Copii din 1995-1998(29)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

La multi ani de Florii, tuturor care aveti sarbatoriti in familie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nimeni nimic? Sunteti in plina pregatire de Paste?

vorbe de copil...

Hobby

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii,Alina

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salut si eu...n-am intrat pe aici si cred ca stiti de ce...si sincer am avut o perioada de cateva zile de...lehamite...nu stiu cum sa va explic...

In fine...noi nu ne pregatim cu nimic...Marius a zis ca sa nu ma prinda in bucatarie,exclus sa ma apuc de pregateli,bucatareli si altele de gen si a decretat sus si tare ca iesim la iarba verde...acuma 'om trai si 'om vedea...ca cica nu plecam nici unde de Paste,dar daca e sa ma iau dupa aventura de anul trecut...cand de Inviere noi strabateam soselele patriei in drum spre Medias...nu mai pun baza pe ce spune....si oricum,daca spune "Hai" pana se termina litera i eu deja sunt la usa cu bagajul facut...asa ca nu bucataresc,nu fac curat...iau totul de-a gata.Noi oricum facem curat saptamanal,iar acu' doua saptamani,parca,Marius a sters geamurile si a bagat perdelele si draperiile in masina de spalat si le-a mai si intins inapoi pe urma....e harnic,manca-l-ar mama!
In rest...referitor la noi...nimic nou.Alex golaneala toata ziua,ca e vacanta.Luana la gradi,nervoasa si dezamagita ca nu vin toti colegii,ci doar 2-3...io la munca in coada de peste...nimic nou,nimic vechi...Marius si el la lucru si m-am bucurat ca a spus ca se straduiesc cei de pe acolo sa-i numeasca inlocuitor cand pleaca si el in concediu...cam atat!.
Va pup cu drag si spor la treburi!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Album pi casa

Pi casa nou

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Vin tot io cu ultima lectie de sexologie.

Li s-au impartit ciocolatele copiilor, toti au primit ousoare cadbury in afara de un baiat, care a primit hershey kisses.

Cica cel care avea hershey's detinea STD (or BTS cred ca-i in romaneste, boala cu transimtere sexuala), ceilalti erau sanatosi la pasarele. Copiii, pe preferinte, trebuiau sa mearga unii la altii si sa spuna: "I would like to have sex with you" si sa inmaneze cate o cioco la celelalt. La sfarsit au constatat ca toti aveau in pungulitza si cate un hershey kiss.

Cam atat pe azi, vad ca sunteti tare tacute in ultima vreme, nici nu incerc sa ghicesc ce smotru se intampla si ce vor sclipi casutele voastre in cateva zile...

Sanca tu ce faci? Inca mai "pushti purecii pe burta"?

Io nu prea am mare lucru de zis pe langa, totu-i in parametrii.

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vic spune:

Buna, fetelor! Paste fericit tuturor, si celor care l-au sarbatorit deja, si celor care urmeaza...
Se pare ca amigdalita mea e de fapt glandular fever. Inca am pete albe pe amigdale, ma inteapa in gat si ma manaca in urechi, mi-e frig mai tot timpul si-as tot dormi... De ieri am revenit, totusi, la munca, fara prea mult elan. Iar vremea rece si zilele scurte nu ajuta la energizare... Maine merg sa mai fac un rand de teste, sa vedem ce mai iese.
De luni ne-am apucat si noi de modificari la casa, spart un perete, pus usa si geam... Urmeaza sa zidim o alta usa. Asa ca la noi curatenia de Paste va veni... cu alta ocazie. Ma rog, noi facem curat saptamanal, iar la 2 saptamani chiar bine de tot. Doar geamurile ar mai trebui spalate, dar acum n-am energia necesara, si oricum e o multime de praf si mizerie acum de la spart peretele.

Nu va suparati ca nu va iau mai pe indelete, dar am senzatia ca-mi ingheata degetele pe tastatura. Numai bine!

Mergi la inceput

Eu va urez de pe-acum sarbatori fericite, cu multe bucurii, sanatate, pace si liniste in suflet! Paste fericit!

Si copilasii nsotri sunt in vacanta si printre teme mai au timp si d ejoaca, Tv, calc. Vremea e din nou frumoasa, asa ca speram sa ne bucuram si mai mult de sarbatori.
Eu cu smotru mai putin, din lipsa de elean. Ce-a fost mai important a fost rezolvat deja la capitolul curatenie. Asa, un aspirator ceva. Si noi plecam de sarbatori la mama, asa ca bucuria va fi dublata de bunatatile pe care le pregateste ea.

Ana68, vreme frumoasa la iarba verde! E frumoasa o iesire in natura, asa ca aveti numaid e castigat.

Vic, insanatosire grabnica, spor la treaba de-acasa, cu spartul peretelui etc!

Numai bine si pupici tuturor!

Mergi la inceput

mQQm, haioasa intamplarea de la lectie! Poate as fi fost mai vorbareata si eu daca aveam cu cine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Va doresc si eu Sarbatori Fericite!

...cadouri, oua rosii,cozonaci si
bucurii de Paste...si mereu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mhldvrc spune:

Va doresc un Paste fericit, cu bucurie si lumina in suflete!

si
de si Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!

Mergi la inceput