Clopotei de ian-feb 2008 (199)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Citat:
citat din mesajul lui stoisor

la noi este iarna again,e o zapada de zici ca suntem in decembrie,acum chiar m-am saturat de ea

Sara Ioana 15.02.2008
am un anisor
POZELE NOASTRE
INGERUL MAMI CRESTE MARE
22.10.2008
7.11.2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=74ab4ff8f981e0e0705358" target="_blank">clip SARA IOANA

Ce mult va invidiez ptr zapada!Stiu ca voi v-ati saturat deja de ea dar mie imi lipseste tare mult!Voi recupera iarna viitoare!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Se vede ca e we ptr ca nu e nimeni pe aici.Eu ca de obicei ma plictisesc si cred ca imi pun un film.De cateva zile ma uit la DR HOUSE.Nu sunt chiar foarte incantata dar in lipsa de altceva merge.Pupici tuturor!

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)si 36+ http://bd.lilypie.com/3hFFp2.png
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Dupa o pauza de scris pe aici pe forum uite ca intru sa va mai zic cate ceva despre noi ......mmmmmmmm nu de bine ..... unu la mana avem de miercuri pojarel, nu-mi prea convine pt ca tre sa stam in casa dar nu avem ce face; doi la mana - sunt tare suparata pe medicul nostru pediatru ca nu si-a dat seama din prima ca e pojarel si ca ne-a dat tratament pentru o alergie; trei - tocmai cand se mai cumintise si domnul copil uite ca a dat boala peste noi si e din ce in ce mai marait(inainte nu aveam treaba cu el, ii dadeam ceva de facut si se invartea se juca asa de frumos de nu imi venea sa cred ca am copil in casa).
Iar despre mine va zic doar ca am cazut in butoiul cu depresie pt ca o am pe soacra pe cap de 2 sapt si nu stiu cat mai sta in concediu. Cu toate ca se poarta super cu Luca mie imi face capul calendar cu toate prostiile ei si cu curatenia. M-a rupt in ultimele zile cu smotrul de parca am fi o mie de oameni in casa ... si in plus are si pretentii .... nu-mi ajungea inainte timpul sa fac de mancare, sa ma ocup de copil, sa spal si sa calc si sa mai pregatesc una alta ca acu tre sa mai am grija si de ea(manichiura, pedichiura, epilat, etc). Ca sa nu va zic ca eu nu mi-am facut o manichiura de ceva timp ..... poate si din cauza smotrului toata ziua buna ziua ....
Acum sunt libera ca avem apa oprita si puiul doarme, dar sigur imi gaseste ea o ocupatie....

Va pupam !!!!!!!!!!!

PS: Avem si cateva poze mai noi aici: http://family.webshots.com/album/570404117iesvhn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Off mai Miky deci a fost pana la urma pojarel si nu alergie
Oricum sa sti ca Claritine -ul nu i-a facut rau. Din contra. Il poti da si acum, ii reduce senzatia de mancarime.

Despre soacra eu nu iti mai spun ca ti-am spus de multe ori
Pe mine nu ma "misca" nici sotul macar sa fac ceva ce nu am chef. Mama sau soacra ...nici atat. Nu le convine ...sa faca singure.
Ai prea mult bun simt, zau

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky_mamica spune:

Da Laura este pojarel si mi-e tare frica sa nu fi facut vreo gafa pt ca de miercuri de cand am fost la dr eu tot l-am scos afara pe pui, fiind alergie nu mi-a interzis sa-l scot si chiar joi s-au intalnit piticii in parc. Stiu ca Daria a facut boala, dar ma gandesc la Sara ....... brrrrrrrrr si au stat copii si aproape unul de altul.

In curand si un nou set de poze si filmulete cu muschetarii....

PS: Stau in casa cu soacra ........... si asta zice totul!!!!!

Mergi la inceput

Da voi nu ati facut ROR ?
Nici Sara ?

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Cu atat mai mult ca stai in casa cu ea ...
Dar eu sunt mai zgripturoaica si mai nesimtita .
Tu esti o finuta.

PS : a mea nu intrazneste sa comenteze decat cand stie ca nu o aud direct ...si atunci isi incaseaza replicile prin intermediar

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia82 spune:

Neata! Gagici,la noi a iesit soarele si pare ca se incalzeste.daca tine vremea azi vizitam gradina zoologica

Ceska si noi am trecut prin aproape acelasi scenariu.La noi se pare ca au fost 2 maselute care tocmai ieseau din gingie.Dar a fost crunt,parca nu era copilul meu cel care urla cu toate puterile,era un plans ca cel de colici;dar dupa o zi de cosmar,a doua zi s-a trezit fresh,cu cativa coltisori albi iesit din gingie si cuminte foc.Aseara in schimb s-a foit f mult,plangea in somn si pana nu i-am dat 2,5 ml nurofen nu s-a linistit.Iar cu statul intins pe jos si Iris face la fel,se intinde prin orice colt al casei si sta asa,pur si simplu..uneori se mai uita la desene din pozitia asta.

Dana felicitari pt AMR si pt bagajul facut.

Honey bine totusi ca nu e ceva mai grav.Uite o de la noi si multa sanatate micutului Aj.

Ven va invidiez..si eu vreau la CHeile Gradistei....Speram sa mergem de Paste,da nu mai putem...poate cand ne-om intoarce de la mare...
ps:daca te rog,faci niste poze cu camera sa vad de seamana cu ce-i pe site-ul lor

Lala imi pare rau ca e mai complicata interventia,dar va trece repede si pana la majorat sigur nu-si mai aminteste nimeni.

Cu siguranta mai aveam multe de zis,da mi-a ramas capul la o cafeluta care ma asteapta in bucatarie...asa ca va pup,sa aveti un WE fain cu vreme buna!

LA MULTI ANI CLOPOTEILOR SARBATORITI ASTAZI!

POZE IRIS 0-13 luni
POZICI NOI

mami Iulia siIRIS MARIA (19.12.2007)

Mergi la inceput

Spune-mi si mie de unde ati luat tricicleta .
Indeplineste toate conditiile pe care le vreau eu de la una
Luca a crescut mare si frumos

O zi excelenta !
Lala.

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Am aparut si noi cu vesti:
Bianca e in sfarsit bine, Doamne-ajuta sa nu mai raceasca ...asa des
Azi e ultima zi de Ventolin si mai am apoi inca 7 zile cu Imunorezistanul...
Acum avem alta buba...trebuie sa facem vaccinul, si medicul de familie mi-a zis ca cica din martie vaccinurile de la un an (cele 2) se fac amandoua odata.
INTREBARE: A facut cineva vaccinurile de stat de la un an luna asta? Chiar ii inteapa de 2 ori???? Odata in picior si apoi in mana???Cum cred medicii astia ca rezista micuti nostrii la atata durere????

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/3267319176/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput