Copii din 1995-1998(29)
Raspunsuri - Pagina 17
agho spune:
Salutareeee!
Am vesti grozave. Azi, corul scolii a fost la Patriarhie si-au cantat acolo, in palat. Au fost filmati de cei de la TRINITAS si le-au spus ca la ora 18 si 21, vor da ceva pe post. Ana era foarte, foarte fericita. Spunea c-au cantat ca niste ingeri, asa de frumos a iesit. Si ca doamna era ff fericita. Uite ca se petrec si lucruri frumoase.
Ieri a fost o zi fff obositoare. Au inregistrat pana seara la ora 19. Eram obosita ca ba stateam pe scaun, ba in picioare ca sa-i ascultam, sa-i vedem. Cantau ff frumos. Inegistrarea s-a facut intr-o biserica. Rezona frumos. Dar mare chinuiala, pe cuvant! Insa vad ca fara efort nu iese nimic.
Am trimis cu sotul cu masina 6 copii acasa, ca s-ajunga mai repede. Eu am renuntat ca sa merg cu ceilalti cu metroul. Am ajuns dupa ora 21, sleiti, franti...
Va
mihaela_s spune:
agho, ma bucur ca aveti si satisfactii. Dupa atata munca, meritati!
Sa stii ca si eu sunt undeva in mijlocul butoiului...incerc sa nu cobor, am sa reusesc!
Va multumesc pentru raspunsurile referitoare la Montessori, o sa vedem dupa vacanta ce si cum. Multumesc si pentru urarile de spor la invatat , acum din pacate nu am...e curatenia si meniul de Paste pe prim plan. Dar de marti incolo...sa te tii!
Fetelor eu ma duc sa-mi calc perdelele...e prima data cand le spal(ca le avem numai de la Craciun) si desi scrie pe eticheta sa nu le usuc in masina, am zis ca ce-or putea pati...asa ca sunt sifonate de numa' si incerc sa le repar cu fier si abur. Si sunt 5!!! bucati luuungi si late! N-am avut de lucru...
Eu va pup, noi de maine suntem toti acasa, e si Ovi liber pana marti. Sarbatorim Pastele...
Voua celor care il sarbatoriti acum va doresc Sarbatori Fericite!
Sa ne auzim cu bine. Un sf. de saptamana frumos sa aveti.
vorbe de copil...
Hobby
calator de profesie
CriPOD spune:
Eu acum incep sa-mi revin de tot, si asta mai mult pt ca mi-am spus singura "ajunge".
Vic, imi pare rau ca nu te simti bine, macar tu ai amigdalele, dar mie mi le-au scos si uite cat am tras-o cu strep-ul. Sanatate!
Mihaela, la multi ani cu intarziere Andreei, sa va aduca numai bucurii!
Sanca, uite, eu de 11 ani folosesc site-ul www.dictionare.com/english/dictionary.htm" target="_blank">asta cand am cel mai mic dubiu, brava tipului care-l tine for free. Starch e amidon.
Alma, as vrea sa m-apuc sa insirui tot ce a pierdut Dedi din septembrie, sunt convinsa ca v-ar parea iesit din comun, dar pt ca o vad cat de rau ii pare, parca tot n-as pune-o... on the spot... inca. Spun doar ca din toate categoriile de imbracamine, electronice, jucarii si rechizite. Singurul lucru care l-am gasit de cuviinta a fost: ce nu-i pe tine, e in geanta, nu umbla cu nimic in mana. A doua zi si-a pierdut bascutza noua...
Agho, frumos, ai reusit s-o vezi pe Ana la tv?
Ana, daca nu-i nimic rau, e de bine.
Mihaela, eu as fi deja de mult la fund de butoi cu tot ce ai pe umeri. Si eu cochetez tot cu montesori pt pepit (ce zici ce prevazatoare sunt... dar stau intr-o zona cu mult prea multi rusi, asa ca ori ma mut, ori ma montessori... si cum e economia acum, sper sa am fonduri de montessori ).
Miki, distractie placuta, porumbeilor!
Flower, spor la "carpit", imi amintesc si eu am prins cativa ani din moda asta romaneasca cu curateniile de pasti si de primavara. Bine c-a scapat de-o grija.
Dedi se sexologeste la scoala, da' intr-un hal ca ma si mir de ce e nevoie de toate alea la 13 ani: alaltaieri au vizionat o nastere in prim plan, noroc ca a zis ca cine nu vrea sa vada partea dureroasa sa mearga pe hol si a mers. Ieri cica a pus un prezervativ pe-o banana... si nu pot sa nu ma intreb in ce imprejurari ar fi aia folositor unei fete. Astept azi sa vad ce a mai invatat.
La noi e liber pana marti, pastele catolic. Sa aveti un weekend frumos si relaxant.
Ana68 spune:
Fetelor...cred ca primavara asta e de vina pentru butoaie si butoiase...
Agho,felicitari Anei pentru performanta frumoasa cu corul....asa este :fara munca...Bravo lor si ma bucur de bucuria voastra!
Mihaela....eu nu stiu ce este Montesori,am auzit,insa nu m-a interesat niciodata.Inteleg ca este o alternativa la scoala unde ar fi trebuit sa mearga Silviuta....Alta alternativa nu mai este?Sa ai spor la pregatirile pentru Paste si sa petreceti frumos!
Mqqm...ma bucur ca ti-ai revenit.Cum te simti?Ce face bebica?Deci....hehehehehe...Dedi e la ora de sexologie.Bine ca nu e la ora sexuala....sa o beep o lene.......nah! glumesc si eu,sper sa nu fiu deplasata....Interesant ce spui tu acolo,ce-i invata...pe de o parte,poate ca e bine asa,ca le prezinta din vreme care-i problema....pe de alta parte,parca e prea devreme?Ma intreb si eu retoric...Ma gandesc ca Alex e deja curios in privinta asta.Am aflat,pe blat,evident,dela Dunia,cum ca ar fi chestionat-o ,mai cu rusine,mai fara...in anumite probleme de gen...si era foarte curios cum se saruta cu limba...Ulterior am aflat din aceeasi sursa,ca ar fi experimentat asta(cine stie ce-o mai fi experimentat...ptiui,puschea pe limba mea),dar ca nu i-a placut,din contra...s-a umplut de sila....
Imi amintesc ca noua abia in clasa a 8-a ni s-a spus de treburi de genul asta...intai separat,baietii si fetele,apoi impreuna...Daca stau bine sa-mi amintesc,in a V-a parca au vorbit si la Alex in clasa,asa...timid,de anumite aspecte de dezvoltare a lor...nu-mi mai amintesc...in fine...Hai ca m-am lungit cat casa....
Miha umflatel,te rog sa ma scuzi ca abia acum vin si eu si iti urez sa-ti creasca mare fata,sa iti traiasca sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Vic,multa sanatate sa ai!
Mara...ai terminat curatenia?
Miki...zici ca te petreci cu sotul la Sibiu?!uau...frumoasa locatie ati ales,pe cuvant...iubesc orasul acela,nu stiu de ce,dar atata drag am de el....Sa va distrati la maxim!
Miha rock,matale cum esti?Cum te mai simti?
Andra...hai de ne mai spune ce mai fac copilutii tai frumosi!
May fetelor,cu cutremurul ala din Italia...am avut emotii.Sora mea locuieste la 20 km de Roma si a doua zi dupa cutremurele alea,am sunato disperata pe toate telefoanele si nu raspundea deloc....am fost inspirata sa-i las un mesaj pe fix si uite asa am reusit sa schimb cateva cuvinte cu ea pe mes,sa aflu ca sunt toti 5 bine si sanatosi...pfuai!ce spaima am tras....
Cat despre servici....nici nu stiu ce sa mai zic...e bine deocamdata,insa mie mi se pare ca binele asta e suspect...sigur am buba la cap...ca nu mai gandesc normal....colegii mei se bucura,iar eu imi fac ganduri....ptiui,scuiip in san si fac crucita ca nu cumva sa am vreun drac de premonitie prin creier,Doamne apara si pazeste!
Va pup pe toate fara deosebire si pe care n-am pomenit,dau pupic insutit...ce bine ca maine e vineri.....
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
CriPOD spune:
Ana, , inspre bine. Bebelea era bine acu' 2 saptamani cand l-am verificat, pe-acolo prin casuta lui. Ma bucur ca e bine sora ta si familia, foarte trist ce-i pe-acolo.
Pai Dedicu e intr-a 8-a deja, dar ea-i printre juniorii din clasa ei, sunt care au inceput sa implineasca 14 ani. Oare i-o invata si de pupat cu limba?
Ana68 spune:
'Neata dragelor...ce bine ca e vineri!Iupiiii...si e asa frumos la Timisoara...
Mqqm,hehehehehehe...io sper ca nu vor intra in amanunte cu explicatiile la Dedi la scoala...ar fi o chestie!Dar ma gandesc eu,daca i-a dus sa asiste la o nastere...chestia cu limba ar fi asa...de umplutura!
Ma bucur ca bebe este in regula si tu la fel!
Dragelor...va doresc de pe acum week end minunat si celor ce serbati duminica Pastele,sa aveti un Paste fericit,cu bucurie!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Album pi casa
Pi casa nou
Amalgam de ganduri
agho spune:
In primul rand, sfintele sarbatori de Pasti sa va aduca bucurie, pace si lumina in suflete! Sa traiti clipe minunate alaturi de toti cei dragi!
Sanca, sper ca ti-au reusit prajiturile cu sau fara amidon! Sarbatori fericite si sa petreceti frumos!
Ana68, mQQm, din pacate la TV au transmis doar o stire f. scurta. Iar din ce-au cantat au dat o mini-mini frantura. Asa ca nu a fost ce m-am asteptat, adica sa filmeze cantecele pt. a fi dat in cadrul unui program artistic cu specific pascal. Cert e ca Ana s-a bucurat. Ieri s-a dus cu niste puisori (ca cei de anul trecut) la scoala si le-a dat doamnelor cate unul si le-a urat „Paste fericit!” A fost dragalasa.
