Fulguleti de nov-dec 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Danutz ...ref la casutza de turta dulce cred ca ai avut un deja vue (nu mai stiu cum se scrie) de la casuta aratata de Donia. Asta a Dianei n-o stiam dar as fi tare curioasa de unde a cumparat-o. Si io am dat Calcarea Carbonica la Garga cand dadeau masele/dinti s-o ajute pe langa Chamomilla. Dar celelalte o sa le uit apis si...iaca na chiar am uitat-o pe-a doua.

Ruxandra ce sa zic? Mi se pare ingrozitor dar tu esti puternica, M si mai si ca tine sper sa treaca repede. Of, Doamne!

Diana, bey cum esti tu...asa dragutza si-mi zici niste cuvinte de-mi vine sa plang.

Lavinia, ce mai face Mihaita?

Bambo, hai fata mea scrie mai des. Mi-e dor si de tine si de caprita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Asiza, felicitari lui Denis pentru suzeta si tie pentru job! Nu mai fi necajita, ca sigur ii e bine la gradinita. Eu ma consolez cu gandul ca fara mine devin mai independenti, altfel numai dupa fusta mea ar fi.

Manu, multa sanatate lui Luchita!

Saryta, multa putere si sanatate fetelor si tie!

Mamaana, poate le faci poze si ne mai arati mandrete de fete jucandu-se.

Danutz, si Victor mai loveste, dar nu pe mine :). In schimb fetele (mai ales Ioana) primesc cate o palma cam zilnic. Am observat ca se infurie cand nu i se face pe plac sau cand nu se face inteles sau nu e bagat in seama. Insa cu explicatii multe parca nu mai da asa de des. A ridicat mana si la Stef. Dupa ce loveste, vine cu "Ioana / Maiia iata-ma!" :)

Dandusa, hai cu pozele :)

Kiki, iti mai spun o data: e isteata foc Garga!

Ruxandra, refacere rapida si 100% lui Matei!
Anul asta e prima oara cand Maria a schiat cu casca si asta la sfatul monitorului, ca nici nu-mi dadea prin cap.

Manuela, Stefan si cele 3 minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Ruxandra imi pare rau,rau,rau - saracutul de el. Sanatate multa!
Oana felicitari pentru servici - mult,mult succes
Manu - multa sanatate lui Luca

Sanatate tuturor fulguletilor!!!

Pupici,

Simo si David(9 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianav spune:

Kiki fenomenala Garga
Toata admiratia pentru sufletul ei plin de curiozitate. Banuiesc ca ea se arata interesata de asa ceva. Noi suntem departe....

Nu v-am povestit ca am fost la teatru de papusi, ma rog mai putine papusi mai mult actori. Piese era oribila, recuzita proasta, praf, Tandarica teatrul si piesa Alba ca Zapada...ma rog
Oana insa era cel mai fericit copil din sala. A aplaudat cu mainile pe sus, fara sa o indemn, a tipat, a ras, a vorbit si impartasea impresii si cu o mamaie din stanga ei care isi insotea o nepotica mai mare de varsta. Si o tot tragea de maneca sa ii explice.....Ce sa zic o ora si-a exprimat toate emotiile si trairile, imi dadeau lacrimi cand am vazut ce natural si simplu fericita era.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

intrucat homeopata nu e de mare incredere si alta nu este prin sat pe la noi imi fac stoc de homeopate si ma orientez dupa alte experiente de mamici/copii/homeopatie. am gasit ofarmacie homeopata de urgenta www.mamiciperfecte.com/forum/viewtopic.php?f=47&t=946" target="_blank">aici

Mi-a mai cazut sub ochi un subiect legat de convulsiile febrile. Atentie, merita citit si luat aminte... mai jos copiez exact ce spune o mamica ce tocmai a trecut prin asta!

-mare atentie la febra, controlata mereu si scazuta neaparat.
-convulsiile apar de obicei peste 40, dar nu neaparat(pot fi valori mai mari sau mai mici). Ele apar datorita rapiditatii cu care creste febra si nu a valorii in sine.
-daca se intampla totusi, copilul trebuie asezat pe o parte pt a nu se sufoca daca vomita sau cu saliva...; in rest nu prea a-i ce sa-i faci; nu il zgailtai, nu il strigi, astepti sa-si revina.
-cand si-a revenit trebuie in continuare sa-i scazi temperatura. ideal este un supozitor cu Desitin.
-convulsiile febrile sunt periculoase (si pot produce leziuni pe creier) doar daca dureaza mai mult de 10 min (la noi au durat vreo 3)
-de obicei fac convulsii copiii intre 1-5 ani; cei care fac si nu se incadreaza in acest interval de varsta au un risc crescut de complicatii.
-majoritatea care au facut 1 data (ap70%) NU fac si a 2a oara.
-totusi, pt cei care au facut 1 data exista riscul de a repeta la temperaturi mai mici decat prima data. trebuie facut tot posibilul sa nu faca febra mai mult de 38.5

Emma INVINGE cancerul!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui kikineata

Danutz ...ref la casutza de turta dulce cred ca ai avut un deja vue (nu mai stiu cum se scrie) de la casuta aratata de Donia. Asta a Dianei n-o stiam dar as fi tare curioasa de unde a cumparat-o.

hhhmmm... sa zic? sa nu zic?
si daca zic ca am facut-o io cu manutzele astea doo??

dau si reteta daca te tin nervii (scan din goodfood-ul de craciun). nu e chiar asa de grea dar e taaaareee migaloasa! 2 ore/zi, 2 zile, in secret, cand ei dormeau dar a meritat incantarea lor!!!

tre sa caut o poza cu tava cand statea afara pe prag la intarit lipiciul alb de zahar, si tot ieseam sa vad daca nu mi-o linge vreo matza din vecini

Emma INVINGE cancerul!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

vroiam sa va zic si eu ceva de asta ... ca tot am trecut prin febra mare recent ... eu personal nu stiam, pentru cine stia, sorry de repetare.
fenobarbitalul luat pe gurita are efect dupa 12h, deci nu ajuta foarte mult in cazuri de febra f mare. in schimb diazepamul in fundulet are efect in 10 min si ... "protejeaza" creierul (in lipsa unui termne mai bun). a! si tot asa ne-a spus si noua pediatra ... ca sunt destul de rare cazurile in care convulsiile febrile afecteaza creierul. nu stiu eu daca v-am zis ca in noaptea dupa 40,4, dani nu mai deschidea gurita, dadea din cap ca vrea apa, dar avea maxilarele inclestate, i le-am deschis eu si i-am turnat apa, pe care a inghitit-o ... a doua zi cand l-am auzit vorbind ... mi-*au dat lacrimile.

in alta ordine de idei dani iar a facut 39.9. ma duc acum sa iau analizele de la urina si sa vb apoi cu pediatra.
pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Hello.. revenim si noi cu vestile de pe front... ne-am luptat si noi cu o rinofaringita/viroza acuta.. sau ce naiba a fost... ce m-a speriat pe mine a fost febra mare, care crestea brusc.. maximul atins a fost 40.3... la febra asta Luca era la fel de energic si vesel... dar am trecut 2 seri pe la urgenta.. prima seara a fost super cuminte, a cantat, le-a zis I LOVE YOU, a stat cuminte la impachetari.. in schimb aseara a urlat aproape 2 ore cat am stat VREAU ACASA!!! Am crezut ca cedez nervos, dar nu am facut-o.. (doar acasa cand m-a certat Oana ca eu sint dusa cu capu')
Acum e mai bine, continuam cu antitermice dar date mai rar.. si regim alimentar avand in vedere ca are si scaune moi... rugbistul tot cere de mancare fix ce nu are voie... sper sa trecem repede peste asta
In alta ordine vom veni la Bucuresti dupa 11 aprilie avand in vedere ca eu tot NU INCEP lucrul... si poate punem de o intalnire mare, mare..
Ruxandra, acum am vazut necazul.... insanatorire grabnica lui Matei
Laura, sper sa treaca si la voi febra..
Multumesc din suflet pentru urarile de sanatate (am parcurs pe fuga ultimele pagini)
Va las ca Luca iarasi cere papa.... ma duc sa mai inventez ceva..Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Of, of, numai fulguleti cu probleme...

Ruxandra,refacere rapida si totala lui M!Si sa poata skia din nou!(daca mai vrea )

Diana,sanatate lui Ianis!Sunteti foarte frumosi toti 4!

Laura,vai de mine..dar o hemograma nu i-ai facut?poate are o infectie si e caz de antibiotic.Multa sanatate si rabdare!Sper sa scapati..

Saryta,Si iedutelor tale multi pupici!Stiu cum e senzatia aia ca te doare tot corpul am crezut ca ma ramolesc eu..dar vad ca e generala!Sanatate!

Kiki, Garga e minunata!Stie atat de multe!

Si ca sa fim in rand cu lumea, raportam si noi o conjunctivita purulenta virala.Destul de urata ,cu oki rosii si tumefiati si mult puroi.Cand se trezeste nu ii poate dezlipi.
A facut si febra...dar slava Domnului nu foarte mare dar cuf risoane.El mi-a facut febra mare doar de 2 ori,si atunci a avut infectii..deci macar stiu..cand ajunge peste 39 nu e de bine.

minunea mea

Mergi la inceput