Bella - un vis implinit !
dragi prieteni ,
acum cateva nopiti am incercat sa postez la subiecte , dar dupa ce am scris am realizat ca nu s-a trimis pt ca eram deconectata , si ma bucur ca nu am reusit pentru ca suna dramatic si trist asha cum ma simteam in seara aceea . era noaptea dinaintea operatiei si chirurgul incercase sa ne pregateasca penru tot ce poate fi mai rau . Deja rememoram acesti trei ani minunati si cum a ajuns bela in bratele noastre ,Ash vrea sa va pot povesti ce fetitza grozava este , cat de minunat a crescut si cat de intens am trait langa ea acesti ani , care nu au fost ushori .In ciuda sedintelor sistematice de recuperare , inca nu are stabilitate ,dar a evoluat .cam de pe la doi ani a inceput sa vorbeasca si nu pot sa descriu in cuvinte senzatia pe care cred cu totii ati avut-o , cand incepi sa comunici cu copilul tau Bela vorbeshte si canta , dealtfel toata lumea e a ei , si e trista aici cand abordeaza vreun nene si el nu-i raspunde pentru ca nu intelege . acasa si la recuperare e o mica vedeta adorata .de altfel e foarte comunicativa si intotdeauna spune "mucumec" cand primeste ceva .Am trait totzi acesti ani cu speranta ca dupa ce se completeaza ultima etapa a fontanului totul are sa se schimbe ,si de fiecare data cand vedeam ca lucrurile nu merg cum trebuie ne consolam si spuneam doar "lasa , dupa operatie va fi altfel ". Dupa cateter doctorii ne-au spus ca din pacate are o stenoza pe vena pulmonara si valva mitrala are o regurgitare prea importanta ca sa oata completa fontanul asha ca au propus sa opereze in doua etape .deja eram de doua saptamani la munchen si foarte ingrijorati ca nu se decide nimic .bela ,deja semi-sechestrata in camera din motive de diverse contaminari ,canta cat e ziua de lunga si se plictisea in camera in speranta ca poate o sa-i oferim distractia majora care e plimbatul cu metroul .(nimic nu se compara cu asta , decat poate avionul ) La munchen , daca nu ploua ,ninge sigur ,asha ca am incercat diverse alte variante si ne-am scos cu "cautatorul" ,un leptop mic pe care , cand ni-l imprumuta cristina(mamica de damian -operat si el) se bate cu tati . In seara dinaintea operatiei chirurgul ne-a spus ca va incerca sa faca toate trei corectiile .ca este foarte grea si complexa operatia si nu stie cum va rezista corpul ei micutz cu juma de inima .In preziua operatiei ,bella cu branula in cap ii explica unui nene ,rus de felul lui, ca noi reparam inima si plecam acasa .am lasat-o un pic singura ca sa pot sa bocesc pe undeva si cand m-am intors nenea m-a intrebat intr-o engleza aproximativa ce inseamna "caca-bun" .Asta facuse Bela si juma de spital era informata,
Nu puteam nici macar sa-mi imagine cum ar fi sa nu mai aud vocea ei care umple o lume , si boceam din te miri ce . Au operat-o s e bine . Corpul ei accepta nesperat de bine schimbarea , au detubat-o in aceeasi zi pe seara ,miercuri. Astazi mai are doar heparina si o drena la plamanul stang saturatia ste de 95 si nu-mi vine sa cred ca pana si talpile sunt rosii .S-a trezit si a si inceput sa manance cate un pic , dar Nu vorbeste cu noi decat eliptic , ceea ce arata cat de marcata este .Dar in mare ,sunt semne foarte bune si simt ca munchenul canta asha un fel de tango in ritmul inimii mele .
Am vrut sa impart cu voi toate astea , sunt sigura ca veti fi fericiti , multi dintre cei care au visat cu noi .
calde imbratisari tuturor ,
rodica
pupici fetelor frumoase sonia si oana , ne lipsiti foarte tare , multumesc oana ,stii tu de ce !
Raspunsuri
Andrada spune:
Rodica, ne bucuram mult de vesti!!!
Tinem pumnii in continuare sa va intoarceti cu bine acasa si Bella sa fie sanatoasa mereu de acum inainte!!
Imbratisari
A
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu
Kitty spune:
Acum cateva zile m-am gandit la voi, ceva mi-a amintit de puiul acesta mic... era cat o manusa cand era internata la Targu Mures - intr-un sfarsit de vara.
As vrea sa vad poze cu ea.
Pentru sufletul tau urias, Rodica! Stiu ca Bela e copilul tau de muuulta vreme, dar spre deosebire de alte mame, tu ai ales-o pe ea cand nimeni nu ii dadea vreo speranta...
Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow
kay spune:
Rodi, ma bucur enorm ca sunteti bine ! Am vb cu Cristina si mi-a zis tot, asa ca stiam, dar tot am citit cu sufletul la gura ce-ai scris.
deci nu va mai gasesc acolo cand ma intorc, nu? off... si mie cine-mi intermediaza cu dr. Kost? zi si tu...
va cu mare drag, si sa ne mai zici de voi cand prinzi "cautatorul" !
maaareeee !!!!
************************************************************************************
oana de SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
motanik spune:
Cum am putea sa uitam de Bella si mamica ei inimoasa? Cu siguranta nu multe femei s-ar fi inhamat la ce te-ai inhamat tu, Rodica. Sa iti dea Dumnezeu sanatate sa poti avea mereu grija de puiul frumos.
Iar ei ii tin pumnii si ma rog sa treaca si peste hopul asta, sa fie pe mai departe o luptatoare. Doamne ajuta, refacere rapida Bella!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
adelyna spune:
Nici un mesaj nu poate fi mai frumos decat acela ca un copil e bine.
Ma bucur fffff mult pentru voi si dulce pentru Bella.
adelina si piticii
Vacanta 2009
tyaa spune:
Multa sanatate de acum inainte. E bine sa mai auzi si vesti bune.
Va pupam
mama de fetitzoi Elisa Nicola(21 sept. 2004)
http://community.webshots.com/user/2002
alinamoro spune:
Rodica, ma bucur ca ne-ai scris despre Bella, ne rugam sa fie bine in continuare. Felicitari pentru tot ce-ati facut, nu a fost usor deloc!
As vrea sa vad si eu poze cu Bella.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
soli spune:
buna tuturor , kitty ne amintim cu placere de tine , motanik , nu a fost ushor din cauza conditiei medicale a bellei ,dar mai ales din cauza mentalitatii oamenilor ,dintr calificative cel mai bland a fost "nebuni" dar noua ne-a schimbat directia cu totul ,am crscut cu ea si am invatat sa ne intoarcem la ceea ce conteaza , ne-a dat mai mult decat ne-a dat oricine , ne-a schimbat incredibil si datorita ei ni s-au ascutit toate simturile si am devenit mai receptivi la oameni , la tot ce se intampla in jur , si ne-a facut foarte fericiti cu fiecare lupta castigata si fiecare zambet de dupa durere ,si de aceea de cate ori aud sintagma "ce pomana v-ati facut " ma doare stomacul .inca o mai auzim , din cand in cand si chiar de la pesoane neasteptate .asta fost cel mai greu .
kay - e ca si aranjat cu dr.kost , si ne vom revedea cu siguranta !
bela e bine astazi ,are inca drena si autrecut-o pe regim dat fiind ca au gasit trigliceride in lichidul din drena . s-a saturat sa repete apa, ceai,laapte , suc , orice, si sa nu inteleaga nimeni si este inca foarte suparata pe noii pt ca nu o luam sa doarma in camera , aseara si a scos o branula si a inceput sa lucreze si la celelalte fire , desi ea este o fetita cuminte care stie ca a stam acolo ca sa reparam inima . saturatia e buna si ne asteptam sa ne coboare curand la salon
pt cei care nu stiu povestea bellei a inceput pe dc , si este aici www.bella.netfirms.com . stiu ca cineva de pe forum a facut site-ul si noi nu putem adauga pt ca nu avem parola .daca ne aude, rugam sa ne contacteze . multumiri anticipate
poze de asta toamna in parcul de langa recuperare , incerc sa adaug si mai recente ,sper sa va bucurati ,
cu drag , rodica
http://www.flickr.com/photos/36357418@N02/
LauraNicole spune:
Oh my God! Nu pot sa-mi cred ochilor ce mare si frumoasa a crescut Bela!Felicitari , Rodica , pentru toata lupta voastra si pentru tot si sanatate multa in continuare!Azi am plans!Am plans de bucurie cand am vazut micuta aceea!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
gabi25 spune:
RODICA si eu am plans...e minunata...parca acum vad manuta aia de om cu ochii mari si minunati.
Chiar acum cateva zile am revazut emisiunea SUPRAVIETUITORII cu voi si ma gandeam oare ce face Bela...si acum gasesc vestile astea minunate.
RODICA voi nu v-ati facut pomana....voi ati facut o minune....botul asta de viata TREBUIA sa fie al vostru. Nu pot decat sa va doresc sa aveti o viata sanatoasa si plina de cantec
Camelia mami de Rares Petru (04.07.2002) si Daria Maria (17.05.2006)
www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
www.flickr.com/photos/47782891@N00/" target="_blank">Poze