Ana68, sper sa se linisteasca apele. We placut si tie!
mQQm, pot sa intreb daca era o banana de plastic sau una reala? Ma gandesc ca daca a fost una reala, oare mai era buna de mancat dupa experiment?!...
Tu vorbesti, tu auzi, bascutele dispar! Imi pare rau. Oare ar trebui sa apelati la un psiholog? Pare a fi o chestie repetitiva cu efecte negative in plan psihic si sa n-o afecteze totusi. Ma gandesc si eu, nu stiu daca e grav (si nu ma refer la partea financiara). Poate poti sa te informezi la un cabinet, undeva. Uneori, vindecarea poate sa vina si daca nu mai acorzi/acordati mare importanta acestor evenimente. Chiar daca ei i-ar parea rau, cu cat voi ati fi mai indiferenti ca a pierdut iar unele lucruri e posibil sa se lecuiasca.
Mikimih, e frumos la Sibiu. Sa va bucurati de timpul liber!
Vic, pt. variatie e bn sa faci un master. E f bn ca ai energie.
Mihaela, sper c-ai terminat de calcat. Vezi ce patesti daca nu respecti instructiunile?!... Dupa spalat, noi punem perdelele umede si n-au decat sa fie si putin sifonate, ca putin imi pasa. Zic c-asa se poarta. Draperiile sunt super, n-au nevoie deloc de calcat.
Flower, Mhldvrc, si voi intrati in vacanta. Super, nu?
Pt. azi, And nu prea mai are chef sa mearga la scoala. I-am zis sa faca ce vrea, mai ales ca 2 ore stie sigur ca nu le fac. Ana se duce, ca au si desenul si nici vorba sa lipseasca. Vremea e frumoasa. Curatenia e in mare rezolvata. Am facut mereu cate ceva, pt. ca un hei-rup in cateva zile nu mai merge. Sapt. viitoare copiii sunt in vacanta. And are multe teme de facut la pregatirea suplimentara la romana, dar si la mate.
mhldvrc spune:
Va doresc un Paste fericit!
noi suntem bine, copiii abia asteapta vacanta, mai am cateceva de facut dar ma vor ajuta si ei
si petrecere frumoasa celor care sarbatoresc Sfintele Pasti duminica, celorlalte spor la treaba si pregatiri, iar copiilor o vacanta cat mai placuta.
si
de siEMMA INVINGE cancerul!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!!!(6)TELEDON!!!
ralualexandrei spune:
La multi ani pt Andreea sa fie sanatoasa si sa aiba parte numai de bine!!
Mqqm ma bucur ca bb e bine si tu ti-ai mai revenit.
Ana te inteleg cu sor-ta ca si a mea e la Roma si gravida pe deasupra asa ca atunci cand am auzit am crezut ca-mi sta inima si bineinteles ca nici mie nu mi-a raspuns din prima la telefon ca poate aveam nevoie de adrenalina in plus,oricum important este ca sunt bine si in afara de un perete crapat nu s-a intamplat nimic.
Mara felicitari lui Tibi am citit despre rezultatele excelente,bine recunosc am citit in fiecare zi insa cu scrisul mai greu.
Agho dragutz din partea ta ca l-ai lasat sa aleaga daca merge sau nu si eu fac la fel deobicei.
Vic,Miki,Sanca va pup pe toate.
Acum despre noi in ordinea aparitiei:
Eu ma straduiesc sa ma mentin pe linia de plutire si adevarul este ca la cat sunt de ocupata nici nu am prea mult timp sa- mi plang de mila.
Robert e plecat de ieri intr-un turneu in Germania ,rezultatele scolare bune pana acum,disciplina asa si asa ,in rest trece prin stari adolescentine care imi pun mie rabdarea la incercare.
Maria fitoasa cum o stiti mai ales la mancare,in rest foarte afectata de lipsa bunicii,inca nu stie ca a murit nu am avut puterea sa-i frang inima si nu stiu sincer cand o s-o fac.
Eduard a
renuntat la carut merge numa' pe jos,a renuntat si la pampers singur singurel si face la oala mai nou la Wc interesanta este metoda,avem un inaltator cumparat de la Ikea se urca pe ala apoi pe cosul de gunoi si de acolo pe scaunul de wc in patru labe si in pozitia aia face pishu.A invatat sa pupe insa mai mult pe ursu decat pe mine ca deh ta-su e pe primul loc.
Cam atat va doresc un weekend minunat si celor care sarbatoresc Pastele un Paste fericit!!!!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
andacos spune:
Paste fericit tuturor celor care sarbatoresc astazi!(noi sarbatorim de doua ori)
La multzi ani tuturor ce poarta nume de floare,sa fie sanatosi ca asta e cea mai importanta ca toata!restul se fac daca exista sanatate!
Andra,condoleantze,imi pare foarte rau pentru tine,pentru pierderea suferita!
Mihaela sa-tzi traiasca copila si sa fie sanatoasa si cu mult noroc!
Noi suntem in vacantza,respectiv in libere pe motiv de Paste,am mai pus la punct una alta pe aici,saptamina viitoare intra baia in renovare si apoi ne oprim ca nu ne mai tzin balamalele!
Dana