Fulguleti de nov-dec 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acs spune:

A_deju
Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de motan si de taticul lui!

Anca, si tie un weekend asa cum ti-l doresti!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

A_deju sa traiesti, sa infloresti si sa ai parte numai de bine in viata si.. mai da-ne si noua un semn de viata.

Dandusa te inteleg f. bine, dar sa sti ca o sa treaca si asta (si o sa apara altele...). Oricum tu esti o supermamica si sunt sigura ca te descurci minunat.

Raluca si eu cand am facut triplu test m-am documentat si am aflat ca da destul de multe rezultate false. Probabil ca e o alarma falsa, oricum tinem pumnii sa fie bine la amniocenteza.

Noi suntem iar cu rosu in gat (dupa nici 3 sapt) dar sper sa nu mai ajungem la antibiotic.

In rest nimic nou, va si va doresc un we placut si calduros!

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pisika batrana : LA MULTI ANI , sa traiesti sa fii sanatoasa sa ai parte de bine !

pupici torsi de la noi ;)

D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_Filip spune:

scuze ca va deranjez....nu ma incadrez in aceasta categorii...dar am o rugaminte la voi....
votati-ne aici: http://concurs.pampers.ro/profile/27625

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Fetelor, eu sunt asa socata, in timp ce va citeam am primit un email de la sot, a aflat ca i-a murit un prieten bun intr-un accident... si era un om atat de bun, de vesel, nu stiu... atata inconstienta din partea unora, atata lipsa de respect pentru viata, ce iresponsabili... e atat de nedrept!
www.realitatea.net/soferul-de-camion-care-a-daramat-ieri-un-limitatorul-de-viteza-este-vinovat-pentru-producerea-accidentului--au-spus-politistii_479221.html" target="_blank">Aici e stirea. Ce-i cu barele alea pe drumuri, am inteles ca sunt peste tot...?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

a_deju draga noastra, iti dorim toata sanatatea din lume si numai urari de bine!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saryta spune:

La multi ani! A-deju multa sanatate si bucurii alaturi de motanel ... o zi frumoasa!

Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Una rece, una calda...

A_dejule, LA MULTI ANI, multa multa fericire alaturi de Mihai si motan!

Donia, imi pare tare rau pentru prietenul vostru! D-zeu sa-l odihneasca...m-am ingrozit si eu cand am vazut stirea...da, acele limitatoare de inaltime mai exista, nu peste tot, insa nu-mi imaginam ca sunt atat de grele si ca se poate intampla asta. Iar la noi disciplina in trafic lipseste cu desavarsire ...

Va pup. Noapte buna

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Hopa sus pe pagina intai...

'netza...unde sunteti...a iesit soarele si banuiesc ca va faceti de cap pe coclauri! Bine faceti! Si noi il asteptam pe Luca sa vina in vizita s-apoi poate iesim in formatia asta pe-afara.

In alta ordine de idei, e voie sa ma plang putin?!...Maica-mea...ma termina psihic...non-stop ii atrage atentia lui Denis...ca nu e voie aia, ca nu e voie ailalta, ca de ce a facut aia, ca de ce n-a facut ailalta ...nu mai pooot...si daca-i spun eu ceva, ies scantei, asa ca de cele mai multe ori tac...abia astept sa fie gata casuta noastra si sa ne mutam singuri! Nu mai poooot ...

Gata cu vaicareala...Dia, m-am tot gandit la tine zilele astea. Ce mai faceti?

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
noi la onesti si pana acum totul bine si frumos, se inteleg ok, cu micile scantei de rigoare ... dar chiar frumos. se joaca de-a v-ati ascunselea si stefi se supara ca atunci cand dani mijeste nu numara decat pana la 7 dar ii trece repede, ca dani mijeste de vreo 3 ori sunt simpatici si se joaca impreuna, se ascund, se prind, se joaca cu mingea, coloreaza ... dar saracul matei e cam marginalizat
adinazot poate sa fie faza in care vrea sa faca totul singura? ca la noi asa e, nu vrea de mana ca merge singur, nu vrea sa il ajut si ma respinge ca el reuseste singur ... cateodata are un stil de a ma respinge de ... ma doare sufletul tare rau ... dar nu o face cu rautate, doar ca nu stie sa imi menajeze sentimentele ....
donia am vazut si eu ieri seara stirea la TV si ma gandeam cam cat de ... stupid poti sa mori in Romania, cum mergi linistit pe drumul tau si poti sa nu iti mai vezi niciodata copilul. dupa aceasta stire a fost una cu un bb, nascut la ploiesti, care a fost atat de puternic tras la nastere, incat i s-au rupt nervii de la manuta dreapta si e paralizata acea manuta ... are 2 zile bebelusul ... de acea eu nu mai pot sa ma uit la stiri ... imi pare tare rau pentru pierderea voastra.

cu intarziere a deju .
pupici

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput