Fulguleti de nov-dec 2006 (211)
Raspunsuri - Pagina 14
kikineata spune:
Ruxandra, oglinda e dublata de o bucata groasa de lemn. Greutatea mai mare dar risc de spargere mai mic. Of!
Da s-o crezi tu! Starea ta il ajuta muulttt sa treaca peste toate, si stii asta dar nu vrei sa recunosti, modesto!
Kiselef nik. Nu serviti? Noi mai mereu.
Diana, ce acvariu frumossss. Ce reactie au avut muschetarii?
Iulia-stefy sanatate la pitica. Si sa stii ca io ti-am multumit mereu in gand ca tii subiectul activ
Dandusa, imi pare rau de bolnaviori. Tb sa vb la tel dar se pare ca suntem ca soarecele cu pisica. Ne auzim, da?
Ma drept sa zic si io o astept la interval pe Ktrinica cu vesti despre ea si Julica
Nu mai stiu cine intreba, dianav? Doar n-o pun io sa invete. Chiar nu mai am rabdarea dinainte, bine mizez si pe faptul ca prinde f repede. La inceput acu vreo juma de an zicea asa ca pe poezie vreo 7-8 litere, primele. Ei nu, acum stie si-ti arata pe diverse fiecare litera. Dar a fost usor. Mami ce e asta? Q adica O cu coditza. R e P cu coditza. si tot asa. cel mai tare e ca la W ea tot zice ca-s 2 de V imbratisatzi :)sau 2 V de la wc
flore26 spune:
Aici sunt...la casa noua...foarte bine, odihnita, fericita...doar ca de fiecare data ca vreau sa scriu si sa va zic despre noi citesc de fulguleti bolnaviori, mamici mai mult sau mai putin suparate si obosite si mie se pare asa... nu stiu cum...sa scriu despre faptul ca noi suntem foarte bine...Ne/am mutat acasa... e, cum sa va spun...PERFECTA...arata mult mai bine in realitate ( dupa cum au spus multi), asa ca va invit pe la noi sa o vedeti pe viu ...viata noastra s/a schimbat radical...in bine, normal...cine a locuit cu un copil la o camera stie despre ce vorbesc...avem si noi viata noastra, fetele au liniste...am inceput o viata noua...sunt fff fericita ca am reusit sa facem asta, singuri, fara nici un fel de ajutor, doar munca lu' Nicu si sustinerea mea...Fetele sunt bine...Alessia pe zi ce trece tot mai frumoasa si mai cuminte...Emma a crescut, gangureste de zor, se invarte de pe o parte pe alta, se taraste cu spatele , si se chinuie din rasputeri sa se ridice in fundulet...se inteleg foarte bine...Alessia e topita dupa Emma, o dragaleste, ii zice " iubita mea", " dagostea mea", ii da jucarii, o sterge la gura cand mai regurgiteaza, vrea sa o schimbe, dar nu a reusit pana acum decat sa o dezbrace de tot ...tot ce/i cumparam ei trebuie sa/i luam si la Emma, si daca/i explicam ca Emma e mica si nu papa pufuleti, sau nu poate sa coloreze, ne zice " lasa ca mai cheste si o invat eu numa sa aibe si ea"......Emma rade si da din maini si din picioare numai cand ii aude vocea...o linge peste tot, unde apuca, intr/o seara, inainte de baitza i/a lins degetelele de la picioare spre deliciul si incantarea alessiei, care era topita " vezi cat ma iubeste...daga de ea"...Ce sa mai ...niste minuni...sunt absolut superbe...pur si simplu nu/mi vine sa cred...Sunt cuminti...Emma doarme toata noaptea ( de pe la 2 luni), de la 8 jumate pana pe la 6/7 ( 8 fara un sfert azi dimineata ) iar alessia pe la 9 jumate se cere la somn...Asa ca noaptea ma odihnesc, si asta conteaza foarte mult...Pe emma inca o alaptez, doar la masa de seara i/am introdus cereale cu orez si porumb...dar e disperata dupa ele...papa cu o pofta, si ma trage de mana sa/i dau mai repede...o mancacioasa...Zilele astea sunt putin mai libera...alessia e la bocsa pentru ca trebuie refacut acoperisul ( dat tigla si latetii jos), si m/am gandit ca stea la mama cat la noi se bocane...Asa ca , sper sa apuc sa ma intru si sa va mai scriu cate ceva...
flore26 spune:
Am uitat sa va zic...am primit vizite importante... KARINA si MIRO ( cu bebe RAUL din burtica)...si OANA cu DIA ...Cat au crescut...si cat de frumoase si vorbarete sunt...minunate...descarc poze cu Miro si Karina si pun...
Laura13 spune:
mamici ... un nou record, 40 cu 6 aseara. fuga pe pediatra, care ne-a vazut si a decis:amigdale purulelnte. antibiotic:zinnat. riscul f mare la zinnat este sa nu il tolereze, daca nu il accepta sa dam cedax, sau penicilina injectabil. dandusa nu am mers la spital pentru ca ii faceau bai reci (l-am frectionat acasa cu apa rece) si ii dadeau algocalmin (i-am dat novocalmin).
am ajuns acasa, a luat zinnatul, nu l-a vomitat, dar a avut un scaun apos ... ffff moale. a dormit ok peste noapte, febra pana in 39. dimineata .... alt scaun moale. sun la pediatra, imi spune ca e nasol, ca nu ne mai primeste la spitalul de copii, ne trimite la infectioase. sa ii dam antibioticul si sa vada ea ce poate rezolva la spital. i-am dat antibioticul ... l-a vomitat. am vb cu pediatra again, mi-a spus sa ii dau cedax sau la spital. nici ea nu stia. pana la urma am decis sa ii dam cedax, pe care l-a luat, nu l-a mai vomitat. la spital ne asteapta cu perufuzile pregatite. daca mai vomita, sau mai are scaun, sau nu bea multe multe saruri si lichide (nu mai zic ca nu mananca NIMIC, cred ca e varza stomacelul lui ), atunci mergem sa ne internam.
va rog eu din suflet ... ziceti o rugaciune si pentru noi, sa reusim sa stam la casuta noastra cu dani sanatos. Doamne ajuta!
Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
acs spune:
Laura multa, multa sanatate lui Dani!
Din pacate, din experienta cu bursucii, amigdalele cu probleme determina febra mare. Dar dupa antibiotic o sa fie bine! Biotics sau ceva de genul ii dai lui Dani? Poate-l ajuta cu burtica.
Flore frumoasa casa, iar fetele superbe! Sa va mearga din plin si de acum inainte!
Astept pozele cu Miro si Karina! Cu Dia si Oana nu ai?
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
danita spune:
salutare
a revenit temperatura si boala la P . cica augmentinul nu si-a facut treaba .
acum sutnem pe cedax ..... dupa doza 2 s-a imbunatatit starea ......dar ....
va pup si sper sa va ganditi si la noi !
D
acs spune:
Lavinia, multa sanatate lui Mihaita! Sa treaca repede conjunctivita!
Danita, multa sanatate lui P! Pentru Cedax ati facut antibiograma? Tin pumnii sa fie bine!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
danita spune:
acs, nu, ptr cedax nu am facut antibiograma . avem trimitere la orl si ne-a zis ca sapt viitoare sa mergem .
boala a evoluat la fel ca episodul din nov .
aaa si era sa uit: cica tre sa mergem la mare de mai multe ori pe an . adikatelea vreau sa zik : dandusa, lucia, pisika 'ha batrana.......pregatiti-va ca venim clar !
dianav spune:
Laura Eu cred ca in 2 zile va fi pe picioare, ce doua zile o zi de antibiotic si se amelioreaza starea lui.
Noi am avut record de peste 41 gr, o sg data, la 41 am scos termometrul din fundulet.
Dr. mi-a prescris Desitine, pe care eu una l-as asministra daca se mai intampla peste 40, insa nu mi l-a dat nicio farmacie pt ca dr meu e dr de spital, vine acasa dar nu pune stampila pe reteta si ptr un medicament din asta cu regim special trebuie nu stiu ce stampila. O sa o rog pe doctora de la policlinica sa imi prescrie asa ceva, sa am in casa.
Cred ca am cel mai atomic copil, baieteii doar sa o intreaca. Fetelor, are o energie ceva de speriat. Ea nu stie sa mearga, pur si simplu ea nu merge de mana. La ea mersul e topaind, fugind, sarind. In permanenta se misca, e un titirez, se catara, e ceva de speriat. Doar in somn e linistita, in rest imi umple viata de veselie!!!!
Rabdare prea multa nu accorda jucariilor, decat cartilor si castelelor pe care le face/m sa le darame imediat si pleaca catre alta activitate.