Clopotei de ian-feb 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Da voi nu ati facut ROR ?
Nici Sara ?

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Ror-ul (priorix) l-am facut in Ianuarie, dar acum a facut pojarel alias Roseola Infantum care nu e cuprins in vaccin sau asa am inteles eu. Iar Sara tocmai ce l-a facut si are reactii la el asa incat am pus-o pe jar pe Simona.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Roseola am facut si noi , adica Andrei.
In 48 de ore au disparut bubitele si a trecut si febra.
La noi nu a fost mare lucru.
Asta se poate face de mai multe ori ...din pacate.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Adryana_4u

Am aparut si noi cu vesti:
Bianca e in sfarsit bine, Doamne-ajuta sa nu mai raceasca ...asa des
Azi e ultima zi de Ventolin si mai am apoi inca 7 zile cu Imunorezistanul...
Acum avem alta buba...trebuie sa facem vaccinul, si medicul de familie mi-a zis ca cica din martie vaccinurile de la un an (cele 2) se fac amandoua odata.
INTREBARE: A facut cineva vaccinurile de stat de la un an luna asta? Chiar ii inteapa de 2 ori???? Odata in picior si apoi in mana???Cum cred medicii astia ca rezista micuti nostrii la atata durere????

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Asta e schema actuala.
Ii inteapa de 2 ori dar acele sunt extrem de mici si nu prezinta un disconfort atat de mare.
Poti refuza /amana unul din ele.
Andrei nu a spus nici macar "pas" la nici-unul.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

helllooooo zuzicile mele dragi,

azi am fost la rasfatz .. la coafor .. epilat, pensat, manichiura, pedichura .. ma simt ca noua .. hi hi hi ..

eva s-a trezit infundata si fornaita .. am fost la farmacie sa-i iau aparat din ala de la olynth si nu am gasit .. i-am luat un inhalant pe care o sa-l pun diseara intr-un vas cu apa pe calorifer .. of of ..

stoisor ce sperietura ai tras .. mama mama ..

danutza hai ca mai e o aruncatura de batz pana la 37 .. tin pumnii!

honey off Doamne cat mai trageti si voi .. imi pare rau ca v-ati ales cu raceala dupa operatie. sanatate multa va doresc!

miki off si voi bolnaviori .. pupam baiatul sa se faca bine repede!

Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+

Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lala_D

Citat:
citat din mesajul lui Adryana_4u

Am aparut si noi cu vesti:
Bianca e in sfarsit bine, Doamne-ajuta sa nu mai raceasca ...asa des
Azi e ultima zi de Ventolin si mai am apoi inca 7 zile cu Imunorezistanul...
Acum avem alta buba...trebuie sa facem vaccinul, si medicul de familie mi-a zis ca cica din martie vaccinurile de la un an (cele 2) se fac amandoua odata.
INTREBARE: A facut cineva vaccinurile de stat de la un an luna asta? Chiar ii inteapa de 2 ori???? Odata in picior si apoi in mana???Cum cred medicii astia ca rezista micuti nostrii la atata durere????

Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Asta e schema actuala.
Ii inteapa de 2 ori dar acele sunt extrem de mici si nu prezinta un disconfort atat de mare.
Poti refuza /amana unul din ele.
Andrei nu a spus nici macar "pas" la nici-unul.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Le-ati facut pe cele de stat?

Bianca creste
de toate

Mergi la inceput

Doar ROR-ul de la stat. Restul am cumparat: schema de Infrarix

Schema de 2 vaccinuri in acelasi timp a intrat din decembrie anul trecut.
Sunt zuzici care le-au facut pe amandoua odata si a fost ok, copiii nu au facut nicio reactie.

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Elle sa iti fie de bine
Vreau si eu rasfat din asta dar nu stiu cand ajung...poate inainte de Paste ...sau la pastele cailor

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Salutare, zuze buburuze
Dana AMR 3 zile? Cum asa? Adica dupa aia poti sta linistita ca bb nu mai e prematur sau te-ai programat?

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
Craciun 2008
10 Ian 2009 - Mi-au luat motul
Thea la 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stoisor spune:

mama da ametita sunt ,vb de pui la rotisor dar cica ca NU,in meniu scrie clar 2 pui umpluti care normal nu se fac singuri ci pregatiti ....de cine?/?pai ce intrebare i asta ?de mine normal.....asa ca m-am apucat intai de pregatit puii si acum sunt deja in cuptor,am gatat si parterul asa ca singura care mai lucra in casa asta e masina de spalat si vreau sa zic ca mai are inca 2 ture ,deci ar fi cazul sa nu stea degeaba si sa lucre.....
acum ma apuc de facut unghiile ,vreau si eu un rasfat apoi o baita sio astept musaflociii......mama se cearta cu Sara pe dincolo,decoi trai pe vatrai

Elle bravoooooo mami ,sunt sigura ca a facut ravagii la moralul tau asa un rasfat ,pup mamica cat despre Eva iara,simt ca o iau eu razna ,sper sa treaca fara incidente

Lala si eu tot la pastile cailor o sa am asa un rasfat ,dar ma bucur cand mai aud ca mai au parte zuzele de asa ceva,sincer,o sa fac si eu o cerere sa vedem daca se aproba sa fug vreo 4 ceasuri in Sb dar singura numai la rasfat

Miki mamica draga de Luca rasfatatu fa un pachet mare si pune o adresa ciudata si bago pe socrosenia inauntru si poate nu mai auzi de ea vreo 2 ani pana iti mai revii si tu ........pai auzi ba frate manichiura si pedichiura la o hoasca ,scuzati ,pai sa ai tu timp de asa ceva nu ea......imi vine sa disper nu alta ,cat despre bubulitu micu ,pupici la dragut sa nu-l mai pape

va sarut ,trebuie sa mai veghez puisorii sa nu care cumva sa zboareeeeeeeeee

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

LAURA I .AMR reprezinta cele 3 zile de stat in pat care mi-au mai ramas.De marti poate veni oricand fara a mai fi considerat prematur.De fapt dr meu a zis ca nici acum nu ar mai fi considerat prematur avand in vedere ca nu stiam exact data UM care s-ar putea sa fi fost cu o zi,doua mai repede.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput