Mamici cu 2 pitici (7)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Oana, Cami, merci de sustinere! Sunteti dragute! O sa-mi revin eu ca n-am incotro. Trebuie sa treaca! In general sunt o persoana pozitiva dar... mai calc si pe-alaturi. In fine, nu va mai necajesc; o sa revin in cateva zile vesela. Week-end fain!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Claudia, manny hugs
Cami, ce-i aia epilat ?? Noroc ca nu-s paroasa defel, ca altfel..... mi-as impleti cosite......

Da... eu imi incarc usor bateriile, vin la mama sau merg la Sibiu, asa ca sunt rasfatata si eu cu pruncii la un loc de aia imi da mana sa vorbesc...

WE placut in continuare, e o primavara super

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna fetelor!
Va citesc zilnic, n-am pierdut un rand ..dar n-am apucat sa mai si scriu.
Luni mergem si noi la controlul de 5 luni cu Luca. Papa in continuare la san, asa ca momentan nu am inceput diversificarea. Asteptam sa vedem acum la control cat a luat luna asta. E vesel, vioi...s-a transformat intr-un catel balos...care musca tot ce se poate, baga in gura orice si lasa dare de bale peste tot
Zilele astea, am profitat de vremea buna si am stat mai mult pe afara cu amandoi.
Cami am vazut pozici cu scumpele tale si mi-au placut foarte mult! Sunt niste dulci!

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Atentiune atentiune, avem vesti

Azi la ora 9 s-a nascut Iulia Petra de zsuzsu, 3800 gr, 54 cm, prin cezariana, amandoua sunt bine, se recupereaza.

Felicitari pt printesa, sa iti cresca mare si sanatoasa. Refacere rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Felicitari, zsuzsu! Sa traiasca puiuta mica, sa fie papacioasa si cumintica, mami sa se refaca repede si sa aiba laptic bun!

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

Felicitari Zsuzsu,sa fiti sanatoase sa va refaceti repede ,Bogdanel incepe sa fie neastimparat ,deja.. daca nu e cum vrea el face mare scandal,oce ma asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Zsuzsu felicitari!! sa va traiasca papusica!! refacere rapida si bebelina papacioasa si fara colici!

Claudia ba sa nu stai deoparte deloc ca de asta suntem aici sa ne sustinem si daca alt ajutor nu putem da macar un umar pe care sa te rezemi si o ureche sa ascultam tot avem.

Oana LOL codite...

Amalia multumim frumos

Ada multumim ca ne-ai dat de veste despre Zsuzsu.

si pana nu fug la nani un si o pentru toate mamicile

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu sunt varza cu spatele, la modul propriu. Nu's cum l-am ridicat zilele astea pe Raducu cel grasan, ca aseara a fost un moment in care am ramas tzeapana, n-am mai putut misca, m-a dezdoit Costi. Sunt disperata, ca azi sunt tot cu amandoi acasa. Sper sa aiba azi nenorocirea aia de rezultat la exudat sa poata sa-l duca la gradinita, ca sunt disperata daca mai sta mult acasa Andrei. Nu stiu ce fac azi, cred ca-l las doar pe jos pe Raducu. Ma doare rau spatele.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Suntem in concurs la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=11" target="_blank">Clipe de viata 2008 gab1 si gab2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ada_S

Atentiune atentiune, avem vesti

Azi la ora 9 s-a nascut Iulia Petra de zsuzsu, 3800 gr, 54 cm, prin cezariana, amandoua sunt bine, se recupereaza.

Felicitari pt printesa, sa iti cresca mare si sanatoasa. Refacere rapida.

Ada, mamica de baietiAlvin Raul (25.06.2006) si Alexander Lucas (25.07.2008)

Felicitari Zsuzsu, te asteptam - modific indata listutza

PS noi suntem f bolnavi, Paul cu mine....

Oana, mami de
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabitzam

Eu sunt varza cu spatele, la modul propriu. Nu's cum l-am ridicat zilele astea pe Raducu cel grasan, ca aseara a fost un moment in care am ramas tzeapana, n-am mai putut misca, m-a dezdoit Costi. Sunt disperata, ca azi sunt tot cu amandoi acasa. Sper sa aiba azi nenorocirea aia de rezultat la exudat sa poata sa-l duca la gradinita, ca sunt disperata daca mai sta mult acasa Andrei. Nu stiu ce fac azi, cred ca-l las doar pe jos pe Raducu. Ma doare rau spatele.

incearca tinctura de ardei iute - faci compresa cu dilutia 1:2 (o parte tinctura, 2 apa) si pui pe sale... la mine a fucntionat f bine - ca in alaptare n-am cm sa iau medicamente din categ asta.
Mai rau e cu mine ca ma dor toate-toate, muschi, spate de sus pana jos, picioare, capul imi crapa.... jale

Va pup, modific listuta si fug la nani - dorm pruncii

Oana, mami de
noi4
1 martie 2009

Mergi la inceput