Fulguleti de nov-dec 2006 (211)
Raspunsuri - Pagina 6
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 sti ce e totusi mai important? ca in ciuda multor diferente in experienta materna a fiecareia, avem puterea sa luam ce e mai bun si sa ne ajutam de gandurile bune ce ne sunt transmise. si pana la urma asta e esenta prezentei noastre aici |
Ce frumos si adevarat!
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Lavinia_P spune:
Dandusa,- te intelegem ca iti este greu..iti doresc sa treaca cat mai repede!
Diana,Donia- ce ne-am face fara voi?
Si eu am un poznas si jumatate- nu e zi in care sa nu faca vreo nazbatie care sa-mi urce sangele in cap.Dar e si vina mea cumva..de cand ne-am mutat nu mai am atat timp (treburile casnice) si atunci isi gaseste ocupatii..
Si nu stiu cum sa il fac s ainteleaga sa nu mai arunce lucruri pe geam ca le pierdem si in plus mai da in cap la cineva...sa nu rastoarne sucul pe covor..sa nu toarne in masina de spalat detergentul de wc..sa nu se mai catzere dupa cremele mele pe care el intinde peste tot...off..chiar ar fi bine sa am un loc de dat cu capul
S-a plictisit de puzzle-uri,carioci si plastelina..ca tare bine era.
Asa ca zau, nu stiu ce faceam daca mai aveam inca unul pe langa mihaitza!
minunea mea
roxanica2006 spune:
Raluca, iti inteleg ingrijorarea, imi pare atat de rau ca a aparut problema asta care sa va umbreasca fericirea...dar eu am convingerea ferma ca Stefan e un baiat puternic si perfect sanatos. Sunt sigura ca puterea ta de a crede cu tarie ca totul e bine poate face minuni. Cunosc multe mamici care au obtinut rezultate false la testele astea, si la final au adus pe lume copii sanatosi. Ma gandesc la voi si ma rog pentru Stefan!
Dar ti-a spus doctorul inainte de a avea rezultatele testelor ca ar fi ceva probleme detectate ecografic??
Dandusa, te imbratisez din tot sufletul si sunt convinsa ca esti o mama desavarsita! Tocmai dragostea asta enorma pe care-o porti in suflet te determina sa te judeci atat de aspru. Nu stiu ce-as putea zice sa te-ncurajez, dar stiu ca Crinuta e cel mai fericit copil si Raducu la fel !
Ruxandra ce faini voinicii tai !! Si cate momente din astea te asteapta !!!
Noi suntem bine, am vazut-o pe iubita micutza la ecograf, deja are picoruse, manutze, se misca acolo in lumea ei, o minune ! Cat a putut evolua in 2 saptamani! Doamne ce usurata sunt ca totul e bine !!!
Va pup pe toate , dragele mele prietene!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
asiza spune:
va pup cu drag pe toate...
Da, Donia, s-a dus pana la urma carioca de pe fata doar cu apa si sapun, dar am insistat si seara, la dus, si dimineata, la spalatul pe fata...
Raluca, asa cum zice si Donia, mi-am cam pierdut si eu increderea in testele astea...nu au acuratete prea mare. Daca iti amintesti de la Odisee, si Cristinei1974 ii iesise risc crescut de Down la Georgia si iaca ca micuta e bine, sanatoasa si foarte frumoasa! Iti doresc sa-ti gasesti puterea sa zambesti si sa crezi ca totul va fi bine! Eu tin pumnii pentru asta!
Roxanica, ma bucur ca ati vazut printesa si totul e bine!
Citindu-va pe voi si avand un exemplu in familie, sora-mea, sunt absolut convinsa ca prea curand nu va veni bb2...Insa stiu cu certitudine ca fiecare dintre voi sunteti mame minunate pentru copiii vostri
As mai sta, da' musai sa plec
Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2
iulia-stefy spune:
Salutare!
Donia, multumesc din suflet! Incerc, dar mai am de lucrat.
Diana, foarte frumos.
Lavinia, eu sper ca daca se mai incalzeste afara si vom sta mai mult afara, se vor mai linisti. Stefy in zilele in care nu iese afara... intoarce casa pe dos, asa cum ai scris si tu.... crema de fata maini... detergent.... suc.... si multe altele..... dar ce vina au ei ca nu au unde sa-si consume energia....Abia astept sa fie mai caldut afara....
Roxanica, ma bucur ca ati vazut printesa si totul e bine.
Aseara am cusut amandoua.... eu goblen si ea cu siret pe cartonasele ei.... la inceput a vrut goblenul, dar dupa explicatii ca e cu ac... ca inteapa... a inteles. Ne-am inteles bine aseara. Am luat goblenul... pentru ca stiam ca ma linisteste.... Ca n-am mai pus mana pe el din seara dinaintea nasterii. Atunci l-am lasat.... si tot acolo l-am gasit.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
adinazot spune:
Buna dimineata feteler!
DONIA,DIANA,
DANDUSA,iti doresc sa treaca etapa asta cat mai repede!
ROXANICA,ma bucur mult mult pt tine,
LAVINIA,of te inteleg f bine.
Ale e intr-o etapa la care nu m-am asteptat,se plictiseste de tot,nu mai asculta de mine ca inainte,pe strada refuza sa ma tina de mana,si asta e f grav,ca altfel nu ne putem plimba....face crize,seara ma scoate efectiv afara din camera,vrea sa adoarma singura,am gresit ceva undeva,incerc sa mi dau seama unde sa pot repara ,in primul rand ca a stat o luna fara mine,e total schimbata,ma doare inima,ma respinge.A mai trecut cineva prin asa ceva?nu prea stiu cum sa o iau,ea nu era asa inainte sa plec,deloc.
acs spune:
Raluca, stiu ca n-ai cum sa nu-ti faci probleme, dar gandeste pozitiv, asa cum ti-au zis fetele. O sa fie bine!
Sa-ti zic ca mie mi-au spus sa renunt la Maria la 20 saptamani de sarcina? Si Maria mea e perfecta!
Diana, Donia
Dandusa, ia priveste tu partea plina a paharului: nu e minunat cu doi copii? Zau ca e! Stai sa creasca putin Raducu si sa-i vezi jucandu-se si paruindu-se amandoi :). Mai multa fericire decat sa-i privesc complotand, strigandu-se si jucandu-se impreuna nu cred c-am simtit in viata mea. Sigur va fi la fel si pentru tine! Si cand ii vei vedea ce frumos cresc si ce copii deosebiti sunt, iti vei da seama ca esti cea mai buna mama pentru ei!
Ruxandra, daaa... asa fac si ai mei cand vin acasa. Se ascund in camera la mamaie, numai ca mereu chicoteste cate unul din ei. Si cand intru si-i strig, tipa toti de bucurie si se ascund iar :).
Maria deja poate merge la gradinita, dar cica Ioana mai trebuie sa stea o saptamana acasa, nu i-au cazut toate cojitele. Asa incat iesitul in parc de-abia in aprilie.
Roxanica, ma bucur ca micuta creste si tu esti linistita. L-ai luat si pe David la ecograf? Fetele l-au vazut pe Victoras la eco, dar numai Maria isi mai aduce aminte.
Lacramioara, am vazut pozele cu operele lui Stefy. E tare indemanatica!
Adina, e o frumoasa Ale! Sunt super pozele in care apare cu tati!
Cat despre etapa asta, o sa treaca, fii linistita! Sunt convinsa ca vei poveti altceva dupa ceva timp petrecut impreuna.
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ank999 spune:
fetelor lasati tristetea deoparte!
Raluca...curaj!
Dandusa va trece si etapa asta
Lacramioara rabdare nu mai am nici eu, al meu sot demult si iaca discutii. Printesa incepe sa cante ddc ne aude si asa ne potolim, da mai e mult de lucru si la mine.
Donia, Diana.
Adina, Oana , Acs
Ro
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
acs spune:
Hai ca uitasem sa va zic si despre noi cate ceva, ca azi sunt in verva :)
Victor mananca singur si cu mana si cu furculita sau lingura, dar de cele mai multe ori prefer sa-i dau eu, ca sa nu dureze prea mult (la masa de pranz ma refer), ca se plictiseste si pleaca la joaca. Seara, la cereale cu lapte nu-i chip sa-l ajut. Mananca singur ca un baiat mare :).
Aseara la culcare, dupa ce i-am bagat in paturi si am inceput sa dicutam, se aude Victor la un moment dat: "Eu gagalas" (adica "Eu sunt dragalas") :)
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
ank999 spune:
Hai ca a plecat mesajul.
Roxanica ma bucur mult pt voi.
Lavini nici a mea nu mai are rabdare. De desenat sau colorat ...3 zile!
A_deju. Sanatate , fericire, rabdare si multa iubire!
Un week-end placut si plin de liniste!
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,