Mamici cu 2 pitici (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Felicitari, Zsuzsu!!! Sa fiti sanatoase si sa auzim numai de bine!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Cami, am zis ca stau de-o parte pentru ca-s cam ursuza momentan si nu prea am chef de vorba. Dar o sa treaca repede, promit. Ati vazut voi oltence deprimate? Sau oltence carora sa le taca gura prea multa vreme?
Oana, pupici sa treaca aua! Nu stiu altceva ce sfat sa-ti dau. Sorry!
Gabitzam, la noi ii lasa in continuare la gradi indiferent de epidemie. Adica cel care se imbolnaveste sta acasa dar restul... merg in continuare la gradinita. In felul asta dureaza mai mult pana se stinge focarul dar... nu stau toti copiii degeaba acasa. Si scarlatina de ex. transmitandu-se prin saliva, e treaba educatoarelor sa-i urmareasca si sa aiba grija la vesela. NU stiu cum e mai bine. Fiecare metoda are avantaje si dezavantaje.

Noi n-avem noutati. Ne pregatim de petrecerile ce vor avea loc in week-end. Sambata o sa sarbatorim noi, adultii faptul ca eu am mai imbatranit un pic iar duminica o sa aiba Stefan prima petrecere cu copii. O sa o facem la un centru de joaca (nu ma simt in stare sa fac acasa ceva de genul asta). Are 4 copii invitati, prieteni de la gradinita. Nu am vrut mai multi invitati caci nu stim cum o sa ne descurcam. Vom vedea. O sa va povestesc dupa ce-a iesit. Va las, ma duc sa trebaluiesc cate ceva ca acus' se scoala micuta mea. Sa aveti o saptamana frumoasa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata mamici de pitici , hai la

Gabitza auuch! stiu ce neplacute sunt durerile astea de spate, ma mai cocoseaza si pe mine din cand in cand. Aici au niste pansamente( hot or cold patches) care se lipesc pe piele (sau pe haine, ca sunt de mai multe tipuri) si tin cald in locul cu pricina, nu stiu daca sunt si in Romania dar eu le folosesc cu succes- sunt indragostita de ele..cand ma tin salele.

Claudia hai ca daca glumesti parca ti-ai mai revenit o tura.. Ioi!!! acum realizez ca vine indata ziua ta.. pai hai sus si fii gata de party..

Oana off!! iar va lovi!! multa sanatate si tie si lui Paul-ochi frumosi!

Noi suntem ok, ar trebui sa ma apuc de curatenia de Paste dar nu am nici un chef, nu imi sta gandul decat la vacanta... si mai e o luna si jumatate..
Sofia tot cu ale ei nazbatii, mai nou nu se culca pana nu ii spun cate doua povesti si neaparat macar una cu "pintze moase"(=printese frumoase), si m-a innebunit cu ce sa le spun bunicilor sa aiba pentru cand merge ea in Romania( cake si icecream si papusi sa se joace Shia-shi- asta fiind ea ca asa isi zice). Sabina e nebunie mica pe roti...toata ziua patruleaza prin casa si agata tot ce poate, daca vrea atentie tipa sau vine si se lipeste ca o pisicuta..numai noaptea suntem certati cu somnul..ceva de speriat, nu doarme mai mult de o ora legat si ma capiaza si pe mine.

Cami - mami de Sofia Alexandra - mai 2006 si Sabina Adriana - mai 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Aoleu, Cami, si a mea doarme destul de rau pt ca musai tb sa ma simta si suge cam de 3-4 ori, da' nu chiar din ora in ora.... ii ies dinti? la Ana asa a fost, de la dinti...

Am facut aseara o criza de fiere de la antibiotic..... cosmar.... se uitau bietii copii la mine.... asa nu m-am vaitat in viata mea, mai rar
Sa-mi tineti pumnii sa-mi mai revin un pic azi, aseara eram disperata ce face sotul cu pruncii daca ma interneaza pe mine
|Oricum, deja am 37.5, azi noapte la 12 eram trecuta de 38, insa imi trecuse ceva din criza de fiere... nu pot manca nimik, imi vine sa vomit numai cand simt miros de mancare.... traiesc numai cu nectar de ieri dupa-masa....
Claudia, zici ca tu te plangi, ia uite la mine

Sanatate tuturor, e cea mai importanta

Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
noi4
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=19" target="_blank">Clipe de viata 2008
1 martie 2009
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

'neatza mamici!

Sunt pe aici, in urma cu cititul.

gasca si revin dupa ce termin de citit de la pagina 7 Si daca nu se trezeste Matei intre timp....

O pentru toata lumea!

proud mammy
micul artist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Zsuzsu FELICITARI!! Sa va traiasca minunea si sa va bucurati de ea! Muuulta sanatate, nopti cat mai linistite, mult laptic si refacere rapida, mamico!
Abia te astept cu pozici!

Citat:
citat din mesajul lui Ada_S

Atentiune atentiune, avem vesti

Azi la ora 9 s-a nascut Iulia Petra de zsuzsu, 3800 gr, 54 cm, prin cezariana, amandoua sunt bine, se recupereaza.

Felicitari pt printesa, sa iti cresca mare si sanatoasa. Refacere rapida.

Ada, mamica de baietiAlvin Raul (25.06.2006) si Alexander Lucas (25.07.2008)

pozici noi

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Zsuzsu,felicitari pentru bebe grasun!refacere rapida si laptic bun!
Claudia,toti avem limite,asa ca nu e de speriat ca iti mai doresti o parte din timp doar pentru tine.mai e putin,Lucia va implini un an curand,tu vei incepe serviciul si incet,incet,lucrurile vor evolua in directia visata...
Amalia,numai bine
Oana,tin pumnii sa te simti mai bine azi
cami,aoleu,se poate trezi asa des...ca Ioana a fost cam agitata noaptea trecuta si deja sunt cam zombi...
azi dimineata a cazut din patAm lasat-o pe mijlocul patului,am mers la Alex sa-i dau papa si am auzit un planset mai ciudat.Era jos.Draga de ea.E bine,stiu ca se mai intampla,dar mi se parea ca e cam devreme.Of,nu mai are stare.
O zi frumoasa!
Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Ana,Ada,va pup si pe voi!
Sanziana,nu cred ca te-am felicitat pentru dintzocul voinicului
Ioana a fost cam agitata ieri si azi.s-a trezit destul de des,mai maraita.De ieri am inceput sa-i dau si morcov.Nu cred sa fie de la el,dar...Probabil o fi avand vreun puseu de crestere,ca m-am uitat si in guritza si nimic...Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclipuri
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuelutza77 spune:

da ,se trezesc pentru tzitzi chiar foarte des ,eu sunt terminata ,ma trezeste mult mai des ca inainte ,acum as vrea sa-l intarc ,dar el nu prea vrea ,asa ca nu stiu ce ma fac ,a supt destul pana acum mai mulkt de 1 an ,uf,cum sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Buna fetele eu fac cafeluta pt toate, scriu un pic si va las pe voi sa continuati.

Noi suntem la chinul intarcatului cu Alexander, in mare e ok....dupa plansete chinuitoare, azi a fost prima noapte ca nu a mancat tzitzi, s-a trezit de 3 ori dar a baut ceai din biberon, pana la urma l-a acceptat daca a vazut ca plange degeaba. Am un pic procese de constiinta avand in vedere ca pe Alvin l-am alaptat pana la 15 luni si pe Alec il intarc acum la 8-9 luni, dar totusi se odihneste mult mai bine daca nu se trezeste din ora in ora pt a moflai tzatza.
Of trimit mesajul si revin cand pot.

Mergi la inceput