Fulguleti de nov-dec 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Nu vreau retzeta, sorry...vreau manutzele alea doo, alea-s necesare
Inteleg ca ai facut-o tu, pe bune pricep...dar nu te creeedddd!!!

Faza cu matza e maxima.

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Danutz ...ref la casutza de turta dulce cred ca ai avut un deja vue (nu mai stiu cum se scrie) de la casuta aratata de Donia. Asta a Dianei n-o stiam dar as fi tare curioasa de unde a cumparat-o.

hhhmmm... sa zic? sa nu zic?
si daca zic ca am facut-o io cu manutzele astea doo??

dau si reteta daca te tin nervii (scan din goodfood-ul de craciun). nu e chiar asa de grea dar e taaaareee migaloasa! 2 ore/zi, 2 zile, in secret, cand ei dormeau dar a meritat incantarea lor!!!

tre sa caut o poza cu tava cand statea afara pe prag la intarit lipiciul alb de zahar, si tot ieseam sa vad daca nu mi-o linge vreo matza din vecini

Emma INVINGE cancerul!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

tre sa caut o poza cu tava cand statea afara pe prag la intarit lipiciul alb de zahar, si tot ieseam sa vad daca nu mi-o linge vreo matza din vecini

..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Ruxandra, imi pare atat de rau pentru Matei. Ii doresc sa se refaca complet si repede, mititelul! Mereu ma gandesc la tine si la sfatul pe care dintotdeauna ni l-ai dat: skiatul cu CASCA musai! Ai dreptate mare. Eu as baga casca si la role si bicicleta. Va pup

Diana, sa-ti traiasca pestii! ...si eu imi trag un acvariu de indata ce ma vad la casuta mea!

Yagmur, bine ca m-ai parat la fete ca te-am certat da' nu te-am enervat prea tare aseara, nu? ...hai ca ne pove maine!

Kiki, pfui sa nu va deochi! Ce desteapta de fata ai! Auzi tu, citeste

Laura, sanatate multa lui Dani!

Diana, nu treci tu informatiile alea legate de convulsiile febrile, completate cu ceea ce spunea si Laura, pe prima pagina?

Va pup. Noapte buna!

Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2

Mergi la inceput

offf,multi bolnaviori fir-ar sa fie de treaba...,imi pare rauuuu.sper s ava faceti bine curand.pe langa voi noi santem nimic.ambii au muci si tusesc,Raducu febra dar acum sant toate sub control.groaznic sa-i vezi cum sufera.mai ales pitikul care nu stie sa zica ce-l doare mai exact...dintii,gatul...

Lavinia,
groaznicccc.groaznicccc.nici nu-mi pot imagina ce se intampla acolo cand nu poate deschide ochisorii mititelulll de el.offf.tinem pumnii sa treaca repede
Laura,
ma bucur ca santeti mai bine.totusi nu stiu cum de ai rezistat sa nu fugi cu el la spital la o asa febra.gura inclestata?doamneee groazniccc.
Dianarus,
sa stapaniti sanatosi acvariul.frumos gest
eu vreau reteta de turta dulce si toate nebuniile care stau cocotate pe ea.v-am admirat in poze...,copii sant nemapomeniti.ma uit la Marc si nu pot sa cred prin cate a trecut puiutul mic.atat de gingas,atat de inocent.tu arati atat de tanaraaaa,parca in nici o poza depana acum,nu te-am vazut asa...cool
Asiza,
felicitari pt baietelul tau drag si decizia luata de buna voie,bravooo.cu gradinita...,greu...te cred dar el pare sa se acomodeze bine.fii barbata ce poti face?doar deaia ai si facut pasul,nu?trebuia sa muncesti...va pup
Kiki,
minunata garga.
Iulia,
bai nene ...nu va lasa deloc in paceproblemele de sanatate...,incerdibil pe bune.asa ma doare suflatul...sincer.imi pare rau

despre noi,scriu in alta zi.deja am intrecut masura cica.bulangiul asta de Claudiuma tot sicaneaza.el cica-i amuzant..."glumesc,iubita..." si-mi arata un zambet fals.eu fata finuta ma prind si ma conformez,nah...ce sa fac?!

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Ruxandra,
asa m-am intristatnu pot a cred prin ce treceti...saracutul Matei.imi pare atat de rau de piciorusul lui...of doamne...crunt..

Donia,
inghesuita zici?ai dreptate,mare dreptate

uitasem s ava multumesc pentru gandurile bune adresate mie si implicit noua
am avut vreo doua saptamani in care am simtit nevoia sa ma refac cat de cat.sa ma culc pe la 22 max 23,sa ma ocup mult mai mult de copii sa ma relaxez si eu cat de cat sa mai fac si altele decat casa...
de fel,sant f muncitoare.prefer sa-i menajez pe ceilalti si sa ma pun pe mine pe rug.Claudiu este mereu protejat de mine.stiu ce inseamna sa muncesti de noapte si sa nu te poti odihni ziua.stiu cat de solicitanta este munca pe care o face.si prin prisma asta,incerc pe cat pot sa-l ajut sa se relaxeze ba dormind,ba la sala...pana cand,cad eu...ca deh...duc da' cat sa duc?si nu va ganditi ca el nu ma ajuta...din contra el incearca sa ma menajeze pe mine,eu pe el,dar fiind singuri cuci...si cu piticii mici...,nu prea ne ramane timp de nimic altceva.
dezvolt alta data,ca-s invaluita...

poarta-ma mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Multumim pt gandurile bune.

Laura, tare bine mi-a prins sa citesc experienta ta.

Asiza, da asa este:

Copiii n-ar trebui sa mearga cu rolele si cu bicicleta fara casca speciala. La ski idem. (alt tip de casca, pt sporturi pe zapada). Si -cel mai important- n-ar trebui sa mearga la sanius fara casca, iar saniile din fier (si alte metale grele) n-ar trebui folosite decat la plimbari!

Ma refer la sanius acela ca nebunii.. de-si dau drumul ca .
Caci dn punctul meu de vedere la sanius este cel mai periculos.. infinit mai periculos decat la ski. Pt ca -extrem de repede- sania scapa de sub orice control, mai ales pe pante lungi. Am vazut accidente urate la sanius. Iar (si ma repet ) un neurochirurg celebru ne-a povestit ca ei iarna au mai multi copii cu traumatisme craniene de la sanius decat din accidentele de masina.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Cand a mai fost vorba de convulsii febrile stiu c-am intrebat-o si pe pediatra noastra.. si -din ce mai tin minte-:

Convulsiile febrile nu au neparat legatura cu cat de mare e temperatura, ci cu rapiditatea cu care creste.. ceva cu blocarea transmiterii informatiei prin circuitele nervoase, blabla. Adica poti face convulsii si la 38,5 daca creste temperatura brusc.

Si asta cu Fenobarbitalul.. efect de abia dupa 12 ore.. mi se pare ciudat.. o s-o intreb.

Apropo de temperatura mare.. ai mei au facut de cateva ori peste 40.. dar i-am tratat de fiecare data acasa. La spital le fac acelasi lucru.. supozitor cu Algocalmin si impachetari. Pediatra ne-a invatat ca cel mai important atunci este sa-i scazi temperatura. Salvarea sau spitalul pot astepta pana ce-i aduci la un nivel acceptabil temperatura. Avem un "protocol" pe care-l respectam si nu ne pierdem cu firea. Plus ca prefer linistea si confortul de acasa . Dar mai bine te duci de nspe ori fara sa fie mare caz.. decat invers.

Inadmisibil mi se pare (mai ales in Romania.. dar pe peste tot) sa stai cu bb cu temperatura mare si s-astepti salvarea si tu sa n-ai sa-i pui un supozitor cu paracetamol sau sa-l bagi intr-un cearceaf.. Intr-un sat izolat.. O stire trista de la ora 5 acu niste ani.. Inadmisibil mai ales pt medicul de familie care nu i-a invatat pe parinti ce sa faca.

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Kiki, pupam Garga cea isteata.

Ruxandra, imi pare rau pentru ce a patit Matei. Multa sanatate si refacere usoara. Cred ca suferi si tu tare mult pe langa el. Nu stiu, unii parca-s.... cum sa dea peste el...???

Diana, pentru tuse ii dau Humex sau Plantusin. Eu il prefer pe ultimul. Dar cred ca am sa incerc tot homeopat. Am sa ma uit in urma, sa vad care ai zis tu ca e pentru tuse. Multumesc. Si pentru postarea cu convulsiile ... De aceea am eu Desityn in casa.....

Laura, multa sanatate. Imi pare rau ca la el continua febra. Daca are scaune moi, de acum trebuie sa renunti la supozitoare si chiar la siropuri.... care contin zahar. Eu ii dau cate 1/2 comprimat de Paracetamol la 4-6 ore, in functie de cat de repede creste temperatura. Si bai cu apa.... calduta.... dezmortita.

luly, multumim. Multa sanatate. Cand s-o rupe suza.... nu are s-o mai vrea... renunta ea.

dianav, un pup Oanei. Si Stefy e captivata de actiune, cu decorul.... nu prea.

Yagmur, multa sanatate lui Luca. Si tie putere sa treci peste asta.

Lavinia, multa sanatate lui Mihaita.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Diana, tare faza cu mata.... dar eu vreau reteta....

dandusa, multa sanatate. Multumim... dar ce sa fac....

Pana la urma Stefy nu a agatat conjunctivita, sau asa sper. Aseara nu mai avea nimic la ochisor. Cred ca mai mult s-a speriat tati si m-a bagat si pe mine in priza. Febra nu mai are. Azi noapte am dormit si eu program complet.... N-a scos un sunet, o tuse ...nimic, ca dimineata m-am dus sa vad daca mai respira. Sa dea DD sa scapam doar cu muci si tuse.

Face niste conexiuni.... si nu stiu de unde, ca eu nu folosesc expresia. Mergeam la doctor luni si sotul fiind la job, ne-am dus cu un taxi.
Eu: hai sa te imbrac ca pleaca nenea cu masina
ea: impuscat?
De unde a facut ea legatura ca pleaca impuscat?!? N-am nici o idee.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Mamaana, un dulce frumusetilor picturale cu "puci" cu tot. Ce mai face Tudor?

Ktrinel, la voi toate bune? Mai povesteste-ne de Julia! Apropo, cum se mai resimte criza pe meleaguri canadiene? Ce s-a schimbat? Prietenii noastri din State au trebuit sa dea oameni afara..

Bravo pt Mihai, simo! Tot asa!

Dianarus esti tare mami c-ai mesterit asa minunatie de casuta. Ca tot vroiam sa zic.. pe zi ce trece Marc seamana tot mai mult cu tati. Jos palaria! Nenea care-a dat in el era si el socat.. nu stia cum a "reusit". Uau, ce piesa de rezistenta.. frumos acvariu.

Dia, cum mai este Oana? Voi?

Ups Kikineata ma bucur pt gargarita ca n-a fost bai .. da de sticle/oglinzi/etc mi-e si mie frica. Nu e vorba ca-s eu (sau nu ) puternica. Pan la urma M este cel care trebuie sa suporte totul si lui i s-a intamplat..

Asiza spor la job. Ma bucur ca lui Denis ii place la gradinita... mare lucru sa stai linistita.

Sanatate lui Luca, iedutelor Sarytei, muschetarilor Ianis si Marc, stralucitorilor Crinuta si Raducu, frumosului Dani, Stefy, ochisorilor lui Mihaita.. off, off ce lista lunga.

de M (7) si G (2)

Mergi la inceput