Licurici de ianuarie februarie 2009 (4)
Raspunsuri - Pagina 4
miereamara spune:
Naty, La Multi Ani, sa fii iubita si sanatoasa! Sa te bucuri de fetitele tale.
Lisa eu mi-am spus parerea in legatura cu imaginile alea, nu cred ca o anumita interpretare a religiei are ce cauta intr-un filmulet care se adreseaza unei mase largi de oameni (femei) care ar putea avea religii diferite sau chiar nici una. Filmul trebuie sa exprime o viziune universala asupra alaptatului nu parerea mea sau a ta, sau a mamicilor de ian feb, asta ca sa-si atinga targetul propus.
In rest melodia mi se pare ok, iar imaginile cu mamicile alaptand sunt pur si simplu sublime, dea aia zic ca nu ar trebui alterate acele imagini cu nimic altceva.
La noi sunt 28 de grade, mergem la piscina (mama la soare si bebe in carut la umbra). Azi m-am raspatat, am fost la spa, la coafor, la manechiura si pedichiura. Ma simt alt om.
www.onetruemedia.com/shared?p=7ed153bfbb67814c5b3058" target="_blank">
An amazing journey
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
www.eklipsse.net/gallery/" target="_blank">FineArt gallery
alinuk spune:
fetelor
multumesc de pareri..
o sa mi le strang undeva si voi incerca sa gasesc un numitor comun ...asa incat sa raspunda unui nr cat mai mare de sugestii
despre alaptat... spuneam ca e ceva sublim, ziceam eu divin... ceva dincolo de cuvinte
Pentru mine (nu neaparat ca orthodox) imaginile acelea transnmit o emotie, o stare spirituala...nelegata de dumnezeu, budha, sau orice nume ar avea el
...totusi daca e posibil ca cineva sa nu se simta in largul lui, o sa aleg unele in asa fel incat sa nu faca trasnmitere la ortodoxie
de aceea am si intitulat montajul 'darul divin' - atat pt mama cat si pentru prunc..in legatura cu titlul acesta ..credeti ca gasim altul mai bun?
Ca sunt multe img la inceput, e drept...si eu credeam asta...doar ca nu stiam la care sa renunt ..dar o voi face cu siguranta
mai astept critici constructive
Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
Venerata spune:
Buna mamici si licurici,
Naty, La multi ani! Sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce e mai bun alaturi de printesele tale!
Alinuk, emotionant filmuletul tau.
Si eu mai alaptez inca, la fiecare masa, ce-i drept ca aperitiv , ca nu-i ajunge lui Liviu. Urmeaza completare cu Milumil. Si desi am putin laptic, incerc sa il pastrez cat mai mult. Stiu ca e important in primul rand pentru bebe. Dar e la fel de adevarat ca totii bebeii cresc la fel de frumosi si sanatosi chiar si fara laptele matern, daca sunt inconjurati cu multa dragoste.
Pupici tuturor.
cami_antonia spune:
offffffffffffff fetele
eu nu am timp de rasp ca fata ,ea are niste colici super puternici de cateva zile ... o tin mai mult in brate ... doarme doar pe burtica mea ... in rest se maraie f tare si plange ... nu mai pot face nimic decat sa stau cu ea ... e cam greu ... nu stiu cum sa ma mai descurc ...
o intrebare> am vazut ca face merweu jet caca si nu stiu daca e bine sau nu ... asta se intampla cand ii schimb pampersul ... stie cineva daca e rau sau nu ????
si inca o intrebare .... are o respiratie de nas infundat ... e asa de cand am nascut-o ... nu cred ca e de la nas ca tot folosesc batista bebelusului si tot asa e ... e ceva cu respiratia sau sa mai incerc cu desfundarea nasului????
va pup
Camelia
alinuk spune:
vb pe mail cu d-na Musat...cea cu site ul www.attct.ro si cu alaptatul
imi scrie urmatorul lcuru:
'Multumesc Alinuk. Incep sa simt ca devenim o echipa si sunt fericita.
Te rog spune-le fetelor ca mi se pare cel mai potrivit cate un mesaj ca al tau, din partea fiecareia, cu nume alaturi si cu :"cel mai special sentiment pe care l-au simtit alaptandu-si pruncul.
Spune-le ca vor aparea in Campanie ca primul "Grup de Sprijin pentru Alaptare" si ca le multumesc.
Si mai vedem ce idei vom mai avea...
de asemenea, am pregatit Campania pe www.attct.ro vezi Prima Sectiune! - iti place?
Te rog sa iti anunti fetele."
asa ca, in sensul asta ma gandeam si eu sa fie mesajele scurte:
ce simt atunci cand alaptez... daca puteti descrie scurt starea respectiva
Alinuk
nasterea - ca un cadou
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4b43ab1fe6e90f0fd2caa0" target="_blank">fericire, implinire..un an de Teo!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
Nimic nu-i intamplator!
Venerata spune:
Mai voiam sa va intreb ceva legat de cresterea in greutate.
Liviu a avut la nastere 3,200 g, iar la iesirea din spital a avut 2,960 gr. La 3 saptamani de la iesirea din spital luase in greutate 760 gr (deci avea 3,720), dar cand am fost la controlul de 1 luna (am fost pe 10 Martie) la policlinica de cartier, cand l-a cantarit avea 3,830 gr, iar asistenta a zis ca a luat cam putin, pentru ca ea s-a raportat la greutatea de la nastere, fata de care cresterea era numai de 630 gr intr-o luna.
Voi la care greutate va raportati pentru a evalua cresterea in greutate, la cea de la nastere sau la cea de la externare?
Multam pentru opinii.
oanaq spune:
Cateva melodii care mie imi plac. O sa le trimit si pe gmail daca merge. Nu e necesar sa le folosesti Alinuk dar macar un cadou muzical pt voi mamicilor, mai ales ultima, favorita mea :).Buon Giorno Principessahttp://www.youtube.com/watch?v=r0W9Ekcsx5Q&feature=relatedEnya_Only Timehttp://www.youtube.com/watch?v=yCKvTtiPz38&feature=related Loreena Mckennitthttp://www.youtube.com/watch?v=Iijklrtljnw&feature=related mami de Luca nazdravan
lisa79 spune:
miere,total de acord cu tine,trebuie impacata toata lumea indiferent de religie...eu am zis doar ca imi place,oricum sunt mai de la hormoni
29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!
alinuk spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Venerata Mai voiam sa va intreb ceva legat de cresterea in greutate. Liviu a avut la nastere 3,200 g, iar la iesirea din spital a avut 2,960 gr. La 3 saptamani de la iesirea din spital luase in greutate 760 gr (deci avea 3,720), dar cand am fost la controlul de 1 luna (am fost pe 10 Martie) la policlinica de cartier, cand l-a cantarit avea 3,830 gr, iar asistenta a zis ca a luat cam putin, pentru ca ea s-a raportat la greutatea de la nastere, fata de care cresterea era numai de 630 gr intr-o luna. Voi la care greutate va raportati pentru a evalua cresterea in greutate, la cea de la nastere sau la cea de la externare? Multam pentru opinii. Venera - mama de Vlad-Petru (25.06.2002) si Liviu-Stefan (11.02.2009) |
la greutatea de la externare te raportezi
..calculezi doar cat a luat in greutate de la mom x (de cand ati iesit din spital)
..scaderea e fireasca
Alinuk
nasterea - ca un cadou
Nimic nu-i intamplator!
Venerata spune:
Alinuk, multumesc pentru raspuns. Si eu tot la greutatea de la externare ma gandeam ca trebuie raportat, dar mi-a dat asistenta logica peste cap .
Imi dati si mie noua parola de pe contul comun? Vreau sa vad bebei frumosi si sa pun si eu cateva poze cu Liviu la 2 saptamani si la 1 luna. Apropo, cred ca am uitat sa multumesc pentru urarile primite la 1 luna. Sa ne traiasca bebeii si sa ne umple viata de bucurii si de dragalasenii!!!!!
Toate cele bune,