Fulguleti de nov-dec 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Laura
Antibioticul il poate vomita si din cauza gatului infectat, nu doar ca nu il suporta organismul, nu stiu cum sa iti explic. La noi s-a intmplat odata sa il vomite (augmentin) dar ma asteptam sa se intample deoarce s-a strambat rau cand l-a inghitit, nu vroia sa il accepte. Dar de asta doar tu iti poti da seama. La mine l-a vomat imediat, nici nu a ajuns in stomac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ruxandra, multumim.

Kiki, multumesc pentru aprecieri. Nu m-am gandit la asta niciodata.... Dar imi doresc din tot sufletul ca subiectul sa mearga mai departe. Eu personal simt ca am nevoie de voi, am ce invata de la voi, am nevoie de sustinerea voastra....

Flore, frumoasa casuta... s-o stapaniti sanatosi. Iar domnisoarele.... n-am cuvinte cat sunt de dulci....

Laura, imi pare rau de Dani. Oare scaunul nu e moale chiar de la antibiotic. Noi asa am patit. Mi-e groaza numai cand ma gandesc la spital.... Ma pentru Dani sa reactioneze si sa nua jungeti la spital. Multa sanatate lui si tie multa putere sa treci peste asta.

danita, multa sanatate la cavaler. Poate de data asta va fi ok.

dianav, un domnisoarei. Asa ziceam si eu de Stefy... o trimit sa se i-a de manuta cu Oana.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

dianav, ai dreptate. Si eu am patit la fel cu Stefy cand avea gatul inflamat nu putea inghiti nimic. Si asa am ajuns la injectabil....

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

deci io poate-s nebuna, dar de aseara a intrat si marc in criza si io ii dau numa bombonele (aka granule homeopate) si picaturi de muguri de primavara . si pt febra si pt rosu in gat. azi l-a vazut homeopata...
pt respiratie am reluat aseara puful si pastila de singulair, dupa vreo 4-5 zile fara.
febra n-a sarit de 39 dar e... leguma... in general...
cand si cand prinde viata si zambeste, umbla... dar e mai mult in brate... suparat... e cu mama si bona... eu la serviciu
maine dimineata ii fac oricum un exudat si-l duc si la pediatru. dar incerc sa nu-i dau medicatie decat pt bronhii, in rest tinem cu dintii de... bombonele cat putem...

in rest nu-s buna de nimic, nu pot citi nimic...

Emma INVINGE cancerul!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Diana, multa sanatate baietilor!

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

revin cu noutati. multumim lui DD suntem inca acasa. dar un nou scaun ... apa. nu accepta nimic de baut, de mancare nici nu mai zic. aveti vreo idee geniala de cum as putea sa il conving sa bea apa? cu explicatii nik, cu amenintari nik
diana multa sanatate lui mac.
dianav din pacate 40 cu 6 nu a fost in fundulet (unde temperaura este crescuta cu 1/2 de grad) ci a fost luata de la subrat, a stat 3 min cu termometrul.
va pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Buna seara,mamici!
Off,numai bolnaviori,noi deabea am trecut de ce a fost mai rau,temp.nu prea mare dar o tuse groaznica,pana voma,mi-era asa o mila de el mititelul,am ajuns si pe la urgente(se tinea mititelul de caput,nici nu mai tusea se abtinea saracutul),dupa 45 de min in care a plans fara incetare(are oroare de dr si spitale)am plecat cu baiatul acasa,la dr ne-a dat Augmentin si Prospan si pufuri de apa de mare,acum e mai bine,e vesel,topaie ,dar cu mancatul am ramas in urma.Offff.....sanatate bolnaviorilor,sa va treaca repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

A,laura deci vomitatul poate fi de la gat,nu neaparat ca nu-l suporta organismul,al meu copil a stat apatic 2 zile pt. ca refuza absolut orice ii duceam la gura,nici nu ma mai lasa sa-l mangai,cred ca a avut niste dureri groaznice,acum le ia singurel,sta in pat si spune:altuuuuu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna seara!

sanatate multa fulguletilor bolnavi!

eu sunt tot in formula 2 in 1. de o saptamana stau acasa, si ma simt mai obosita decat atunci cand mergeam la serviciu. ma alearga zmeul de-mi sar fulgii. a atat de nazdravan. noroc cu socrii ca-l mai scot pe afara si am si eu timp sa mai fac cate ceva sau sa-mi mai rezolv vreo treaba.
maine merg la control, dar nu cred ca nasc pana spre sfarsitul saptamanii viitoare. sa vad ce idei crete ii mai vin si doctorului.
inca nici bagajul nu am reusit sa mi-l fac. doar am spalat si calcat hainele bebelinei.

poate mai reusesc sa mai intru pe aici pana nasc, dar nu promit.

38+
si Andrei (16.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

acum nu apuc sa stau, e ora de citit/iubit/nanit dar vroiam neaparat sa va spun ca in mod absolut inexplicabil (pt mine), marc si-a revenit brusc, starea lui a trecut de la stadiul de legumitza gemand (de aseara pana azi dupa-amiaza) la argint viu (in prezent).
nu stiu cum va evolua noaptea asta si maine, stiu doar ca l-am imbuibat cu o lista lunga de remedii homeopate de aseara pana acum, nici macar un panadol nu i-am mai dat... nici picaturi in nas, nimic, doar puful lui si singulairul cu care si homeopata a zis sa nu-l scot acum.
da Doamne sa tina minunea
oricum maine dimineata ii fac exudat si il duc la pediatru. ma uimeste insa schimbarea totala de stare, chit ca respira greu si acum. dar tusea e mai rara, febra a disparut complet, consuma papa si lichide rezonabil si, cel mai important, zambeste si se joaca!
maine citesc din urma ca azi n-am fost in stare...

Emma INVINGE cancerul!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput