Gravidute si mamici de Constanta(47)....
Raspunsuri - Pagina 5
mamacita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui irina81 Am ajuns acasa de ieri!Scriu pe fuga... Operatia a decurs f bine,atat medicii cat si asistentele s-au purtat impecabil.Au aparut ceva probleme dupa pt ca mi-a scazut destul de mult hemoglobina si am necesitat si o transfuzie. Dar acum sunt bine. Bebe e bine,il va chema Teodor Ioan (va rog modificati in listuta),e un grasun (3900 g) si un mancacios,dar din pacate cred ca laptic nu am inca suficient. Mamacita,esti o persoana deosebita.M-ai ajutat enorm atat dpv medical cat si emotional.Nu stiu cum m-as putea revansa fata de tine! Adriana,imi pare sincer rau,curaj,va fi bine data viitoare! Pentru stimularea lactatiei,am luat Ricin ch5.Spuneti-mi va rog cum se administreaza. Va multumesc pentru sustinere si felicitari! Irina , mamica lui Matei-Cristian (1.sept.2005) si a lui Teodor-Ioan(12 mar.2009) |
Mi-ai scapat!Am fost azi dimineata sa te vad,pe tine si analizele,cand colo tu la plimbare!Daca era dupa mine te mai tineam o zi pe perfuzii,Hb era 9,Ht=27,inca anemica...
Pentru lapte,pompat constiincios la 2 ore,ceai de fenicul,chimen,anason,hidratare minim 2 l/zi.De ricin nu stiu,nu ma bag.Bine ati revenit acasa!Ce-a spus Matei?Cum a reactionat?
Angi,bine facut!Si eu faceam asa pana sa le dau mititeilor,acum prefer sa fierb legumele decat sa le calesc...
docdecap spune:
salutam fetele!!
bine ai revenit madaluta!!
mai fetelor, sunt in dilema mare
uite zilele trecute cautand cai verzi pe pereti in mobil dau de un sms primit anul trecut: "am nascut la 12.50 pe victor de 4,200 54 cm apgar 9. acum stau in postoperator. ma cam doare burta. maine ma muta in salon. suntem bine" de la roxanalucia.
dar data era de 13.03.
acuma, care are dreptate? forumul sau mobilul meu? (sau invers, care se inseala)
oricum, LA MULTI ANI Victor, mare-mare si voinic-voinic, ca frumos am vazut eu ca esti tare-tare!!
in alta ordine de idei ma bate gandul sa bag si eu o linte in sistem, desi ma duc acum in carfur si parca vad ca iara imi iau semipreparate pentru ca lenea e cucoana mare. chiar nu mai am chef de bucatarie cateva zile. poate doar o placinta cu dovleac... (sau pra-ji-tu-ra)
mav, suna frumos muntele, suna dificil cu 2 copii. sigur vei lua decizia buna. noi nu servim vacante, facem numai drumurile strict necesare (imediat dupa pasti s-ar putea sa mai dam o fuga la socri, e si ziua soacrei, s-ar bucura nespus sa i-l ducem pe Serban sa-l mai vaza si ea un pic)
Irina, ma bucur sa avem vesti, sa fiti fericiti si sa vina lapticul! pentru lactatie eu am mai luat Galafor (sunt pastile de plante) si au fost ok. bebe la san cat mai des, pompa daca nu are bucurii sa traga ca de la suzeta. stiu ca stii, mai zic si eu
a, si gravidutele, ziceti aici treburi, ca noi suntem vorba lunga, cum prindeti momentul, intrebati sau povestiti.
si sa nu va suparati pe noi, si sa veniti si voi sa mai vedem burtici, abia astept vremea frumoasa sa iesim din nou in parc!
madaluta spune:
citat din mesajul lui mihaela77O mamacita,drum bun si sa petreeti frumos!...asa suntem si noi...ori toti,ori niciunul... am programat si noi o plecare pana la valcea,vrem sa mergem la manastirea frasinei cu mihaitza...speram sa reusim week-end-ul acesta... mada,bine ai venit acasa... MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003) Blogul lui Mihaita Despre noi,aici! A&M BAZARUL LUI MIHAITA |
ai grija k la manastirea de sus nu au voie femeile!
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
creem spune:
Buna seara!...dupa o lunga absenta!
Mai intai scriu, ca sa apuc...si dupa aia citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat cat eu am lipsit!
Deci, mai mult plecata....mai intai cu mama la spital la bucuresti, apoi s-o ducem la tara. am ramas pe acolo doua zile.
Apoi...7 martie...m-am oparit la mana cu ciorba Sofiei. O pra am plans continuu de durere si am stat cu mana in apa rece...ulterior am aflat ca nu e buna chestia asta ca se fac basicute....ceea ce s-a si intamplat. Acum deja mi s-a luat pielea...arata rosu si pe alocuri grena...sper sa nu ramana semn
8 Martie pe malul marii cu tati si Sofia.
Am mutat in casa ca sa-i cream conditii de lucru lui tati, asa ca eu si Sofi stam in sufragerie, care acum e i camera de zi si de noapte si de joaca....dar ce sa facem, ne adaptam! Iar tati are birou in dormitor
Apoi iar la tara doua zile sa vedem puii mici mici! La intorcere ne-am oprit la padure si am adunat viorele!
Azi am fost cu rezultatele la dr si ne-a dat antibiotic, pentru ca Sofia are din nou infectie urinara si nu mananca decat tzatza de patru zile (am revenit la alaptatul exclusiv!). Calciul si fierul sunt in limite, dar la la limita inferioara, asa ca ii dau i calciu. O sa incepem si cu fierul, dar sa terminam cu antibioticul ca-s prea multe deodata.
Acum intru si mai rar, ca o deranjeaza pe Sofia lumina monitorului si tacanitul tastelor.....uffff
Cam asta am facut noi!
Voi? O sa vad imediat, ca m-apuc de citit!
Pupci!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
AngeliquedeS spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madaluta
ai grija k la manastirea de sus nu au voie femeile! Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) Viatza intre roz si bleu Bazar pentru Mihaita |
Nici o sansa sa ajunga acolo! E pazita mai ceva ca o cazemata...
Bebe Victor, Sa cresti mare, sanatos si norocos!
Si Fisun!
Angelique, mami de Pupi (28.12.2007)
Inimioara mea
zicolorata
Sa-l ajutam pe Mihaita
Bazar pentru Mihaita
mihaela77O spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui madaluta
ai grija k la manastirea de sus nu au voie femeile! Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) Viatza intre roz si bleu Bazar pentru Mihaita |
mada,mersi mult de tot,insa stiu,am mai fost acum 2 ani si a rcat doar paul cu mihaitza,eu cu andreea am ramas la manastirea de jos unde au voie si femeile...sper doar sa reusim..adica dupa multe calcule financiare..sa vedem ce iese...
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
citat din mesajul lui creem Buna seara!...dupa o lunga absenta! Mai intai scriu, ca sa apuc...si dupa aia citesc din urma sa vad ce s-a mai intamplat cat eu am lipsit! Deci, mai mult plecata....mai intai cu mama la spital la bucuresti, apoi s-o ducem la tara. am ramas pe acolo doua zile. Apoi...7 martie...m-am oparit la mana cu ciorba Sofiei. O pra am plans continuu de durere si am stat cu mana in apa rece...ulterior am aflat ca nu e buna chestia asta ca se fac basicute....ceea ce s-a si intamplat. Acum deja mi s-a luat pielea...arata rosu si pe alocuri grena...sper sa nu ramana semn 8 Martie pe malul marii cu tati si Sofia. Am mutat in casa ca sa-i cream conditii de lucru lui tati, asa ca eu si Sofi stam in sufragerie, care acum e i camera de zi si de noapte si de joaca....dar ce sa facem, ne adaptam! Iar tati are birou in dormitor Apoi iar la tara doua zile sa vedem puii mici mici! La intorcere ne-am oprit la padure si am adunat viorele! Azi am fost cu rezultatele la dr si ne-a dat antibiotic, pentru ca Sofia are din nou infectie urinara si nu mananca decat tzatza de patru zile (am revenit la alaptatul exclusiv!). Calciul si fierul sunt in limite, dar la la limita inferioara, asa ca ii dau i calciu. O sa incepem si cu fierul, dar sa terminam cu antibioticul ca-s prea multe deodata. Acum intru si mai rar, ca o deranjeaza pe Sofia lumina monitorului si tacanitul tastelor.....uffff Cam asta am facut noi! Voi? O sa vad imediat, ca m-apuc de citit! Pupci! Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008) Poze Maria Sofia |
off...creem,ce ai putut pati si tu...acum doua saptamani s-a taiat angi,acum te-ai oparit tu...
sanatate multa,aveti grija de voi!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AngeliquedeS
Nici o sansa sa ajunga acolo! E pazita mai ceva ca o cazemata... Bebe Victor, Sa cresti mare, sanatos si norocos! Si Fisun! Angelique, mami de Pupi (28.12.2007) Inimioara mea zicolorata Sa-l ajutam pe Mihaita Bazar pentru Mihaita |
angi,ajungi,dar pe riscul tau...
cunosc pe cineva(femeie),care s-a ambitionat sa urce...si numai peripetii a patit pana la jumatatea drumului..incat s-a intors din drum....
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
madaluta spune:
bubu: ma bucur k esti bine si k ai dat un semn de viatza..stai linistita in patut pana trece perioada astas critica de la inceput...
creem; saracuta de tine... dar totusi bine k n-ai oparit-o pe Sofia... eu tot timpul am frica de chestia asta...cand eram studenta mi-am varsat si eu pe picioare o oala de ciorba care fierbea pe o butelioara sport si tot de un 8 martie...asa k stiu prin ce treci... da cu spray cu propolis-bioxiteracor parca...stiu k vindeca repede si cicatrizeaza frumos...
la multi ani pentru fisun si victor
eu de azi , cateva zile nu voi avea masina...am bagat-o in service asa pentru niste reparatii mici ( de vreo 15 milioane)...
Aveam si noi planificat un munte intre 6-12 aprilie, dar cred k ne trece cand am afalt cam cat ne costa reparatia...
e da noi sa fim sanatosi k masinile se repara, nu?
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Viatza intre roz si bleu
Bazar pentru Mihaita
ellen79i spune:
Buna seara..
In primul rand " LA MULTI ANI" sarbatoritilor de azi Victor si Fisun! Sa fiti sanatosi!
Offf vad ca pe aici numai ghinioane...Angi ( sper ca a trecut degetul), Creem speram sa nu ramana semn! Acum s-a intamplat dar, eu de ex am in casa preventiv OXIMED Spray special pt arsuri...e f bun stiu asta din experienta ca am mai patit-o si eu- nu f grav dar destul....
Fetelor ce ma fac? Fi-miu nu mai vrea sa manance ciorba, supa, deastea....danonino, mar ras,fagaras , carnita simpla data de mine, peste, vrea dar, restul nu vrea si pace...nici nu deschide gura. El care manca un bol intreg de ciorba pe nerasuflate de cand i-a iesit al doilea dintisor nu mai vrea si pace! A patit vreuna din voi asa? Ce fac? Cum il conving ca mi s-a spus sa nu-l fortez ca mai rau fac.... Poate ma ajutati cu niste sfaturi..multumesc anticipat!
Va pupam si va uram noapte buna...
ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)
http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0
http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej
http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