Clopotei de ian-feb 2008 (199)
Raspunsuri - Pagina 6
danonique spune:
STOISOR m-as invita si eu la asa un ospat!Mi-ai facut pofta de pui la rotisor si cred ca il voi trimite pe tati sa imi cumpere si mie.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert
gabrittza spune:
noi am facut vaccinul saptamana trecuta.dr noastra a refuzat sa le faca pe amandoua odata si a intepat-o o singura data(tetraximul l-a facut) in piciorus si luna viitoare ma duc pt intepatura nr 2.dr noastra e miloasa si a zis ca ii chinuie prea mult cu 2 intepaturi si oricum e de parere ca e musculatura slab dezvoltata sa suporte 2 intepaturi odata.deci cred ca depinde de dr.
Citat: |
citat din mesajul lui Adryana_4u Am aparut si noi cu vesti: Bianca e in sfarsit bine, Doamne-ajuta sa nu mai raceasca ...asa des Azi e ultima zi de Ventolin si mai am apoi inca 7 zile cu Imunorezistanul... Acum avem alta buba...trebuie sa facem vaccinul, si medicul de familie mi-a zis ca cica din martie vaccinurile de la un an (cele 2) se fac amandoua odata. INTREBARE: A facut cineva vaccinurile de stat de la un an luna asta? Chiar ii inteapa de 2 ori???? Odata in picior si apoi in mana???Cum cred medicii astia ca rezista micuti nostrii la atata durere???? Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008) Bianca creste de toate www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca |
Gabby10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
gabrittza spune:
in privinta vaccinurilor pana acu eu am mers doar pe schema gratuita de la stat.oricum inainte de cresa voi vb cu dr sa vedem daca e nevoie de ceva suplimentar si o cura de imunizare ceva.
in fine,mai e pana atunci
pana una alta azi vine cineva sa vada casa si sa discutam despre renovat,pret,idei de lungit peretii,marit bucatarie
deh daca se mareste familia
elle felicitari pt rasfat.vreau si eu
da vorba fetelor poate la pastele cailor
fug sa termin smotru si sa vad ce papica bagam la cuptor pt cina
Gabby10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
Ellenuta spune:
danutza hai sa-ti mai dau o idee .. varza calita cu ciolan afumat .... am mancat ca sparta .. cu mamaliga .. tare buna mi-a iesit!!
gabby da .. va astept .. mai am juma' de oala!
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Ellenuta spune:
am reusit si am cumparat olynth aromatherapy .. spuneti-mi si mie va rog daca ii pun in aparat toata pastila avand in vedere ca, camera e destul de mica .. sa zic 10 metri patrati .. sau o tai pe jumate?
saru-mana anticipat!
Eva creste mare
Eva
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
Lala_D spune:
Da Elle toata pastila. Daca iti pare dupa o ora mirosul prea puternic scoti aparatul. Si lasa usa deschisa.
Mie orl-istul mi-a recomandat ieri asa : ser de mare+ 2 pic colargol+2 pic Nasivin de doua ori pe zi ca sa-i curat nasul extrem de bine pana luni.
Poate iti foloseste si tie.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lala_D Da Elle toata pastila. Daca iti pare dupa o ora mirosul prea puternic scoti aparatul. Si lasa usa deschisa. Mie orl-istul mi-a recomandat ieri asa : ser de mare+ 2 pic colargol+2 pic Nasivin de doua ori pe zi ca sa-i curat nasul extrem de bine pana luni. Poate iti foloseste si tie. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) Poze |
saru-manaaa!!
apa de mare si colargol am, dar nasivin nu. o sa-i pun oftameson N.
pupici
Eva creste mare
Eva
papa bun
stoisor spune:
buburuze Duminica placuta va doresc,Dana mami cu tot dragu te astept dar tare mie ca nu prea ai cum ,oricum pupicut si o sa intru sa te "verific"sa stii
Andutu pupicei mami si tie si sa auzim numai de bine de la mami tau
Elle pup Evita mica sa nu fie nimik grav
.... si eu pun toata pastila in aparat dar asa cam o ora jum apoi il scot din priza si tot asa,oricum iti dai singura seama cand e prea puternic mirosu, in nici un caz nu as zice sa il lasi toata noaptea
va pup si numai de bine sa auzim
Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA
Shose spune:
Hello zuzici frumoase!
Am facut ieri vaccinul. Infarixul l-am facut acum, si pentru priorix am rugat-o pe doc sa ne lase o luna. Ar fi vrut sa ni le faca pe amandoua odata. Dar.... de la Lala citire, i-am spus ca e prea mult pentru ea si sa nu se supere dar vreau sa amand pt o luna partea a2a.
Ce inteligent a sunat replica, nu va imaginati. Cred ca aa zis doc ca ma si pricep!
Nu va spun cat a plans cand a dezbracat-o s-o asculte la plamani.
Ea care intrase vesela acolo si strigand 'doctoiii'. Ii tot repetasem de dimineata ca mergem la doctor si fata a retinut.
La intepatura a plans si mai si...dar in 2 minute cel mult a tacut si striga iar 'doctoiii'. Le-a facut pe doamnele de acolo sa rada cu lacrimi.
Am vazut pozicile Danutei, care arata wow...ce frumoasa graviduta. Vanesei si lui Aabi...ati avut party frumos.
Iti imaginezi cum o sa o tineti din party in party de acum din dec pana in martie? 3 sarbatoriti mici si frumosi!
Cu AMR-ul recunosc, ma ia palpitatiile....adica asa putin mai e pana tre' sa facem galerie?!?
Elle ce rasfatz!!!
Io nu mai apuc decat o manechiura&pedichiura din cand in cand si cate un epilat. Niciodata in aceeasi zi ca dureaza prea mult.
In we cand sunt io libera e full la ele...
Iulia, intra pe blog ca ai o leapsa restanta, la fel si Ramo, Creatza...
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii
Shose spune:
Am uitat sa va spun
are 10,5kg si 76cm. I-a placut doctoritei de ea, a zis ca e mult mai bine acum decat asta vara cand era 'prea grasutza' (o citez). La momentul respectiv ma supara cand imi zcea ca e grasa, acum uitanudu-ma la poze...avea dreptate.
LauriciD...........ce faci????LauriciI, ce face Theutza mea frumoasa?
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
Poze si www.youtube.com/view_play_list?p=17800CD9A2531E0C/" target="_blank">Filmulete
Sunt mare
Povestea Nasterii