Fulguleti de nov-dec 2006 (211)
Raspunsuri - Pagina 20
asiza spune:
Laura, e mortal Dani pe eliptica...in alta ordine de idei, mda, cunosc si crizutele pe care spui tu ca le are Dani...si Denis face asa destul de des lately si jur ca nu mai stiu cum sa-l abordez cateodata si din ce punct de vedere sa privesc problema Donia,tin minte ca te-am intrebat eu odata cum a fost cu Roxana si " the terrible twos" si mi-ai raspuns ca voi n-ati trecut prin asa ceva, dar ca a fost o perioada in care mai degraba aveati voi, adultii, o problema in intelegerea nevoilor ei, dar ca totul a revenit la normal odata ce v-ati constientizat problema. Poti detalia putin?
Lacramioara, a fost dureroasa interventia?...Tin pumnii sa-ti revii repede! Am vazut-o si eu pe Stefi in poze. E o dulcica!
Dia, asa e, zboara timpul asta, dar cand ai putin timp,te rog scrie-ne despre voi!
Acs, da, lucrez si sambata, de fapt, o sambata da si urmatoarea ba...da' e plictiseala mareeeee sambata.
Diana, ce-am mai ras la postarea Dandusei . Chiar zici ca casoaia voastra e Primaria...super frumos acolo la voi si aveti o curte de invidiat de-a dreptul! Si Dandusa, fato, zau ca nu esti sanatoasa...auzi, "apartamentul nostru e cat gropa voastra de nisip"...ce m-am mai distrat la asta...hai, ca stiu eu sigur ca e mai mare si, la urma urmei, e important ca va simtiti bine in cuibusorul vostru plin de dragoste si nu e nimeni sa va puna nervii pe bigudiuri ...si, da, Diana, s-a vazut din poze ca Marc era super ok, incantat ca a venit caldura...cum sunteti azi?
Va pup
iulia-stefy spune:
Am intrat sa va salut si sa va ofer o fierbinte.... ca afara e asa urat....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
iulia-stefy spune:
Dia, ma bucur ca sunteti bine.
acs, multumesc. Pup harnicutul mamei....
Laura, un pup la istetul mamei. Si Stefy e terminata dupa Stefania de pe Jetix..... Am vazut filmuletul.... ce dulce e....
Roxana, multumesc... N-a fost groaznic, doar ca e o chestie neplacuta, primele ore.... Insa acum nu am voie sa fac efort, sa stau in frig.... etc. Si am si ceva tratament cu ovule. Nu e dureros... putin, ca sa-l citez pe doctor... parca te zgarie ceva.... si a durat doar 10 minute. Eu sunt slabita, ca s-au adunat mai multe.... dar nu mor.... Ideea e ca am fost putin speriata, ca am citit pe net... diverse experiente ale altora, pe care acum ... nu le mai cred....
Monica, fiecare cu piticul ei.... eu n-am vrut pe 1 decembrie... Nastere usoara.
asiza, multumim. Interventia n-a fost cine stie ce.... mai mare ... spaima ....Asa a ras medicul de mine, ca doar el imi explicase ce presupune, dar eu am citit, pe net sa vad eu.... si se pare ca am citit numai tampenii....Acum sunt mai bine, doar ca eu nu stiu sa ma menajez....
Si din ale Stefaniei.... daca mami pupa si trece sa vedeti ce-mi zice....
eu: Sa nu te urci pe burtica la mami, ca are buba...
Stefy: ai buba? pupa Stefy....
eu: bine.
ea: ma pupa si apoi zice: A tecut? da? nu mai ai buba, a pupat Stefy....
Si apoi ma mangaie si zice... mami esti fumoasa.... Ce sa mai spun... M-am topit....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
simo29 spune:
Neata!
Fetele nu vreau sa va intristez dar n-am vesti prea bune - joi l-au operat pe Mita pentru ca avea presiunea intercraniana prea mare, nu si-a revenit de atunci - duminica seara iar l-au operat din acelasi motiv,dar dupa operatie ne-a zis medicul ca are meningita .
Am fost la clinica, acum dimineata la ora 7 cu sotia lui - respira fara aparate dar inca nu si-a revenit .
Asteptam o minune! Speranta moare ultima! Doamne ajuta!
Simo
Laura13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simo29 Neata! Fetele nu vreau sa va intristez dar n-am vesti prea bune - joi l-au operat pe Mita pentru ca avea presiunea intercraniana prea mare, nu si-a revenit de atunci - duminica seara iar l-au operat din acelasi motiv,dar dupa operatie ne-a zis medicul ca are meningita . Am fost la clinica, acum dimineata la ora 7 cu sotia lui - respira fara aparate dar inca nu si-a revenit . Asteptam o minune! Speranta moare ultima! Doamne ajuta! Simo |
Doamne ajuta!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
ank999 spune:
pe toata lumea si va multumesc pt raspunsuri.
Simo doamne ajuta sa se intample o minume.
Multa sanatate puiutilor bolnaviori!
M-monique sper sa fie pitica cuminte pana vineri. Multa bafta!
Fug sa trag un ochi in urma ca azi e rost de ceva timp.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
Laura13 spune:
incerc sa fac subiect nou ...
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
subiect nou aici 212
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi