Fulguleti de nov-dec 2006 (211)
Raspunsuri - Pagina 5
ruxandra_sb spune:
Au inceput ai mei nazdravani sa se joace impreuna, sa faca nazbatii.. ca o echipa. Asta nu inseamna ca nu ies si scantei si paruieli pe jucarii, pe atentia noastra, pe orice.. nu!!
Sambata dimineata.. eu leneveam inca, barbatu plecat. Ei in camera de langa mine.. cu usa larg deschisa. Ii aud:
G: Veau corabia piratilor!
M: Ti-o dau eu Grigore.
si se urca M pe scaun si i-o da.
Si cel mai fain.. mi-au dat lacrimile.. Plec eu pana dincolo si-i las singuri. Cand ma intorc.. usa la camera inchisa, eu o lasasem deschisa. Deschid usa. Nema copii. Eram o idee contrariata.. Cand se aud chicotelile lui G de sub pat. Se ascunsera amandoi sub pat.
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
iulia-stefy spune:
Salutare!
Adina, am admirat-o pe Alessia. E o scumpa.
dandusa, mami....mai bine de atat eu n-as putea spune.
Donia, ... ce frumos stii sa incurajezi ..... mie chiar mi-ai ridicat moralul de dimineata.
Ruxandra, un la nazdravani.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
ruxandra_sb spune:
Asiza, nu stiu cu cariocile.. mai scoteam pixul de pe piele si cu spirt parca..
Lacramioara si la noi au inceput disponibilizarile.. deocamdata primul val.
temele cu r, mancatul singur:
G vorbeste cu r si mananca singur, de preferat cu mana . In rest cu lingurita, nu cu furculita.
azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma
de M (7) si G (2)
dianav spune:
Dandusa desi nu ma compar cu tine, ma linisteste faptul ca si nu sunt singura care mai dau gres uneori. Nu am doi copii dar am un serviciu si ieri Oana luase o cana cu ceai si o varsase ceaiul pe mobila, langa televizor si peretele arata ingrozitor de stropit.Eu trebuia sa fac mancare, tati in delegatie o saptamana. Muiase degetelele in ceai si facea urme pe televizor. O fascineaza urmele lasate de degete pe cristale lichide (stiti voi ca la laptop) Doar ca televizorul e scump si cand apesi rau se strica cristalele alea. Am tipat la ea si i-am dat peste mana dar nu am lovit-o, ci i-am luat mana ca si cum as fi impedicat-o sa o puna in foc. Din suflet sper sa nu mai fac asa ceva ci sa mearga cu explicatii. Doar ca Oana de obicei asculta pe moment si apoi nu se poate abtine si face la fel.
Chiar ma gandeam
Sotul cand are o treaba stie ca eu sunt acasa si copilul ok. Dar EEUUU? Eu niciodata nu merg nicaieri, nu fac nimic, si chiar cand in mod exceptional se intampla sa intarzii la serviciu, nu stau linistita ca Victor e acasa si copilul e bine. Da, copilul e bine si cred fericita, dar el nu stie sa ii dea sa manance, sa o schimbe, etc...
Vreau si eu putin timp pt mine, e asa greu, toata viata voi fi prizoniera treburilor casnice?
Abia astept sa creasca Oana sa o iau cu mine peste tot, la cumparaturi, la restaurant fara sa alerg prin tot restaurantul dupa ea si sa putem manca civilizat, la teatru, mai ales la teatru, la film, la coafor....
lizzy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Donia
Si o sa ai relatia aia! Doar ca acum esti foarte inghesuita, atata tot. Uite, desi Roxana e mai mare decat era Crinuta, si eu am trecut prin momente in care am simtit exact ce simti tu, ma durea inima ca nu pot mai mult, imi era mila de copiii mei! Dar a trecut si o sa treaca si la tine. Si iti mai spun ceva. Cu siguranta o sa poti sa repari ce se strica acum, cu siguranta. Copiii astia sunt puternici, ce nu le dai azi o sa le dai maine si vor fi foarte bine. Si tu deja ai bagat atata dragoste in ei, in asa fel incat i-ai facut puternici... pot sa-ti reziste chiar si tie In timpuri grele se impun masuri de urgenta, iar tu acum prin asta treci... si faci ce se poate in situatia data, da? Nu e vina ta ca nu ai patru maini, doua capete si chiar doua trupuri... Hai ca trece, promit! Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
daca ma ambitionez si caut in urma... era o vreme cand traiam ce traieste dandusa si incercam sa va explic voua aici ce spune acum donia! era acum mai bine de 1 an, parca era vorba despre bb2 si lucrurile care se intampla cu toti atunci cand sunt implicati mai multi bebei. si ce greu imi era sa ma fac inteleasa...
si vai de capul meu cate dureri si frustrari si greseli acumulasem!!! inca mai am pacate de spalat dar stiu sigur sigur, cu multa dragoste si bunavointa (pe care dana, tu le ai din plin!) sansele noi vor fi si se pot fructifica, la timpul lor.
imi pare rau sa-ti spun, INCA nu e timpul lor, dar lunile astea vor trece si vei putea recupera orice greseala, mica sau mare.
asta e marele cadou al crinutzei, pt tine te va ierta si va pretui efortul tau de a schimba in bine lucrurile. iar radu va invata treptat ca nu e singur, dar acum, vrei-nu vrei, nevoile lor sunt diferite si sarcina ta dificila. nu poti fi disponibila 100% pentru ei in acelasi timp, poti doar sa previi, sa te organizezi cat poti de bine, sa-ti ceri iertare ori de cate ori e cazul si sa astepti increzatoare clipa in care toate aceste neajunsuri se vor schimba si vei putea gestiona mai bine situatia.
nu esti singura in ceea ce traiesti acum! bine ai venit in lumea mea plina de zbucium! si vai, asa sfasiata cum ma simt in acele momente grele, tot cu ei sunt cea mai fericita
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
Raluca_u spune:
Buna
Dana, Donia, Diana
eu sunt cam in butoi. dureri de spate cat cuprinde, oboseala multa, la serv nu ma mai simt in elementul meu si capac la toate la Dublu test mi-a iesit risc f mare de trisomia 21, peste 4 saptamani fac amniocenteza, dar pana atunci...
va pup
Raluca 13+ si www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea (12 nov 2006)
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
iulia-stefy spune:
Ruxandra, multumesc pentru incurajare, dar la noi e deja al treilea val si stresul e.... am ajuns sa nu mai pot dormi noaptea si deja se simte oboseala.... ma culc la 22-22.30 iar pe la 3 ma trezesc si nu mai pot dormi... de ganduri. Si de la stres si oboseala a aparut si tensiunea din familie, sunt constienta ca nu mai am rabdarea pe care o aveam odata....
dianav, asa te inteleg.... si eu ma intreb uneori, daca pentru mine voi mai avea timp, dar de cele mai multe ori.... nu ma mai intreb. Ma bucur atunci cand Stefy e bine si nu-mi mai trebuie altceva.
dianarus, asa stiti voi sa incurajati omul.....
Raluca, capul sus mami, ca are sa fie bine, ai sa vezi.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
Donia spune:
Cate o imbratisare mare pentru fetele stresate!
Raluca, la Cristi imi iesise risc de spina bifida si a fost bine, dar intre timp tare m-am mai consumat. Eu personal mi-am cam pierdut increderea in testele astea. Si ma rog sa nu fie probleme nici la voi, dar mai ales sa iti fie bine tie, sa gasesti putere sa crezi ca va fi bine!
iulia-stefy, nu lasa stresul sa va strice echilibrul in familie, te rog. Fa din asta o prioritate, lucreaza la asta. Eu am ajuns sa ma observ singura, imi dau seama cand sar calul din motive exterioare familiei si imediat imi cer scuze de la toata lumea si apoi ma concentrez pe clipa prezenta.
dianav, stiu ca mai avem nevoie sa rupem uneori rutina si iti promit si tie ca o sa fie posibil Cand Roxana avea vreo 4 ani am fost prima data cu ea la un spectacol de copii, apoi ne-am tot dus si asa de bine a fost! Pentru ca acum Cristi e mic, ne grupam de obicei fetele cu fetele si baietii cu baietii, am mers cu ea la balet, la Lord of the Dance, uneori mergem ca fetele la mall si mancam acolo... ne rasfatam tare bine.
Ruxandra, "Cand ma intorc.. usa la camera inchisa, eu o lasasem deschisa. Deschid usa. Nema copii. Eram o idee contrariata.. Cand se aud chicotelile lui G de sub pat. Se ascunsera amandoi sub pat." Ce fain, ce fain!!! Mi-au dat si mie lacrimile...
Eu ii auzeam dimineata din camera Roxanei, ea ii daduse un caiet si creioane si ii desenase un vapor, iar Cristi ii cerea sa-i faca si unul mic, apoi el a "scris" pe caiet si ea a citit dintr-o carte, erau asa de... nu stiu, impreuna, impartaseau si totusi isi faceau fiecare treaba... tihnit, asa... asta pe langa ocaziile in care nu mai e totul tihnit, ca se razboiesc pe cate ceva Doua fete ale aceleiasi monede!
asiza, s-a curatat carioca?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 daca ma ambitionez si caut in urma... era o vreme cand traiam ce traieste dandusa si incercam sa va explic voua aici ce spune acum donia! era acum mai bine de 1 an, parca era vorba despre bb2 si lucrurile care se intampla cu toti atunci cand sunt implicati mai multi bebei. si ce greu imi era sa ma fac inteleasa... |
Imi amintesc, si chiar m-am gandit la tine. Ca poate tot pe atunci... sa zic, sa nu zic? ma plangeam si eu ca nu pot sa fiu disponbila 100% pentru amandoi, iar unele fete cu d si cu un copil imi explicau ca o mama adevarata poate, cum de eu nu pot?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
lizzy spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Donia
Imi amintesc, si chiar m-am gandit la tine. Ca poate tot pe atunci... sa zic, sa nu zic? ma plangeam si eu ca nu pot sa fiu disponbila 100% pentru amandoi, iar unele fete cu d si cu un copil imi explicau ca o mama adevarata poate, cum de eu nu pot? Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat. |
deci nu numa' pe mine m-a marcat discutia aia sti, la un moment dat am salvat discutiile, asa ma durea efortul meu pe care nu il puteam pune in cuvinte. si s-a dus textul cand a crapat hardul
sti ce e totusi mai important? ca in ciuda multor diferente in experienta materna a fiecareia, avem puterea sa luam ce e mai bun si sa ne ajutam de gandurile bune ce ne sunt transmise. si pana la urma asta e esenta prezentei noastre aici
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13