Mamici cu 2 pitici (7)
Raspunsuri - Pagina 18
gabitzam spune:
Iulia, cat de frumos! Aia cu cei mici pe scaun este superba. Iar poza de familie chiar e de tablou. Dar tu unde ai fost mami cand ai facut bebenacii? Ca sunt amandoi tati peste 95% ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ClaudiaH spune:
Contestatie: Ioana seamana cu Iulia deci... copiii-s ai ei! Seamana si cu tati dar... cred ca gurita si expresia fetei sunt mai ale mamei decat ale tatei.
Iulia, m-a umflat rasul cand l-am vazut cum ii spunea sa vireze stanga, cand am vazut ce categoric era. Sustin ca poza de familie poate fi pusa la tablou.
Mai dar numai noi trei am ramas pe aici? In afara de Iulia, gabitzam si subsemnata... pustiu. Ei... or fi multe treburi de facut acum primavara.
sanziana27 spune:
Sa nu ma dati disparuta!
Am petrecut sarbatorile in deplasare si a fost bine pe de o parte. obositor pe de alta:David si-a dat programul peste cap si e mamos de nu se poate, numai la mine si tipa si face un scandal daca il ia altcineva si sunt si eu prin preajma!
In rest suntem bine: David are 5 dintisori iesiti si al 6 lea in pregatire, papa binisor, trebuie sa-l cantaresc sa vad cat a luat de la inceput lunii si sta pentru cateva secunde in fundulet singur!
Dragos a fost azi pt prima data la gradinita si succes total...mai mergem si maine!
Eu am intrat intr-un ritm ametitor, dar inca rezist, din pacate s-au dus kg care vroiam sa le pastrez, am iar 49 kg si parca sunt prea slaba
De cand ies cu ei, se vede si la silueta mea miscarea, iar de mancat doar cand apuc si zeci de ridicari de la masa....
pupici tuturor (bine ca am apucat sa scriu mesajul ca baietii dorm amadoi si se trezesc cu bateriile incarcate
)
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
gabitzam spune:
Sanziana, deja la gradinita? Bravo pentru prima zi.
Exact anul trecut imediat dupa Paste l-am dus si pe Andrei la gradi.
Sa stii ca starea lui de spirit vis-a-vis de gradinita variaza extrem de mult, ba ii place, se duce fara treaba, ba plange si nu mai vrea veci. O sa vezi ca trece prin toata gama, e normal.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
julax spune:
Gabi,cam ai dreptate cu cei 95%.Ei,dar vorba sotului doar carcasa e de la el,ca in rest tot seamana cu mine(se referea la Alex)
.
Claudia,ce simpatica ai fost cu contestatia
La fatzuca seamana cu taticul,Alex mai mult cu el,Ioana doar cu el.Dar ca expresivitate,Alex(cel putin )seamana cu mine,taticul e mai incruntat de fel,fiul mai hilizitor ca mamaica lui
Sanziana,ce de dintzoci
.Ioana e inca babutza.Si cel mare la gradi,super!Vrem si noi sa-l ducem cateva zile pe Alex ,ca ne tot bazaie...
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
julax spune:
Oana,cum mai stati cu sanatatea?
Cami,sunteti ok?
Ana,Ada,Crengu,toata trupa,pana da frigul nu mai intrati pe aici?Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete
crengu75 spune:
Salutare la toata lumea!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eu am cam disparut ca magarul in ceata, recunosc, dar pur si simplu mi se acrise de net, parca stateam din ce in ce mai mult la calculator si treburile se tot adunau. Asa ca am luat pauza si am vrut sa verific daca pot sta departe de tot ce inseamna calculator si am reusit.
Am mai intrat cateodata sa citesc ce mai faceti voi. Dar nu am mai scris , nici nu prea aveam asa multe noutati, in fine.
Acum avem ceva noutati, Riri are doi dintuci mici jos si asteptam sa mai iasa si altii ca este tare mofturoasa. Papa mai bine solide dar este tot cu tzatza in gura destul de des si asta nu prea imi mai convine, parca as incerca sa o intarc si eu. Usurel, usurel poate o sa reusim pana in vara. Tot nu vrea lapte la biberon, si bea foarte putina apa, ceai, etc.
Am fost plecati de Paste in Bulgaria, am fost putin cam nebuni, am mers 12 ore dus si 11 ore intors, dar ne-am calit pentru la vara in concediu. Acolo a fost superb dar destul de greu cu doi copii. Foarte greu as putea spune, sper ca la vara sa fie mai usor, hainite mai putine, poate si merge fata pana atunci, etc.
Maimuta nu a stat cu nici un chip in scaunelul de masina si asa ca m-a calarit pe mine tot drumul. Noroc ca la noi inca nu e obligatoriu cu scaunelul ca nu stiu ce faceam. Acum avem experienta si in iulie o sa corectam ce am gresit acum ca sa avem un concediu perfect.![]()
Vremea a fost superba, ne-am plimbat pe plaja, a fost o minunatie. Hotelul a fost super si mancarea la fel.
Riri merge tinuta de manute foarte bine, chiar si tinuta de o singura manuta, cred ca o sa-si dea repede drumul, saptamana viitoare face 9 lunite.![]()
Scoate o gramada de sunete comice, ca o vrabiuta, e tare comica.
Va pup pe toate si o sa mai intru sa va pup cateva poze cu noi.
Am admirat si la voi toate pozele (Claudia, Iulia, si restul fetelor) superbe la toata lumea.

Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
OanaRusu spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Iulia, cat de frumos! Aia cu cei mici pe scaun este superba. Iar poza de familie chiar e de tablou. Dar tu unde ai fost mami cand ai facut bebenacii? Ca sunt amandoi tati peste 95% Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla |
De acord
Cami, ce horor... of, si noi am luat-o de la capat cu raceala
amandoi sunt mucosi si stranuta ... imi vine s-o iau la vale... 
Sanziana, felicitari la dintzos
la noi iese nr 7... Cat despre kile... nu spune cate ai Crengu, felicitari si voua de dinti

Ana a facut cativa pasi si singura, insa prefera sa fie inca "asistata" - din fericire
Pupam pe toata lumea - Ana nu mai are rabdare...

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si
Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006) Priveste partea buna a lucrurilor
crengu75 spune:
Buna,
am revenit cu pozele, cateva de la mare si cateva cu Riri ca o purcica. http://s240.photobucket.com/albums/ff172/crengu75/Poze%20noi/
Oana, multa sanatate la copilasi si felicitari pentru dinti si mers.![]()
Cami, ai fost foarte tare cu episodul ala, mie mi s-a zbarlit parul cand am citit. Te cred ca te-ai speriat nu gluma.
Iulia, multumim ca intrebi de noi.
O sa incerc sa intru mai des.![]()
Sanziana, felicitari pentru dintuci si gradinita.
La multi ani Romanitza si Mendi !!!!!!!!!!!

Crengu
de iepurica Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
ClaudiaH spune:
Crengu, mie si Stefan si Lucia mi-au refuzat laptele cu tetina din aia turtita si gaura pe o parte. INsa din tetine normale cu gaurica in varf gen Avent, MAM, mi-au baut amandoi fara probleme. Si mi s-a parut normal, fiind obisnuiti cu sfarcul care are gauri in varf nu lateral.
Oana, felicitari pentru primii pasi!!! Vor mai urma si altii cu siguranta.
Iulia, asculta-ma pe mine, Ioana seamana cu tine destul de mult. Ai sa vezi mai tarziu daca acum nu-ti dai seama.
Eu sunt in viteza, am ambii copii acasa si muuulte treburi de facut. Fug, pa!