Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 12
bebelusi spune:
Alinuk uite si mesajul meu: Cand alaptez linistea capata dimensiuni: o poti percepe, o poti atinge!
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisa79 spune:
copila asta ma enerveaza,o duc la camera(web) sa o vada bunicii se apuca de plans,venim in sufragerie e toata numai un zambet...na... ce sa mai zic
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
oana_vr spune:
Apropo de fontanela si eu m-am speriat crezand ca e prea mica parea ca mai are putin si se inchide dar am fost la doctor si mia zis ca 1,5cm este o marime normala la 2 luni si ca sunt copii care se nasc si cu fontanela mai mica.Devine o problema and se inchide foarte devreme...sau se naste cu ea inchisa.Ar trebui ca intrun an sa se inchida...cel putin asa mi-a zis mie.
Sa va traiasca licuricii frumosi si sanatosi!!!
Venerata spune:
Porumbita, si mie mi-a spus dr ca Liviu are fontanela putin mai mare dar sa nu-mi fac griji ca o sa se inchida.
Selene, ma bucur mult pentru impacarea ta cu tatal scumpetei de Daria. S-o tineti tot asa!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bebelusi Alinuk uite si mesajul meu: Cand alaptez linistea capata dimensiuni: o poti percepe, o poti atinge! Mami puiutului Vlad Mihai http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1 "Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere" |
nu-mi incape sa pun ca semnatura: mami puiutului Vlad Mihai
pun Bebelusi??
sau numele tau?
cum preferi?
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
lisa79 spune:
mie nu mi-a zis nik de fontanela,eu de la mama stiu de ea. oriccum,mai bine ca nu stiu ca as fi avut un motiv in plus sa ma stresez
IRINA.C spune:
Nu prea are importanta cat, cum e...important e ca se inchide pn la 1 an, 1 an si ceva si mai important este aspectul dc e bombata sau deprimata si asta doar in anumite situatii(boli).Nu mi fac griji pt fontanela de nici un fel.Dati vit D mai ales cele din Rom si cu asta basta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
ada_coman spune:
Miere nu am stiut, pur si simplu asa imi vine in minte. Sunteti frumosi impreuna
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
lisa79 spune:
fii-mea are scoarta in cap,o tot dau cu crema dar nik. cred ca va trece cu timpul. bai eu nu mai stau sa ma uit la ea ca jur ca ma dielsc,parca tot timpul ii gasesc ceva
de roxana si Aalina nu stie niemni nimic??? nu au mai intrat de mult,sper sa fie totul bine. fetelor daca vedeti mesajul,mai intrati si pe la noi
Selene_Bunny spune:
Fetelor, cum va luptati cu mentalitatile invechite?
Azi a avut matusa musafiri. O familie cu doua fete, cea mica, in jur de 9 - 10 ani, simpatica. Vine ea cu mama ei sa o vada pe Daria, totul OK, pana cand o iau eu pe Daria in brate - ei nu-i plac strainii si face figuri la ei in brate. Si... incepe mama-sa...
"Ai obisnuit-o in brate? Nu e bine... O sa te rupa de spate cand o sa fie mai mare... Copiii sunt exploatatori... Ce daca plange? Las-o sa planga..."
Matusa numai aproba, ca da, o tin mult in brate, si ca, daca a mancat, e schimbata, nu e bolnava, n-are decat sa planga...
Nu e prima data cand aud chestia asta... "Las-o sa planga, isi face plamani..."
Fiindca nu pot replica - nu functioneaza faza cu "asa a zis medicul / psihologul" - ma consum in mine...
Dupa ce au plecat inapoi jos, mi-a trantit Daria un kktoi cat toate zilele... Pampers, body, salopeta, vraiste, de sus pana jos, si pe fatza, si pe dos...
Porumbita, si fontanela Dariei a fost declarata "cam mica". Numai stresul ala nu-mi lipsea, asa ca i-am dat pace, sa fie "cam mica" (sa zic 1 cm?)
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!