Bella - un vis implinit !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns soli spune:

buna tuturor, laura si gabi25 din cate imi amintesc o parte din ceea ce este ea acum si o parte din inima ei este a voastra ca si a multor altora de aici si multi altii care ne vor ramane necunoscuti .bella este materializarea a ceea ce voi iubiti si a luptei voastre pentru copii. va imbratisam cu drag !

astazi am iesit din terapie , au scos drena dar inca trebuie monitorizata atent . spre bucuria noastra exista un dvd cu televizor si am reusit sa ii dau sa manance satisfacator (pt mine , care am senzatia ca niciodata nu mananca destul )totusi faptul ca suntem in salon e un pas mai aproape de o noua viatza .e ingrozita de cate ori vede ca vreo asistenta se apropie de ea, cred ca din cauza curatatului drenelor . dar are si momente cand e bine dispusa si planuim o lunga plimbare cu metroul pentru cand vom fi liberi.

va dorim toate cele bune !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de familia voastra frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

sanatate multa si imbratisari mii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soli spune:

buna , tuturor , ne indreptam grabiti spre o noua viatza
, in una , cel mult doua zile iesim din salon , bela a inceput sa zambeasca si s-a impacat cu asistentele , astazi i -au scos ultima branula . oxigenul nu arata foarte bine, dar au spus ca e normal ,vom folosi coagucheck ul si ieri a fost prima zi in care am invatat sa l folosesc, la inceput in fiecare zi si apoi dupa vreo trei luni la fiecare doua zile .
inca nu vrea sa vorbeasca despre acasa , nici despre bunicul sau despre locurile si persoanele cunoscute , si uneori plange din senin cand ii povestesc . Sper ca in timp toate astea ,spitalul , intepaturile si bubitele i se vor sterge din amintire . Iar noi trebuie sa invatzam sa acceptam ideea ca asta a fost tot ce am putut face medical vorbind .Si ne dorim din toata inima sa ne apropiem de normalitate

oana da un semn cand vii , am imbatranit aici su eu si kost .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

oooo, a imbatranit mien lieblich??? da-i cu apa pe fatza, da-i o crema, ceva... sa se faca frumos pana vin eu !!!

o pupam tare-tare pe Bella, eu si nenea !

************************************************************************************

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

nu stiam despre povestea asta..........dar, soli ma inclin in fatza ta!!! dupa parerea mea tu esti intruchiparea binelui pe lumea asta!n-am cuvinte.....va doresc din inima, multa-multa sanatate

"mai avem nevoie si de iarba......"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Rodica felicitari pentru printesa ta superba.E mare........
Ne bucuram de vesti.
Sanatate multa si putere.

Pupici multi de la Sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Si eu ma bucur mult ca Bellei ii merge bine in continuare si ma rog din suflet ca in curand sa uite ceea ce inseamna intepaturi si durere!Toate cele bune,Rodi!

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbacel spune:

Multa sanatate printesei.Si tie, mama curajoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Rodica nu imi vine sa cred ce mare si frumoasa e Bella!! Mi-au dat lacrimile cand am vazut-o.Ma bucur ca a trecut cu bine de aceasta interventie si ma bucur de asemenea ca aud vesti bune despre voi.

Mergi la inceput