Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
ada_coman spune:
Frumos montajul alinik
Ada: Cand imi pun pitika la san mi se umple sufletul de fericire si emotie. Alaptatul e ce mai de pret dar oferit vreodata puiului tau.
Aseara am fost la ziua nanei, care a fost sarbatorita la un local. A fost frumos, dar e fff greu cu doi copii mici, dar ne-am descurtat pana la urma
la toata lumea!!!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
crisspy spune:
Buna fetele,
Nu mai pot sa mai intru pe forum ca am ramas singurica, mama a plecat ieri. Si tocmai acum bebe nu mai face kaka.
I-am bagat supozitor si nimik. Adica face, da' face foarte putin si plange si se strage de burtica. Nu mai stiu cum sa-l potolesc.
Eu ii dadeam Bonisan de vreo 2 zile si m-am aapucat de aseara sa-i dau si Debridat. Pot sa i le dau pe amandoua in acelasi timp? Sau trebuie sa renunt la unul din ele.
Acum colac peste pupaza nici nu mai vrea sa manance.
Ce sa mai fac? Va rog dati-mi si mie un sfat ca medicul pediatru nu-mi raspunde la telefon
Crisspy mamica fericita de Razvan Andrei
http://picasaweb.google.com/cristina.pereteanu/Bebe#5305286512475982930
IRINA.C spune:
Poti sa le dai pe aman2 nici o pb , nu sunt acelasi lucru.Cum adik nu vrea sa manance(detalii)?de cand nu a facut kk? cat supozitor ai pus?
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
crisspy spune:
IrinaC mersi frumos de raspuns.
El mananca putin la san si dupa ii dau completare. Si acum mananca din bibe foarte greu, ma gandesc ca e plin stomacelul si d'aia refuza bibe. De-abia de-abia inghite.
Supozitor i-am bagat jumatate, sa-i mai bag? Nu ii face nimic nu daca mai bagam? Sa-i dau tot jumatate sau unul intreg
Am reusit sa vorbesc si cu medicul pediatru si zicea ca sa-i dau un pic de apa fiarta si racita. O fi bine?
IRINA.C spune:
nu stiu ce sa zic de apa :( nu ma pricep.Poti sa i mai pui si cealalta jumatate si nu l mai indopa o perioada, lasa-l.C adc nu va face kk iti va varsa...asa ca da-i timp sa aiba scaun, debridatul si se va rezolva.Bafta.Eu am o sonda de gaze , asta era cea mai buna, nu e mama ta asistenta??te poate ajuta eventual dc nu si nu..
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
crisspy spune:
Pai mama tocmai a plecat la ea acasa (si nu sta in Buc) ieri . Parca piticul face inadins asa ca nu mai e buni langa el.
O sa-i dau si cealalta jumatate de supozitor si vad ce se mai intampla.
Intre timp a terminat si biberonul, mai greutz da' l-am terminat.
Irina cate supozitoare pot sa-i bag pe zi, ca mi-e frica sa nu exagerez.
si mersi mult de tot pt ajutor. Esti un inger.
IRINA.C spune:
Nu exageram..bagasi unul , hai sa asteptam.Nu se absorb dar nici asa intr una..mai stam 1-2 ore si mai vedem.nu te panica.Rabdare
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
crisspy spune:
L-a adormit tati, ce bine....
IrinaC
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ada_coman Frumos montajul alinik Ada: Cand imi pun pitika la san mi se umple sufletul de fericire si emotie. Alaptatul e ce mai de pret dar oferit vreodata puiului tau. Aseara am fost la ziua nanei, care a fost sarbatorita la un local. A fost frumos, dar e fff greu cu doi copii mici, dar ne-am descurtat pana la urma la toata lumea!!! Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008 POZE www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU |
min 3.07
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
ada_coman spune:
LA MULTI ANI AIDAN!!! bb de miere
LA MULTI ANI ANDREI VALENTIN!! bb de crysyana
POZE