Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_vr

Buna am revenit.....ce fac mamicile?Noi tocmai neam intors de la o plimbare...e foarte frumos afara.....ma poate ajuta cineva sami spuna cum pot pune poze cu bebicul meu???

OANA_VR, bun venit! sa vezi ce gashca vesela & unita e Odiseea asta! am uneori senzatzia k stam cu toatele intr-un bloc maare-maare si ne strigam una pe alta zi-noapte pt micile situatii ivite pe parcurs "hey, vecina, al tau face kk zilnic? k al meu nu!" e o furnikareala de mamici & bebici ce n-ai vazut

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alinuk poti trece numele meu: Irina, desi o sa fim mai multe Irine, dc va transmite si Irina C un mesaj, asa ca mai bine trece Irina B.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Oana bine ai venit!

Ira si noua ne cade parutul...am umplut patutul de parut...

Naty LA MULTI ANI!! Sa fii fericita alaturi de printesele tale si de sot

Bee uff deci nu ai scapat pana la urma. Incearca cu laptic cu miere si cu galbenus de ou. Face foarte bine la gat si este si foarte gustos. (laptele incalzit bineinteles)

Eu am fost azi sa caut local pentru botez si am si gasit. O sa il facem in 26 aprilie. Tin sa va anunt ca fiu-meo doarme de la ora 13.00 si este ora 18.00 si el nu s-a trezit. E maica-mea in vizita la noi si se minuneaza de copil....ce e cu el de nu se mai trezeste.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Auzi? tata lu' bebika mea avea un par cretz-cretz cand era mic, si al meu e oarecum ondulat! abia astept sa vad ce par o sa aiba Eliza! o visez plina de bucle-bucle-bucle...

Eu NU ii gasesc firele de par care cad! pur si simplu nu le vad! nush unde le ascunde!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

esti o scumpa Ira

...taaare asta cu stam toate intr-un bloc si cu kk!!!

cum ar fi!? Va dati seama ce iures ar fi pe scari?????
vecina...da-mi si mie un pampers ca tocmai am ramas fara... nu mai zic la ora de baitza ..ca la ultimul etaj cred ca nu ar mai ajunge apa, si la ceas de seara cand sunt pucii in activitati de orac... ar rasuna valea

mi-a luat-o imaginatia la vale

asta-mi aminteste de o sesiune cand stateam la camin in Regie (camin mixt!) si a iesit un vecin in plina noapte la geam strigand: 'bueiii care are o aspirina??? Ma doare bostanu de crap"

(ma rog nu'sh cate aspirine o fi primit omu')

am gasit pe contul comun de mail (pe care nu mai intrasem de cateva zile, intr-adevar).. cateva imagini pe care le-am adaugat in montaj

Oana ...si eu love loreena, pe mail am gasit enya si inca o melod mp3..nu si loreena

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

pls pls

daca mai imi da careva vreun mesaj pt montaj (80 caractere cu tot cu nume...asta e..criza si pt spatiul de caractere)pls sa-mi spuneti si minutul inainte de care introduc slide ul (baba nu mai stie toti copiii cu apartinatorii din dotare)
... mesajele de pana acum cred ca le-am pus bine

Alinuk

nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

esti o scumpa Ira

...taaare asta cu stam toate intr-un bloc si cu kk!!!

cum ar fi!? Va dati seama ce iures ar fi pe scari?????
vecina...da-mi si mie un pampers ca tocmai am ramas fara... nu mai zic la ora de baitza ..ca la ultimul etaj cred ca nu ar mai ajunge apa, si la ceas de seara cand sunt pucii in activitati de orac... ar rasuna valea

mi-a luat-o imaginatia la vale

asta-mi aminteste de o sesiune cand stateam la camin in Regie (camin mixt!) si a iesit un vecin in plina noapte la geam strigand: 'bueiii care are o aspirina??? Ma doare bostanu de crap"

(ma rog nu'sh cate aspirine o fi primit omu')

am gasit pe contul comun de mail (pe care nu mai intrasem de cateva zile, intr-adevar).. cateva imagini pe care le-am adaugat in montaj

Oana ...si eu love loreena, pe mail am gasit enya si inca o melod mp3..nu si loreena

Alinuk

nasterea - ca un cadou
Nimic nu-i intamplator!

Eh, ALINUK, inseamna k in bloku' asta al nostru ar rasuna frecvent ba Enya ba Loreea - sunt fan shi io!

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Avem si noi pozici noi, cu mami (dupa "renovare" si bebe la piscina)
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/?saved=1

Enjoy!

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

asta-i faina rau
http://www.flickr.com/photos/14984866@N07/3354875258/

auzi...ma 'nelvezi'...v-am zis ca mai nou, asa-i spune Teo bonei lui .. 'catodat ma nelvezi'

deci tu ma nelvezi... ce e cu caldura aia?????
vreau si ioooo primavaraaaa, varaaa...
cald, parculetz, foriceleeeeeeee

Alinuk

nasterea - ca un cadou
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaq spune:

Ooo, da, Dark si noi o iubim pe Loreena pe care am vazut-o anul trecut in concert in oraselul nostru de provincie, ne-am si mirat cum de a venit aici.Pentru toate fetele care o indragesc :) : http://www.youtube.com/watch?v=X19dekhKsaUAlinuk eu as zice: Sa alaptez e cel mai natural fel in care pot sa-ti spun ca te iubesc.mami de Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

lisa: alaptatul este crearea legaturi unice dintre o mama si puiul ei

fetelor,Ana plange cand eu o pun la san si ea nu mai vrea.no pe asta nu o stiam. de as intelege ce vrea,ce bine ar fi!

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput