Fulguleti de nov-dec 2006 (211)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanica2006 spune:
Buna fete dragi!!
Urez multa, multa sanatate tuturor micutzilor bolnaviori, dar simt ca deja totul e sub control, nu?
Uite, pe Marc l-am si vazut super vesel, ma bucur mult Diana ca sunteti sanatosi! Mi se pare ca Marc incepe sa semene cu Ianis cum creste, i-am vazut in poze, sunteti tare, tare frumosi! Va tzuc pe toti!
Asiza, spor la slujba, vad ca esti barbata nu te plangi ca stiu io cine. Sa-ti fie de bine reintoarcerea la serviciu si sa ai putere si timp pentru Denis!
Ruxandra, draga mea... Am citit despre Matei, tare rau imi pare, multa sanatate va doresc. Si eu am avut piciorul fracturat la 16 ani si s-a vindecat perfect, fara urmari, cu siguranta in cazul lui M. va fi tot asa, de fapt mult mai bine. Il pupam pe eroul lui mami !
Flore, mi-a ramas gandul numai la casutza voastra de cand v-am vazut, si fetitele in baitza...super familie, asa tihna si pace e la voi !
Si zici ca Miro il asteapta pe bb Raul??? Doamne, eu n-am stiut! In cate luni e?? E bine totul?
lacramioara, bafta maine la cauterizare, si io am o leziune, dar acum amanam orice tratament pana dupa nastere. Ma streseaza enorm problema asta, parca sunt o bomba cu ceas. Fac papanicolau de 2 ori pe an, tratamente, etc, dar e tot acolo bine merci.
Donia, ce-mi plac copiii tai...se sorbeau din ochi unul pe altul acolo unde mancau acadelele...ca doi indragostiti. Te-am vazut si pe tine
Ralucaaaaaaaa, ce mai faci?? te simti bine?? Ai mai repetat analizele, faci amniocenteza, hai spune-ne despre voi! Ma gandesc mult la tine si la Stefan
Despre noi, deocamdata numai de bine, David in fiecare dimineata cand ne trezim ma intreaba : "te doare burtica? ce face sulioala? ", m-am plans io o data fugar de o intzepatura in burta si i-a ramas in minte. La plecare ma pupa pe obraz si apoi undeva sub sani, nu chiar pe burtica, si-mi spune ca pupa sulioala. Am o responsabilitate in plus acum, si fata de David, trebuie sa fie totul bine si sa aduc pe lume inca un pui sanatos, Doamne ajuta!
In schimb daca-i spuneam ca o sa-i dam suzetele si biberoanele si scutecele surioarei nu-l incanta deloc ideea !
Cristi ma ajuta foarteee mult, are mare grija de noi, de David si de mine, ma simt tare protejata si rasfatzata!
In schimb cu serviciul treaba ramane neschimbata, nu ma pot obisnui si pace, mult stres , munca multa, satisfactii nule. Imi tzasnesc lacrimile cand intru in birou.
Ma consolez ca a mai ramas putzin !
Va pup pe toate, dragele mele, si va doresc un week-end linistit si caaald!
ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
David al meu
danutz spune:
Danita, Laura, ce bine ca-s puii mai bine!!!
Donia, daca asa iti mai ridic moralul, iaca neste poze
Noroc cu tine ca sa-mi amintesc sa mai dau jos de pe camera foto. Sunt unele de la Sibiu-Sibiel din ianuarie. fara zapada din pacate...
Alea in stil 'romance' sunt din pensiunea unde am stat din Sibiel. Am fost asa de mahnita de 'serviciile ospitaliere' ale patroanei, incat nici nu am mai vrut sa le vad. By the way, zilele trecute urmaream un reportaj la TV despre cum au scazut incasarile pensiunilor din Romania, si ce-mi vad ochii, patroana de la pensiunea cu pricina...da' io nu ma mir, cine a calcat odata pe acolo, nu cred ca mai da si a 2-a oara!!!
Ah Donia, chiar ca poze colorate, ce frumos ...dansuri irlandeze!!!
Diana, ce frumosi sunt muschetarii!!!
Eu voiam sa va zic ca am fost la teatru la "Egoistul' cu Radu Beligan.
Fetele din Buc, nu trebuie pierduta piesa, mai ales ca cine stie daca o sa-l mai vedem multa vreme pe Beligan. Ce sa va zic, ovatii indelungi si pe deplin meritate...
Fug sa vad meciul...HAI ROMANIA!!!
deeaA spune:
Buna seara!
Multumim pt urarile de sanatate(danutz,iulia stefy,ruxandra),suntem bine mersi,azi s-a plimbat toata ziua,cand am venit de la servici era cu soacra ma asteptau in spatele blocului,numai ce am urcat sa-mi las hainele de pe mine alea groase(plec la 5 dimineata)si tusti am plecat iar in Oraselul copiilor,am ajuns tocmai pe la 8 seara acasa si la 8 juma a picat lat in pat mititelul...dar si eu mi-s franta...urez sanatate si eu celor bolnaviori(dianaraus s-o tina puiul tot asa,tare e scump el pe acolo cu treaba)donia,tareee mare a crescut Cristinel,iar Roxanica e frumoasa tare cu rochia aceea.
Va poopic si va urez o nopate fara evenimente neplacute
iulia-stefy spune:
Salutare!
Diana, ma bucur ca Marc e mai bine. Multa sanatate. L-am admirat pe muschetarul jucaus.
Saryta, multa sanatate andrei si tie. Ma bucur ca micutele sunt mai bine.
Roxana, rana e de mai multa vreme si tot am amanat, dar se pare ca s-a mai extins... asa ca n-am alta solutie. Si eu tot cu teste, chiar la 3 luni in ultima vreme.... Sarcina usoara. Ma bucur ca David e bine si tu te simti rasfatata. Un lui David ....
danita, ma bucur ca Paul e mai bine. s-o tineti tot asa....
danutz, ti-am admirat cavalerul.... Rares e un scump si un harnicut... ce face la masina de spalat? ...
deeaA, ma bucur ca David e bine si ca ati fost la plimbare.
Eu ma pregatesc... Stefy e mai bine... Tot tuseste, mucisori mai putini, dar in rest.....
Poze din martie 2009
Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
adinazot spune:
Neata fetelor!
Cand in sfarsit am scris si eu un mesaj kilometric,s-a luat curentul si adios...ce nervi am.Cert e ca doresc tuturor fulguletilor bolnaviori multa sanatate si refacere rapida.
RUXANDRA,imi pare asa rau de patania lui Matei,dragul de el
DIANARUS,sunteti tare frumosi toti patru!sanatate mult lui Marc!
DONIA,multumim de poze,sunt superbi copiii,Roxana e superba,cum danseaza ea..
IULIA-STEFI,scumpa foc micuta!
Noi suntem bine,Ale si-a revenit la comportamentul ei de dinainte,ACS,stiai tu ce stiai,vorbeste mult danseaza,ne plimbam mult,papa bine,in general totul e bine.
va pup pe toate toate!
dandusa spune:
neata fetele dragele
Dianarus,
oauuuu,ce poze frumoaseeeMarc este tare dulceeee,floricele tale sant superbe.cred ca-i un sentiment super sa le vezi crescand in gradina ta,udate de tine
bai nene...da' casoiul vostru zici ca-i primaria,auzi?!basca ca am vazut si steagul atarnat si tufele dn fata tunse la milimetruma bagasi la idei.sa inteleg ca ati facut mai multe camere in mansarda pt oaspeti de departe?
ps:apartamenul nostru este cat groapa voastra de nisip
Donia,
pe langa pozele minunate cu cei trei membrii ai fam voastre minunatetot timpul invat ceva despre ceva-ul din poze...explici frumos ce/cum/cand etc.va place mult natura si asta se vede cu ochiul liber.acum ca a venit primavara ma astept la si mai multe poze de la voi.Cristi seamana bucatica rupta cu tineRoxana este floare printre celelate flori
Flore,
desi stiam pozele...,le-am mai studiat o data.si totodata furam idei de prin baie,bucatarie etc.sa stapaniti sanatosi casuta,sa fiti la fel de fericiti in ea cum ati fost din totdeauna.
deja diversificati?seara tz,dar ziua ce mai papa?doar cerele?va imbratisam tare.ce mai face Dia?ceart-o ca nu mai da nici un semn,nici pe mes nu-i si nici la tel nu raspunde
M monique,
tinem pumnii sa treci cu bine peste nastere.sa fiti sanatose atat tu cat si bebelinaacum realizez ca la cap poze te-ai dat la fund.n-am vazut nici o pozica cu burtica de bebita.pune si tu macar una,plizzzzz
Saryta,
multa sanatate,sa va faceti cu bine repede
Iulia,
admirat printesa ochioasa si frumoasa.eu zic s anu-l lasi pe tati vostru asa...fara pic de mustrare.discuta cu el mai serios daca aveti timp.explica-i cam cum ar arata in viitor o relatie fiica-tata in conditiile in care nu va schimba nimic din atitudinea lui de acum.trebuie sa-l miste doar simplul fapt ca-si imagineaza cum e sa nu comunice fiica lui cu el...,cum e sa-l respinga atunci cand el vrea afectiune...,cum e sa vina doar la tine sa se confeseze si de el sa se ascunda.fa-l sa-si doareasca sa aibe o relatie de prietenie cu fiica lui inainte de orice.folseste-ti farmecul tau de mamica dulce si ingaduitoare,stiu ca poti!
Roxanica,
ma bucur ca ne spui numai de bine despre voi.ma bucur ca burtica roz este binema bucur ca iubitul tau Cristi te protejeaza.
cu biberoanele si jucariile lui David,nu-ti fa griji.mai ai timp destul sa discuti cu el,sa-i explici cam ce se va intampla odata cu venirea lui bb pe lume.la cum il stiu eu pe David,zic ca totul va fi lin si de la sine.o sa fie cel mai minunat fratior pentru printesa voastraps:amr 'catvea' saptamani pana nu mai vezi biroul ala ingrozitor
Danutz,
ai ascuns pozele alea cumva..,ca abia se vad ca le-ai pus.v-am admirat pe tori trei.santeti minunati.Rares este leit tati.musai s afac o fata sa semene si cu tineam vazut si camera din pensiunea cu pricina...brrrrr,sumbraaaa sincer.peretii ciudati,perdelele la fel,patul si mai ciudattu cum mai esti cu sanatatea?
Deea,
pleci la 5 dimineataaaa???doamneee,groaznic...of imi pare rau,Deeaimi imaginez cat de greu trebuie sa-ti fie atatea ore departe de puiut...cred ca ai slabit o groaza cu asa stres si munca.
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
dandusa spune:
ca sa reusesc sa scriu si eu ceva pe forum,tre sa-i sugerez Crinutei sa faca 'cototzenie' in sifonier.nici nu va puteti imagina cam cum arata camera cu pricinaaaaaa...si-i musai ca Raducu sa doarma...,altfel nu sta decat agatat de mine.eu sant pomul si el ursuletul meu Koala
oricum o las sa faca orice...,oricum le aranjeaza de nspe' mii de ori pe zi...oricum sant toate vraiste si abia daca gasesc telefonul sau suzetele lui Raducu sau pachetul cu servetele umede sau...sau...
si cand te gandesti ca pe mine ma caracteriza ordinea si curatenia...,ca nu exista nu am timp sa fac curat/strang/sterg...,acum...sant data peste cap cu totul.vorba unei amice dragi..."ordinea mea interioara are de suferit"
cand este Claudiu liber nu stiu de ce sa ma apuc mai repede...sa strang aia,sa curat ailalta,sa...sa...
in timp ce-i scriam Lacramioarei sa vorbeasca cu sotul ei,mi-am adus aminte de mine si de Claudiu si i-am completat ei,"daca au timp"...in ideea ca noi ne dorim sa stam de vorba singuri si nu reusim.sant momente cand ma enerveaza si vreau sa-l trag deoparte undeva sa-l scutur putin si n-am cum.n-am unde.ori sant ambii copii treji si vor ceva de la noi,ori este unul cu copilul,altul bucatareste,spala.sa nu mai zic de altele...mai intimeabia daca gasim un locsor numai al nostru...daca dorm copii,fiecare in camera lui,noua ne raman hol,bucatarie si balcon la dispozitie...eliminati prin avantaje/dezavantaje si vedeti ce ramane...holul de la intrare...,ati ghicit!daca inainte prezervativele stateau in dormitorul conjugal...,acum stau prin buzunarele de la hainafereasca-l d-zeu pe ala de vine in vizita si vrea sa ne faca la buzunarede nebunii in masina sau pe langa masina nici nu mai poate fi vorba...probabil ca peste vreo 15 ani,vom avea si noi verde la iesit in oras ca doi porumbei sau la vreo cina romantica pe malul marii,da' ne-o mai tine salili pana atunci?
s-a trezit ursuleul Koala...,revin
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
Dbunny spune:
S-a schimbat si ora, deci pot considera c-a dormit si prncu meu pan' la 9
Roxanica schimba-ti si tu semnatura sa vedem cum evolueaza saptamanile. Inca n-ai facut nici o eco?
Asiza hai mami la mare, ca podu-i mare, si-i gol, mi-au plecat marti gostii, si-au stat doar 25 de zile Denis la cresa, tu la job...cine-l scoate? doarme si papa acolo?
dianarus ma bucur ca Marc e bine, chiar ca arata superba casa. Acu' cat mai continui cu bilutele?
mi-a placut mult si casuta noua a lui Flore, si ma bucur ca esti super happy si relaxata sa intelegem ca bb3 nu-i exclus...
ce frumos e Rares de Danutz...patul ala cu perdeaua verde unde e? prin...Austria?
dandusa ce mai gatesti bun? eu tocmai ma infruptam cu french toasts cu multa scortisoara. Cum palaria mea dau eu jos cele 5-6 kile extra ...
ruxandra pare tare rau de cupil, sa ne tii la curent
chiar, raluca ce-a facut cu testul pan la urma?
danita, iulia stefy, saryta, sanatate multa la puiuti. Sper ca n-am uitat pe nimeni
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
Irinabr spune:
Buna seara, ma grabesc sa va salut pentru ca inca nu s-a terminat ziua si eu nu m-am adaptat noului orar.
Poze nu stiu unde sa mai uploadez pentru ca kodak se inchide in luna mai si am sa pierd si ce am pus pana acum.
Bb este slabut dar inaltut si Mihnea cel mare este cam obraznic si nu lucreaza fara sa fie supravegheat si urmarit. Lectiile se prelungesc si il cam neglijez pe Matei. Cel mic stie deja poezioare scurte , in top fiind "pisicuta hoata". Mananca destul de putin si nu cere nimic in schimb e nervos daca ii e foame si nu i se da ceva ce ii place.
Ce ma supara este ca u suporta lucrurile aranjate. Peste tot le darama. Mai nou isi ia cubuletele si le tranteste pe scai in semn de proest sau asa imi atrage atentia. Uneori refuza sa mai spuna si revine la forma "tipata" de exprimare.
L-am inscris la o gradinita la care predau calgarite catolice. Este sinura care l-a acceptat fara sa aiba 3 ani, dar cu rezerve, sa speram ca se v-a adapta.trebuie sa rezolvam cu pampersul.face si la WC dar face si in pampers. Voi ati rezolvat problema?
Noi ne pierdem rabdarea si am ajuns sa ne certam intre noi, ba din cauza lui Mihnea, ba din lipsa de sincronizare, ba din cauza stresului cu care venim de la servici.
Asa as fi vrut sa avem o bunica.... Ne-am angajat o "tanti" si incercam sa aducem normalitate in viata zilnica. Dar greu se realizeaza normalitate in aceste zile.... si cand iti e mai greu si la servici e un calvar si vin restructurarile.
In alta ordine de idei ne-am facut planuri sa mergem in Antalia cu copiii dar nu cu tata ci cu tanti ca tata este ocupat la servici. Sper sa ne descurcam si sa rezistam drumului si stresului.
BB un an si cinci luni - Matei Cristian si baietel de 9 ani Mihnea Constantin
Matei la un an si doua luni