Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Draga, cred k am innebunit subit: la dooshpe noaptea m-a apucat chefu' de bucatareala
...asa k am pus rapid la cuptorash 2 pandishpane - unul alb unul cu cacao, am facut o cremutza si maine tai felii si le lipesc doua cate doua cu crema, k nu cred io k mi se inheaga frumos crema pana ma culc. Well, datorita faptului k pandispanul cu cacao creste mai putin decat cel simplu, feliile vor fi mai scunde, asa k prajitura se cheama "shira de caprioara" (nu mai stiu daca am pomenit de ea cand eram noi gravidutze, eheee ce vremuri...). Ma culc dupa ce se coace si budincutza cu kaiser, branza & marar, imi ramasesera 5 albushele si ce sa fac? sa le arunc? nee....

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

esti o scumpa Ira

...taaare asta cu stam toate intr-un bloc si cu kk!!!

cum ar fi!? Va dati seama ce iures ar fi pe scari?????
vecina...da-mi si mie un pampers ca tocmai am ramas fara... nu mai zic la ora de baitza ..ca la ultimul etaj cred ca nu ar mai ajunge apa, si la ceas de seara cand sunt pucii in activitati de orac... ar rasuna valea

mi-a luat-o imaginatia la vale

asta-mi aminteste de o sesiune cand stateam la camin in Regie (camin mixt!) si a iesit un vecin in plina noapte la geam strigand: 'bueiii care are o aspirina??? Ma doare bostanu de crap"

(ma rog nu'sh cate aspirine o fi primit omu')

am gasit pe contul comun de mail (pe care nu mai intrasem de cateva zile, intr-adevar).. cateva imagini pe care le-am adaugat in montaj

Oana ...si eu love loreena, pe mail am gasit enya si inca o melod mp3..nu si loreena

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

ALINUK, ce scari?? cu atza direct din balcon in balcon :)

...iar la ora de baitza ar merge o sala mare-mare cu caditze si tot necesarul. La parter, sa nu avem probleme cu apa

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

Alinuk, multumim mult!

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asparagus spune:

buna dimineata mamici si licurici,

poftiti la o cafea, sau ce altceva doriti

Noi raportam o noapte ciudata, Lucas s-a sculat din 2 in 2 ore, caci de fiecare data a supt vreo 10 minute si apoi adormit la san de nu l-am mai putut scula.Acum doarme iar, sa vedem pentru cat timp

Ioana
mamica fericita de Lucas 18.01.2009

http://www.foto-la.de/Lucas/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisa79

lisa: alaptatul este crearea legaturi unice dintre o mama si puiul ei

fetelor,Ana plange cand eu o pun la san si ea nu mai vrea.no pe asta nu o stiam. de as intelege ce vrea,ce bine ar fi!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Lisa...poti sa ma bati... baba nu mai stie care e poza cu puiul tau ..pls spune-mi minutul inainte de care pun slide ul cu mesajul.

Vrea ca textul fiecareia sa fie pus inainte de poza cu ea alaptand

Oana pe al tau l-am detectat, am pus si textul

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

LA MULTI ANI AIDAN!!!
LA MULTI ANI ANDREI VALENTIN!!

mai ce trece vremea...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Arata mai bine acum montajul Alinuk, cu mai putine trimiteri la ingerasi si DD.Am si io o buba cum au fost atatea necazuri nu pot niciodata sa asociez copilul meu si ingerasii, stim noi de ce.MA tot scobesc sa scriu mesajul de care ziceai..cand puiul meu nu se mai trezea la papa atunci cand a fost bolnav am simtit ce inseamna nefericirea de a nu-l avea la san, ca deh asa suntem noi oamenii apreciem ce avem cand..nu mai avem.

DECI: Iubesc si sunt iubita atunci cand papa Ochila al meu.(Irina C)

Miere moama ce te invidiez cu piscina aia a ta si cu caldura ta!
Dark eu sunt ink atat de stresata, nu ma vad ducandu-l pe cacacila cascador al meu prea curand intr-un local, mai ales dp spaima ce am tras-o.Nu vreau sa devin paranoia, nu eram asa da Ochila chiar a patit-o fir-ar sa fie!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Alinuk, mie imi place foarte mult dar intr-adevar cred ca imaginile de inceput sunt prea multe.

Cami caca in jet nu cred ca e o problema, si noi mai facem asa.

Respiratia de nas infundat o are tot timpul sau doar cateodata? Daca are doar cateodata nu cred ca are nici o problema.

Oanaq foarte frumoasa ultima melodie.

Miere ma bucur pentru tine cu asigurarea, foarte buna vestea. Miere sunteti superbi, vreau si eu sa fie cald afara....

Ira vreau si eu reteta..................

Alinuk mesajul ti-l trimit pe mess...ma mai gandesc un pic....

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Alinuk, si eu zic la fel ca fetele, ca ar trebui pastrate doar imaginile cu gravidute, bebei in burtici si mamici alaptand. La inceput de film as fi pus un mesaj ca al lui Miere: "Laptele matern e cel mai de pret dar pe care il poti face copilului tau" si eventual "informeaza-te" si site-ul attct.
Eu am 2 poze in montaj, dar cred ca un singur mesaj e de ajuns ca sa nu incarcam filmul: "Pentru mine alaptatul a fost o consecinta fireasca a nasterii, natural, minunat."

Venera, si pe mine dr. tot de greutatea de la nastere m-a intrebat. Mi s-a parut si mie ciudat. Ce ti-a spus dr. despre operatie? Pana am vazut eu intrebarea ta, tu erai deja la dr. Eu pana la 4 saptamani am avut toata operatia umflata si a supurat destul de mult. Dr. a zis atunci ca prin locurile pe unde mai era umflata urma sa mai supureze. La 8 saptamani nu mai aveam nimic. A ramas doar o dunga. S-a lungit mai mult recuperarea si pentru ca il mai ridicam pe Tudor in brate si stiu sigur ca a mai sangerat din cauza asta. Presupun ca si tu ai facut la fel.

Dark, bine ca e Lachlan mai bine. Si noi am scos-o pe Ilinca la resto pe la 6 saptamani. Da' ea n-a binevoit sa doarma.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui miereamara

Avem si noi pozici noi, cu mami (dupa "renovare" si bebe la piscina)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1

Enjoy!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Miere cu dedicatie speciala pt tine!!! De fiecare data cand ma uit la voi imi vine in minte melodia asta:

http://www.youtube.com/watch?v=GXgGf-1eIFw&feature=PlayList&p=9D8159DD796FB757&playnext=1&playnext_from=PL&index=1

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Poze: http://community.webshots.com/user/adacoman
Film: http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12

Mergi la inceput