Gravidute si mamici de Constanta(47)....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menuet spune:

Mada-timpul pe care l-ai petrecut cu Darius cred ca a fost ca un balsam pentru tine.Uff tare greu trebuie sa fie sa te imparti asa.Dar lasa k acusi acusi se face Briana mare si o sa va reuniti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Daca va rog, imi votati si mie piticuta, ca participam si noi la un concurs...aici: http://concurs.pampers.ro/profile/17939. Multumim

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen79i spune:

Buna ziua...

Multumesc mult tuturor pentru comentariile frumoase ...ma bucur ca v-a placut...nu am pus si voalul in poza ca inca trebuie sa ma hotarasc daca il pun pe asta sau nu...tinand cont ca am parul scurt tre sa vad cum il prind...

Angi dupa reteta ta mai mai ca-mi vine sa ma apuc de gatit! Aseara abia am reusit sa-mi fac un ostropel cu carne de porc, ca nu vroia fi-miu deloc sa ma lase...si eram moarta de foame si satula de mancare comandata. Si a iesit super! Dar dupa ce am citit si reteta ta si cum ai recomnadat-o...hhhmm cred ca o sa incerc si eu...acum sa vad cand o sa am timp...

Adryana am incercat sa intru pe link-ul dat de tine dar da eroare..oare doar la mine e asa?

pupici din partea noastra

ellen79i + bebe Bogdanel (16.05.2008)

http://good-times.webshots.com/album/564039031QBzxoH?start=0

http://good-times.webshots.com/album/568188687Gkjkej

http://good-times.webshots.com/album/569389882ZXPvNJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu73 spune:

Madaluta raspund si aici, am fost vineri si am facut BHCG 11200, pe cand cu doua saptamani in urma era 2100...se pare ca este bine...sper voi merge la dr sambata asta.
n-am avut internet in week-end si va dati seama ca stau in pat, cum stau mai mult de 30 min. in picioare cum ma iau crizele de mijloc.

Adryana, am incercat si eu sa intru, n-am reusit nici eu.

s-aveti o saptamana buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

mamacita,drum bun si sa petreeti frumos!...asa suntem si noi...ori toti,ori niciunul...
am programat si noi o plecare pana la valcea,vrem sa mergem la manastirea frasinei cu mihaitza...speram sa reusim week-end-ul acesta...
mada,bine ai venit acasa...

MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M

BAZARUL LUI MIHAITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Buna burtici si mamici!

Adryana, linkul are un punct in plus la sfarsit....fetele care au incercat sa intre, daca stergeti punctul, intra pe pagina care trebuie...

ma mai gandesc ce mai vroiam sa spun si revin...dupa ce si votez

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

Am ajuns acasa de ieri!Scriu pe fuga...
Operatia a decurs f bine,atat medicii cat si asistentele s-au purtat impecabil.Au aparut ceva probleme dupa pt ca mi-a scazut destul de mult hemoglobina si am necesitat si o transfuzie. Dar acum sunt bine.
Bebe e bine,il va chema Teodor Ioan (va rog modificati in listuta),e un grasun (3900 g) si un mancacios,dar din pacate cred ca laptic nu am inca suficient.

Mamacita,esti o persoana deosebita.M-ai ajutat enorm atat dpv medical cat si emotional.Nu stiu cum m-as putea revansa fata de tine!

Adriana,imi pare sincer rau,curaj,va fi bine data viitoare!

Pentru stimularea lactatiei,am luat Ricin ch5.Spuneti-mi va rog cum se administreaza.

Va multumesc pentru sustinere si felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Irina, sa-ti traiasca flacaul.Ricinul eu l-am luat de trei ori pe zi cate 3 granule.La mine a mers foarte bine.In acelasi timp am baut si ceai de lactatie.Am impresia ca cel de la Humana a fost mai bun, dar si cel obisnuit s-a cunoscut cand il beam.

Noi avem toti gripa, dar copiii au trecut prin clipe grele.Nu am vazut si nu mai vreau sa vad febra de 39-40 care nu ceda la nimic.Sper ca suntem pe drumul cel bun.

Acum ma duc sa ma bag in pat poate prind o ora de somn.

Numai bine,

Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?saved=1/" target="_blank">Alta zapada... si altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia83 spune:

buna fetelor, va rog, daca aveti timp, intrati aici http://concurs.pampers.ro/profile/27545 si votati-ne.

daca mai sunt copilasi in concurs, sunt bucuroasa sa va ajut si eu cu voturi.

multa sanatate bebicilor ce-au venit si care vor urma.

VOTATI-NEEE, VOTATI-NEEEE
odata pe saptamana, pana-n aprilieeee!!!

The cheese to my macaroni - Mufitza Ariana Elena
Cand eram mica, mica cat o furnica...
Dau petrecere
Ma vezi live aici
Acuma sunt mare

Uite asa am venit pe lume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

mihaela, vreau si eu detalii pe PM cu numele de utilizator.
irina, saru mana.sa fiti sanatosi si sa ai mult mult laptic.
la multi ani, fisun si victor!!!!!!!!!
ellen, foarte frumoasa rochita.
o zi buna tuturor.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput