Fulguleti de nov-dec 2006 (211)
Raspunsuri - Pagina 19
iulia-stefy spune:
Salutare!
Nu ma simt foarte bine, dar amfacut-o si pe asta.... In curand sper sa-mi fie mai bine. Important e ca Stefy e bine.... adica doar cu tuse.... dar atat. Si culmea.... cat eu am zacut ieri... s-a jucat asa frumos cu tati.....
Adina, multumim. Ma bucur ca acum va intelegeti....
dandusa, n-a scapat.... Multumim pentru aprecieri si pentru sustinere. Am citit ce frumos povestesti.... si m-am topit. Deja voi avea o zi buna....
Dbunny, multumim.
Irina, ma bucur ca baietii sunt bine.
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
danita spune:
MAXIMA ZILEI de 30 martie :
Cel care se uita in exterior, viseaza; cel care se uita in interior se trezeste.
Carl Gustav Jung
Dia1609 spune:
neatza!
nu ma certati, nu am disparut
am scris ieri un mesaj kilometric si s-a dussss
acum sunt la job, nu apuc sa va pove de noi, poate intr-o seara de acasa... da' suntem bine, oana e ok, la gradi, nu s-a mai imbolnavit de atunci (doamne ajuta), eu la job, nu-mi place in continuare :)
nu am timp nici sa citesc la fulguleti lately, decat uneori in we, ca sa vad ce mai faceti... ca in timpul saptamanii o iau pe oana de la gradi la 5 jum si mergem direct in parc/loc de joaca/ prieteni, etc... ajungem pe la 8:30-9 acasa si urmam programul obisnuit: papa, joaca, baitza, somn... si pic si eu secerata pe la 12 noaptea dupa ce termin de strans/adunat/pus masina de spalat rufe-vase, etc... stiti voi... si apoi o noua zi... e groaznic cum fuge timpul...am senzatia ca fuge de mine :(
danduso, nu am primit nici un mes de la tine nici pe mess si nici pe tel... si n-am avut apeluri nepreluate de la tine... stii ca mi-am schimbat nr de tel, da? nu ma suni pe ala vechi, nu? hai ca ma mobilizez sa te sun zilele astea, ca mi-am propus de vreo luna ... messu nu-mi merge de la job, iar acsa se blocheaza mereu, vad ca nu mai primesc nici un mes offline ..... ma bucur ca sunteti bine
roxanicooo, ma bucur ca esti bine, chiar m-am ingrijorat, ca ti-am scris pe mail si n-ai raspuns
pe toata lumea ca nu mai am timp, mi-a venit shefa si intru in sedinta :) ... da' fetelor,care vreti si aveti vrem, putem vorbi pe mail, (ala de yahoo, ca-l verific zilnic, sau ala de la job)
acs spune:
Lacramioara, multa sanatate!
Irina, de ce nu muti pozele pe picasa? Si ne arati si noua poze recente cu baietii :).
Dandusa, ce frumos povestesti!
Crinuta face "cototzenie" si Victor face "teaba" :). Ieri la pranz l-am culcat fara pampers si s-a trezit ud. Am pus hainele in chiuveta, cu gandul sa le spal cand am 5 minute libere. La un moment dat il aud pe Victor: "fac teaba; spal chiotzii" :).
Oare de ce-om fi desfiintat noi holul de la intrare? :)
Noroc ca nu-s obsedata de curatenie, ca de mult as fi plecat de acasa :).
harnicuta si ursuletul Koala
Adinazot, ma bucur ca va intelegeti bine tu si Ale.
Acum ma plang eu :). De cateva zile Victor a inceput sa faca niste crize de plans si tavalit pe jos, dar numai cu mine. Dar nu sunt dese si ne impacam repede :). De cand s-a intors Stef acasa, Victor ne pandeste si cand ma ia taica-su in brate, hop intre noi, agatat de picioarele mele :).
Danutz, uf! N-am mai fost la teatru de mai mult de un an. Si inca un uf! pentru meciul nationalei :(.
Ce mutritza smechera are Rares in poze! E un scump si-un frumos! Si fericit!
L-am vazut si la masina de spalat :). Si pe Victor il atrage; face "teaba" :).
Roxanica, imi place mult de David, ce tandru si atent este cu tine! Dar are si cu cine semana, ca vad ca si taticul lui e la fel; de mami nici nu mai spun (super-draguta). Iar despre biberoane si suzete: nu ar fi mai bine sa iei altele pentru "sulioala"? Si cand o va vedea pe surioara, cred ca o sa i le dea singur.
Saryta, multa sanatate Andrei si tie!
Diana, superbe pozele! Ma bucur tare ca e bine Marc! Si brandusele, casa, curtea... totul la superlativ!
Lacramioara, sper ca esti bine dupa interventie! Multa sanatate!
Asiza, lucrezi sambata? Da, si la noi a venit primavara!
Donia, ce de flori! Roxana si Cristi sunt tare frumosi! Si cum se privesc ochi in ochi savurand acadelele!
Dar Cristi chiar deseneaza! Victor doar mazgaleste, mai ales desenele fetelor :).
Cred ca au fost incantati copiii sa descopere cum se fabrica siropul de artar. Mi-ar fi placut si mie :).
Roxanica dansand
Duminica am fost la Manastirea Dealu si apoi in gradina zoo din Targoviste. S-au bucurat copiii, mai ales ca nu mai iesisera tare de mult din Bucuresti. Victor a facut calatoria fara pampers :).
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
Laura13 spune:
salutari mamici.
nu apuc sa scriu, poate later, deocamdata am vazut o multime de poze minunate ... si copii fericiti si frumosi toti!
dani e spre bine, a ramas dupa boala cu o mare cantitate de ... mofturi ... care ne pun rabdarea la incercare ... tare. sper sa rezistam.
pup si sper sa revin.
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
am revenit ...
sa va povestesc de dani:
- avem o bicicleta in casa, din aceea pentru slabit. eu nu o folosesc ca nu mai am putere, dar o foloseste dani. poate reusesc sa va pun un filmulet diseara, sa il vedeti ... mi se pare mortal;
- aseara am vazut un avion, zbura sus-sus si dani ma intreaba: "mami, cum coboara oamenii din avion?". mi s-a parut cea mai "tare" intrebare de pana acum ;
- nu il accepta deloc pe matei, verisorul lui. habar n-am de ce, il alunga, nu vrea sa se joace cu el, sa ii dea jucari ... nimic. mi-e atat de mila de el. dnai vrea numai cu stefi, sa fie numai ei doi, daca apare matei in camera (si saracul matei vrea numai cu ei ... ) e jalea de pe lume;
- in fiecare dimineata cand se trezeste, sta cuminte in pat (la noi, se intelege, da?) si ma mangaie cu manutele pe fata pana deschid ochii si imi spune: "te iubesc, mami" ;
- fraza preferata e: "imi place de tine, mami" , cu mangaierea de rigoare; si imi tot spune ca sunt frumoasa ... cred ca vede niste lucruri nevazute ;
- ieri m-a terminat ... a venit si mi-a spus: "mami, tu nu mananci inghetata, tu esti eroul meu" (de la stefania - jetix - citire )
- cand ne jucam e musai sa ne pacaleasca cu cate ceva sau sa ne sperie ... si ma intreaba dupa aceea: "te-am speriat?" si rade de se strica
- din pacate dupa cum spuneam e plin de mofturi dupa boala, nu vrea sa manance decat in casa, la TV, la desene (vina mea ca i-am data asa sa manance cat a fost bolnav - oricum si asa lua doar 2 guri, dar decat deloc ... ), totul i se cuvine, daca indraznesti sa nu ii dai/faci in secunda aceea incepe sa tipe (din toti plamanii), sa urle si sa se tavaleasca pe jos ... e o perioada destul de nasoala, sper sincer sa treaca repede, pt. ca rabdarea lui florin s-a dus ..., iar a mea e pe cale de a se duce ... si atunci va fi cam nasol. ieri vroia telecomanda, a inceput sa tipe si i-am explicat (a nu stiu cata oara) ca nu primeste daca tipa, sa vb frumos. s-a bosumflat, a stat cat a stat, mi-a zis NU TE ROG FRUMOS, s-a dat jos din pat si si-a luat telecomanda. m-am distrat un picut ... tre' sa recunosc ;
- tot dupa boala a ramas ... mai calm, sa zic, adica nu mai are chef de sarit, topait, se plange mereu ca il doare spatele si se tine ca manutele ...
- sambata a fost trecerea evidenta de la bb la copil ... a mancat acadea, prima data. a fost atat de fericit si a lins la ea pana a terminat-o toata ... nu a vrut deloc sa o lase pe mai tarziu. bineinteles ca ieri, cum am iesit afara, a inceput: "vreau acadea" ... noroc ca nu aveam bani la mine ca altfel nu cred ca scapam de el.
cam atat de pe la noi.
ma bucur ca fulguletii se simt mai bine, ca ies afara si se joaca. pup mamicile si fulguletii si sper sa revin cu filmuletul de care va ziceam ... pe seara.
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roxanica2006 spune:
Buna seara, fetelor!
ce aer cald de primavara la noi ...
Laura, foarte haios Dani. Si tu cum povestesti, auzi la ea, cica vede lucruri nevazute, ha, ha. Pai chiar asa, nu ai mai pus poze cu tine, da' ultima data cand te-am vazut erai slabaaaaaaaa si foarte aranjata, cocheta, asa ca-i dau dreptate lui fiu-tau Laura, vreau sa-ti multumesc din suflet pentru ca m-ai incurajat atunci cand eram paralizata de frica, cu medicamentele luate in sarcina. Imi pare rau ca ai trecut si tu prin spaima asta, n-am stiut povestea voastra, si uite ce copil perfect ati facut ! Inca o data jos palaria
Apropo de reactia lui Dani, ca e mai linistit, nu cred sa fie ceva legat de boala, adica poate e mai slabit, dar chiar imi zicea doctorita noastra sa nu ma sperii daca il voi vedea pe pitic ca mai sta linistit, intins pe pat, luand o pauza, avand momente de respiro, dincolo de sarituri si parasutism. Asta e o noua perioada...
Danutz, l-am vazut pe Rares, ce copil vesel ! Cred ca purtam cam acelasi numar la pantofi
Lacramioara, bine ca ai trcecut si peste asta. A fost groaznic?? refacere rapida si sanatate lui Stefi!
Acs dragutza ca intotdeauna, draga de tine.
Danduso, ma bucur ca stai mai bine cu moralul. Cand ai vreme si chef , te rog povesteste-ne multe, multeeee despre experienta de a creste frumos 2 copii. Pe toate mamicile le rog asta, atatea intrebari imi vine in minte acum cand ma pregatesc si eu de noul meu statut. Si adevarul e ca voi, mamicile de bb2, ati povestit doar despre fulguleti, foarte putin si tangential si de noul bebelus, asa ca please detalii multe, multe!
Dia, aci sunt, bine merci, da n-am citit mail-ul . Vorbim! Bine ca e Oana sanatoasa, iar tu mai ai putere dupa 5 la loc de joaca , etc?? Lulu sta mai mult la slujba?
Dbunny, da' ar trebui sa-mi schimb semnatura...am fost deja la 2 ecografii, prima data un mic samburel, iar la 9-10 saptamani, fetitza, zic eu, stand cu piciorusele in sus, asa lumanarea, stii?? Voi ce mai faceti?? Ati scapat de constipatie??
Ralucaaaaaaaaaaa, cum esti??
Ramsan, toate bune?
Monique, nastere usoara ! Doamne ajuta sa fie bine!
Mai fetelor, voi stiati ca Mirona e gravidutza si trebuie sa nasca luna viitoare????
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
m_monique spune:
buna seara.
ca de obicei pe fuga. multumesc pt sustinere.
vineri am fost la control si maine ar fi trebuit sa merg la spital sa-mi provoace nasterea. m-au apucat niste draci, ca imi incurca toate socotelile. asa ca azi l-am sunat pe doctor si m-a programat pentru vineri 3 aprilie.
marele meu pitic de pe creier era sa nu nasc pe 1 aprilie. acum, daca cucoana va vrea sa vina pe 1 aprilie, o face pe riscul ei.
38+
si Andrei (16.12.2006)
kikineata spune:
Citat: |
citat din mesajul lui m_monique buna seara. ca de obicei pe fuga. multumesc pt sustinere. vineri am fost la control si maine ar fi trebuit sa merg la spital sa-mi provoace nasterea. m-au apucat niste draci, ca imi incurca toate socotelile. asa ca azi l-am sunat pe doctor si m-a programat pentru vineri 3 aprilie. marele meu pitic de pe creier era sa nu nasc pe 1 aprilie. acum, daca cucoana va vrea sa vina pe 1 aprilie, o face pe riscul ei. 38+ si Andrei (16.12.2006) |
Laura13 spune:
filmulet
dani doarme, fug si eu la dus.
n buna
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi