Bella - un vis implinit !

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soli spune:

dragi oameni buni , maine ne externeaza si mi este greu sa realizez ca am terminat , cel putin teoretic , cu operatiile . nu stim ce ne asteapta , sunt uneori confuza , am adunat trilioane de informatii despre ce s-ar putea ipotetic intampla . incerc sa ma debarasez de ele si sa traiesc pur si simplu langa ai mei bucuria aceasta aproape de neimaginat . copila noastra e bine !!!
ne mai tin langa spital o perioada .
laura va multumesc , cosmina pupici sabinutei deasemenea , incerc sa ma pun la punct cu noutatile din viatza voastra , sper ca sabina v-a intrecut toate asteptarile , o stiu deja . toti copiii care trec prin asta au ceva special , o dulceata si o maturitate aproape tangibila , michidutza - sunt doar o persoana oarecare pusa intr-o postura neobisnuta si chiar neasteptata , dar in tot acest timp nu am fi reusit daca nu am fi avut sprijinul celor din jur , sotul meu si toti ceilati care au iubit o din prima clipa . a fost foarte dorita iar faptul ca a venit bolnavioara ne a facut foarte vulnerabili , dealtfel nimeni nu i-ar fi rezistat , a fost o "intamplare " faptul ca noi am fost acolo . (nici acum nu-i rezista , incepand cu asistentele si terminand cu prof care ne are in grija , sunt realmente topiti dupa ea , intalnesc in lift persoane care imi zambesc si mi spun say hallo to Maria )
si cred iarasi ca nu am fi reusit daca nu am fi avut , neconditionat , sprijinul vostru . Este aici o alta generatie de mamici dc , oarecum necunoscuta noua , dar la fel de curajoase si tot mai hotarate sa schimbe ceva , dc are acelasi "spirit"si sper sa -l regasesc intotdeauna . Mi e greu sa spun cat de fericiti suntem ,cand atatea mii de inimi bat indurerate pentru Ema , divaghez cred de la subiect dar intru rar si sper sa mi se ierte , mi este greu pentru ca dincolo de monitor si de toata fericirea noastra ,printre cuvinte imi rasare mereu imaginea ei ,si nu pot decat sa spun ca ma simt deodata un pic mai speciala doar fiindca am avut ocazia sa va "cunosc "
va multumesc ,
Noapte buna , pe curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

Dumnezeu sa va ajute Rodica! si eu mi-aduc aminte de micuta luptatoare.. de pe vremea cand era la St luc! va tin pumnii in continuare sa va intremati repede.. sanatate maxima la toti..

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Soli ma bucur enorm pt reusita operatiei Mi-am dat seama ca esti o persoana speciala in doar cele 10 minute cat ne-am conversat in Edeka Sant fata cu baietelul de 3 ani, ne-am intalnit in decembrie in preajma sarbatorilor la Riem Arkaden jos la Edeka.Dupa ce ne-am despartit m-am gandit mult la voi, ma impresionase ceea ce mi.ai spus de fetita, vedeam lumea cum se pregatea de sarbatori iar voi erati in prag de...internare. Inca o data,felicitari pt reusita, refacere rapida fetitei si tie multa putere sa treceti peste greutati Aveti o dulceata de fetita si vorbareata pe deasupra

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Rodi , multa sanatate in continuare si da-i mandrutei un pupic mare mare de tot!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Mii de pupici si de la noi

Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Wow, acum am vazut pozele, ce fetita mare s-a facut! O domnisoara, ce sa mai! E superba, Doamne ajuta ca bucuria de a o vedea bine, sanatoasa, vesela sa dureze o viata!

--------------------

Andra si bebe Theodora Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Imi aduc si eu aminte de povestea voastra!
Si ce mare s-a facut Bella!
Multa, multa sanatate in continuare!

Alina,

Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flower-power spune:

Da ,Soli ,sunt niste copii speciali , iar noua celor care i-am tinut de mana ne-a fost oferita o adevarata sansa .Aceea de a intelege ceea ce este cu adevarat important .
Va doresc sa va intoarceti cat mai repede in normalitate si sa va bucurati de mica voastra invingatoare .

Pashosha in fata ta .

The most beautiful thing in life is LIFE itself

Mara mami de Tibi-Mares

Mergi la inceput