Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Venerata, Naty, multumim!

Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fontanela lui Teo a fost destul de mare
Ii dadeam cate 4 picaturele de vigantol pe zi
Pe la un an jumate poate si mai bine i s-a inchis

La Andu scrie ca e 2/1...probabil 2 degete pe lung unu pe lat...sau cm!?

in fine, primeste cate 2 picaturele...

nu-mi bat capu

de-i prea mica...n-ar fi taman de bine ca nu are un sa creasca mare creier mare, de-i prea mare iar poa sa fie de rau..oare ar putea avea rahitism hmmmmmmm

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Salut mamicilor....si bebicul meu are cojite in cap si nu vor sa ii treaca!!!sper ca or sa treaca de la sine......sa va traiasca licuricii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinuk scrie "Patricia"

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

IrinaC stiu ca e usor sa dai sfaturi si mai greu sa le urmezi. Tot ce pot eu sa fac este sa te incurajez ca vremuri mai bune o sa vina curand pentru toti trei si o sa fiti linistiti si fericiti langa Ochila al vostru.

Curaj si fruntea sus

Multi

Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei

http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

irinac stiu ca poate suna poate prea pueril ... dar te rog zi DOAMNE AJUTA-MA SA DEPASESC SI ACESTE MOMENTE DE DEZNADEJDE ... si apoi o rugaciune ... chiar si doar TATAL NOSTRU .... pt tine ... ajuta f mult ... eu tot travaliul asa am zis si m-am descurcat ... nu te lasa rapusa tocmai acum ... si eu ma recunosc in astfel de simptome desi nu am avut-o bolnavioara ... dar CURAJ SI NADEJDE IN DUMNEZEU ... E SINGURUL CARE NE POATE AJUTA IN ASTFEL DE TEMERI ....

TE PUPI SI AI GRIJA DE VOI

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Buna dimineata mamicilor!Ce fac licuricii?Noi suntem matinali.Fetelor aveti idee de ce nu e trecut inca in listuta si licuricul meu?trebuie sa trimit iar mesaj cu datele lui?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Fetelor, cum va luptati cu mentalitatile invechite?
Daria Nandini

http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png

Am adus pe lume o minune!

din fericire nu e cazul, in jurul nostru nu prea sunt asa persoane 'invechite'...sau daca sunt au vederi mai liberale si nu prea au tupeu sa ma dadaceasca, deoarece stiu ca sunt la curent cu mai tot ce e nou (asta nu inseamna ca e si cel mai bun sau nici pe departe nu e o suficienta a mea)...

...cred ca e un fel de autoritate pe care as avea-o acum ...in domeniu, deh e vorba de experienta primului copilash 'bine crescut' (cel putin dpdv al kg si imunitatii)

ma mai lupt si eu cu unii de prin prejur cand vine vorba de a ceda la irezistibilele cereri ale lui Teo de 'ciocoata si boboane cu ciocoata'

Selene eu zic sa-ti vezi de treaba ..si sa nu-ti consumi energiile in lupte neimportante cu mentalitati invechite... Incearca sa cauti compania celor care sunt in situatii ca si tine: mamici cu copilashi, persoane mai tinere, mai de varsta ta

lasa-le pe doamnele acelea sa vorbeasca iar tu sa faci cum te indeamna instinctul de mama si inf de la pedi, si altele autorizate...

pe aceasta cale vreau sa-ti urez si eu sa functioneze relatia cu taticul Dariutzei si sa va dea Doamne Doamne echilibrul necesar sa formati o familie fericita, implinita.

asaaaaaaaa

mamici de licurici va invit la
si va doresc o saptamana frumoasa!!

l-am filmat pe puciul de Andu cand gangureste si rade ....m-am convins, nu e intamplator zambetul ce-l afiseaza uneori... raspunde, e ft activ si interactioneaza cu noi ...parca mai devreme decat o facea Teo (deja fa comparatii..si nu e bine cica, dar e uman si nu prea pot sa nu fac)... tind sa cred ca deoarece are parte de atmosfera imprejur (Teo, joaca lui la care e ft atent, jucarii multe, vorbarit etc etc) si de persoane mai multe. Cu Teo am fost singurica pana am avut-o pe bonita pana pe la 8luni (singurica in timpul zilei, taticul care era la serviciu se pune...doar la drum de seara)

o sa va pun filmuletzul cand il voi descarca

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Va citesc zilnic dar eu fac o pauza de net. Am o stare...ciudata...asa ca nu va ingrijorati.
Suntem bine. Avem colici si abia mai stau de oboseala, dar atat timp cat puiul e ok si se linisteste la san...stam asa.

Ma bucur ca toata lumea e bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anculet spune:

Neata fetelor!

Fetelor,cate dosare se depun la primarie pt copil? Alocatie,trusou,si indemnizatie din cate stiu eu.....dar e posibil ca si primaria sa dea o prima de nastere?.
Urez la multi ani fetitei mele care face azi 6 sapt.Apropo: e mult daca papa 150 ml de lapte praf la o masa (dar nu mananca din 3 in 3 h, trec cam 3 h jumate ziua,iar noaptea doarme cate 6-7 h legate )

[fetele 2 in 1

[Alexandra Maria

Mergi la inceput