or numi) si se pare ca am facut o alergie/intoleranta la ele. La un moment dat (acum vreo 10 zile) cand dr. chiar nu mai stia ce sa faca, si mi-a zis ca daca intr-o saptamana nu se rezolva, ma deschide din nou, si imi pune fire din acelea permanente care se scot dupa vindecarea ranii . Noroc ca am scapat de asta!
Sper ca in vreo saptamana, doua sa scap de tot de drumurile la spital. Ma stiu aia acolo ca pe un cal breaz, iar eu m-am saturat de plecat de acasa de langa bebe. A fost extrem de stresant si obositor pentru mine pentru ca ma trezesc odata in timpul noptii sa-i dau papa lui bebe, iar dimineata cand ar trebui sa ma odihnesc cand doarme Liviu eu trebuie sa plec la pansat. M-am si consumat foarte mult din cauza operatiei, am fost si foarte ingrijorata sa nu fac vreo infectie, si ma simteam neputincioasa si uneori chiar incapabila sa am grija de bebe asa cum as fi vrut eu. Noroc ca sta o matusa de-a mea la mine si se ocupa f. bine de el, ca altfel nu stiu ce m-as fi facut.
Pupici la toate fetele!
Imi trimiteti si mie parola de la contul comun. Inteleg ca este una noua, nu?
doranna spune:
buna, mamici de licurici!!
felicitari pentru bebei, sa creasca mari si sanatosi!!!
sunt o graviduta de martie-aprilie; astept cu nerabdare sa inchidem topicul din odisee si sa ne alaturam si noi clubului scutecelor
va scriu cu o rugaminte...
eu o sa nasc la elias, prin cezariana si nu stiu cum trebuie procedat cu doctorii... cat? cum? cand? cine treb sa se ocupe de asta? offf, mi se pare atat de jenant...
daca vreti sa ma ajutati, va astept cu PM
multumesc!!!
Dorana 37+
Porumbita spune:
mey raspundeti-mi si mie la intrebare:
fontanela la bbii vostri cat e de mare? ca la robert inteleg ca medie spre mica...e vreo problema?
Irina nu mai fi stresata ca ii transmiti si lui Ochila
Alinuk f frumos filmul...
Miere vreau si eu caldura si soareeeeeee