Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

acum am vazut ca avem cap nou;

Naty LMA
Bee sanatate multa...
Alina cand ziceai ca e Kid Expo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_vr spune:

Bebelusi mersi frumos de primire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alinuk

1. vi se pare ok muzica? daca nu, dati-mi pe mail un mp3 pe care-l cnsiderati mai potrivit (de min 4-5minute)

imi pare potrivita

Citat:

2.primele 6-7 imagini sunt oportune?Sunt bine puse in 'poveste' sau ar fi mai bine sa le inserez printre imaginile cu mamici alaptand?

poate cam multe... zic si eu ca ar da mai bine inserate...

Citat:

3.ar fi potrivit sa punem niste mesaje printre imagini? sa construim un mesaj clar... eu zic ca da... Intrebarea e daca sa fie puse asa cum le-am pus pe cele doua ...Mi se par personale si credibile.
Asa cum un text care vine din partea cuiva..e cu impact mai mare decat atunci cand e anonim.

ar fi intradevar mai mare impactul cu ceva mesaje (alea tale dau f bine)

Citat:

orice alta parere sau propunere e binevenita

mie imi place

Mergi la inceput

a, sa nu uit, sarumana de raspunsuri...

inca o intrebare si ma duc:

fontanela la bbii vostri cat e de mare? ca la robert inteleg ca medie spre mica...e vreo problema?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

La Multi Ani! Naty si multa fericire.

Poze

Iulia si bebe Carla Maria (4 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Alinuk am vizionat filmuletul.
Parerea mea este ca imaginile acelea de la inceput care au oarecum o tenta religioasa nu au ce cauta intr-un astfel de film. Nu toate mamicile sunt religioase, unele poate sunt atee, altele cred in Budha, etc, etc. Filmuletul trebuie sa se adreseze tuturor, si unele persoane ar putea sa se simta lezate, ceea ce ar fi pacat, pt ca filmuletul nu si-ar mai atinge scopul. eu as scoate imaginea cu Fecioara Maria (sau cea care seamana cu ea) cu pruncul si mai este inca una cu un barbat, parca...

Eu as face ceva autentic, numai cu mamici alaptand si un mesaj la obiect inserat printre imagini. E pacat sa inserzi niste imagini care sunt frumoase dar nu aduc o nota de originalitate filmului. dimpotriva originalitatea este data de pozele reale mamici alaptand.

Sper ca nu te superi pe mine,asta este parerea mea.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

alinuk, e f fain montajul. daca ar fi sa schimbi melodia, cred ca s-ar potrivi f fain aerosmith- don't want to miss a thing. ai putea sa mergi pe ideea 'nu alaptez-pierd ceva'. si ar fi fain sa pui pozele intr-o ordine care sa se potriveasca cu textul melodiei si eventual sa inserezi pe imagini de mai multe ori textul 'i dont want to miss a thing' asta pt a accentua ideea imaginilor, si a crea conexiunea imagine alaptat-nu pierd nici o experienta cu bebe meu. park si tu ai facut psiho, deci stii la ce ma refer.
in fine, sunt doar idei, nu trebuie neaparat sa tii cont de ele

puiutzul meu are 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Don't want to miss a thing se refera la cu totul altceva si conexiunea nu cred ca ar fi tocmai buna, majoritatea cunosc melodia si alaptatul nu prea merge cu imaginea formatiei rock respective.

www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey

www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album

www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

da, si eu sunt de acord cu miereamara, imaginile de la inceput nu se prea potrivesc si sunt si cam multe...daca pui titlul cu ceva despre alaptat si apar vreo 6-7 imagini dalea...unii si-ar putea pierde rabdarea. si apoi...pozele cu fetele noastre sunt prea faine!

puiutzul meu are 9 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

alinuk,mie imi place. enya este preferata mea.
in legatura cu pozele de iunceput, mie imi plac...poate ca sunt cam multe.
Aerosmith nu merge ,doar daca vrem ceva FFF autentic

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput