Fulguleti de nov-dec 2006 (211)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Noi, tot cu tuse.... urata.... Muci mai putin. Dimineata avea si unchisor rosu.... Nu stiu daca s-a frecat sau a luat conjunctivita de la sot....
Dupa amiaza cred ca ma mai asteapta o tura la pediatru.... Ma duc in lume.

Laura, multa sanatate la amandoi.

Diana, multumesc mult. Chiar ma gandesc din ce in ce mai mult sa caut un homeopat sa vad ce tratament imi recomanda. Ma bucur ca Ianis a reactionat bine si ca Marc E ok. Sa dea DD sa o tineti tot asa.
Frumoasa casuta si cei doi fratiori.... i-am vazut si la avatar. Sunteti o familie frumoasa si fericita.

Simo, ma bucur ca prietenul vostru e mai bine.

luly, multumim pentru link-uri.

acs, multumim. Ma bucur ca nazdravanii sunt bine. Spor sa termini proiectul repejor,

danutz, multumim. Ma bucur ca Maria-sa Rares e bine. Un dulce sai treaca supararea....

Saryta, multa sanatate si tie si fetelor. Cred ca e tare greu.... Eu bolnava si STefy si abia m-am descurcat....

asiza, felicitari lui Denis. Asa e... nu trebuie fortati. Renunta ei.... E baiat intelegator.
Transmite multa sanatate lui Luca si multa putere pentru Manu.

Poze din martie 2009

Lacramioara (08.12.1975) mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Asiza, felicitari lui Denis pentru renuntarea la suzi. Si tie pt. job. Dc el e ok si e fericit la gradi asta e cel mai important. Recuperati in weekenduri si seara.

Laura, imi pare rau ca ati trecut prin febra asa mare. Cum mai sunteti acum?

Diana, pozele cu fratii m-au bagat in melancolie. Frumosi foc si iubareti. Iar mami o dulcica mica.
Apropos de scris...ma uitatm cum nr. vizitatorilor la Fulguleti trece lejer de 4000, bine bine, ok, cititi dar mai si scrieti macar o data la 2 sapt. Cum sunteti, cum cresteti, nazdravanii. Asta pe mine ma face uneori sa nu scriu nik.

Saryta, cum sunt Sara si Tony? Poze ne mai pui? am admirata ditai dulapul cu papuci din cele doua poze si ele mofturici dimineata. Nu-ti spun ca m-am mirat tare ce par dessss si lung au ptiu-ptiu sa nu le deochi.

Roxanico, ce mai faci mami?

A-dejule pana nu intri sa ne zici una alta...io nu-ti urez nik. Sper sa intri macar la anul de ziua ta :)

Dia, ne tii pe uscat? ce-ai facut cu jobul? cum mai e cu Oana?

Garga e fetita mare-mare. Incepe sa renunte la olita si face direct la WC. Noaptea a avut doua scapari pana acum. In rest ok de o luna incoace.
Intr-o zi si-a tras peste ea o oglinda mare cu picior. Ne-a inghetat inimile, mai ales tati ca el a scos-o de-acolo. Povesteste si acum cum a cazut peste ea. Noroc de ingeras ca era urata treaba.

Mergi la inceput

In parc tati tot ii spunea sa tina picioarele apropiate cand se da pe topogan. Io repede sa intaresc spusele lui tati incep si io si turui, ea senina raspunde...Lasa ma mami ca ma descurc io :)

Ma uitam la TV, tati striga din bucatarie Sara zice...Taci,Las-o pe mami, n-o mai deranja ca se uita la televizor.

Io: mami, ma doare dupa gat aici
Garga: pai du-te in sufragerie si infasoara-ti fularul, atunci.

Imi place la nebunie cum povesteste ea diverse. Pune atat suflet si gesticuleaza ca un om mare. Asa rar si apasat.

Mergi la inceput

Garga a invatat aproape tot alfabetul. Isi ia o carte cu literele si incepe. Mami, ce e asta, de la ce cuvant. De ceva vreme a inceput si dc am ceva scris pe tricou cel putin inainte de nani, io ma fac ca dorm, ea citeste de pe tricou si ma bufneste rasul. Zice de pe cutii, de pe reviste, de pe panouri publicitare pe strada si ma tot intreaba, mami ce scrie aici? Cred ca la 3 ani va citi Stie inclusiv K si Q A inceput sa inventeze cuvinte si rade de noi ca nu-ntelegem. Io zic ce ai zis mami? Ea: nu-ntelege mami ca am inventat un cuvant! Inventeaza cantece. Intr-o zi canta: taticu meu este la servici, si-l iubesc, pana la cer, taticu meu este la servici, vine la mine diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

M este cu piciorul rupt.. dubla fractura, fara deplasare cica. Inca n-am inghitit galusca.. imi pare asa rau . Pentru el.. si macar sa fi fost din cauza lui. As fi zis.. asta e.. sunt copii si ma astept la de-astea.

Dar nu stiu frate cum pe toata partia goala, goala, ca nici w-e nu era.. a trebuit sa intre ditamai omul la nouazeci de kile in el. Skiurile i-au declansat; noi suspectam ca ruptura a fost cauzata de impact.. lovitura cu claparul "agresorului".

Morala: ever, never sa nu skieze copiii fara casca! Picioarele se mai repara.. capul mai greu.

Si era asa o zi superba si ne simteam cu totii asa bine.. Si ce baiat stoic am.. asta ne-a si indus in eroare.. ca nu a plans asa tare cum ne-am fi asteptat la o fractura.. am tot sperat ca-i ceva mai usor.. pan la radiografie.

In afara ca mor de frica cum s-o repara piciorul.. mai e si ditamai "distractia" sa-l tii pe loc, cu piciorul numai in sus, sa-l cari de colo-colo (noroc ca nu-i gras ), lalala.

azi, orele 13 - pentru pretioasa Emma

de M (7) si G (2)

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dbunny

Citat:
citat din mesajul lui dianarus78

poza de frati

Pfiiiiiu ce frati frumosi! sa-ti traiasca! Ianis are ochi albastrii? si tortul ala? l-ai facut tu? cu ce ocaziune?

apropo de tratamente personalizate, cand eu l-am dus pe Dani la homeopat m-a intrebat cum transpira? rece, cald? picioare reci? s-a luat in considerare culoarea pielii, parului si ochilor, faptul ca dintotdeauna a mancat ca un hapsan, si alte chestii care m-au lasat masca...

tort?? io?? asa ma sti? nu ma pricep... era tort cumparat de la laborator, foarte gustos si natural (garantez) pt ziua lui alin. de acum cateva zile

ianis are dintotdeauna ochi albastri

intrebarile alea sunt pt a stabili remediul de baza, de care cred ca se leaga multe. care e obligatoriu individualizat. marc are calcarea carbonica si ianis silicea. darrrr, pt nici unul nu m-a intrebat mai nimic, desi ar fi trebuit pt a stabili corect remediul de baza!
in schimb am povestit eu o gramada despre cum se manifesta bolile respiratorii, istoricul problemelor lui marc, reactiile lui, etc.
celelalte remedii, pt gat rosu, dureros, febra, sunt oarecum universale, in orice caz aceleasi pt fiecare...
eu le-am dat dupa mintea mea in w-end la sfatul unei amice, dar ieri am sunat-o pe dr homeopata si mi-a dictat telefonic aceleasi remedii la amandoi, 4 la numar, din care 2 eu dadeam deja (apis si aconitum, de care saryta cred zicea ca oricum sunt universale)

Emma INVINGE cancerul!

O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13

Mergi la inceput

Acs, merci de urari.

Luly, excelente linkurile, de abia astept sa fac si eu cu ei ceva de acolo.

Danutz, am 2 albume de decembrie. Asta cu casuta abia l-am pus pe pagina de picasa…

Donia, sa spui cand se intampla intamplarea sa putem sarbatori fara oprelisti. As putea-o trimite si pe mama cu avionul undeva?? Sa faca un training intensiv de altfel de educatie... I-a spus bonei sa nu-l mai tina atat in brate ca il invata prost si de-aia se agata copilu de mine toata seara si il car si ma doare spatele si tre sa umblu la acupunctura... si sa-l tina pe olita de 3 ori/zi chiar daca nu vrea!

Mamaana sanatate la pitice! Poze... sa le mai admir si eu pe fete?

Saryta, pare rau de boli la dublu. :((( Stim ca e tare greu sa le impaci cand sunt asa, maraiala e justificata din pacate de starea generala proasta... Sanatate...
ps: astept adresa ta pe PM sa-ti trimit jucarelele de la bazar!

Kiki, ma uimesti mereu si mereu ce copil special cresti. Este tare tare expresiva. n-am zis nimic la ultimele poze ca nu aveam chif sa scriu iar romane si dupa juma de zi sa gasesc 2 postari in plus :((

Asiza, marc numa pare voinicel. E... normal, nici prea mare nici prea mic.
Felicitari pt angajare, pt gradi la program lung si pt renuntat la bibu! Mooaaaammaaaa ce de evenimente!!! Si unde te-ai angajat?

Lacramioara, sanatate. Cam de mult va tine... de tuse ce-i dai?

trimit asta si revin, mai si lucrez noroc ca-s eficienta ca napoleon

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutai mamici.
raportam: o noua noapte cu febra, la 4h avea deja 39, dupa supozitorul de la culcare nu i-a scazut febra asa ca am pus si novocalmin ca ardea efectiv ... aseara si azi noapte a facut si 2 scaune f moi ... asa ca s-a dus florin cu kk si pisu la analize ... sa vedem ce ne zice. cand nu are febra e ok, vioi si cu chef de joaca, cum apare febra e moale si apatic.
eu parca sunt batuta, atat de rau ma simt, ma dor toate oscioarele si muschii ... febra n-am, dar bine nu-s. asa ca florin face ture intre camerele noastre ... mi-e si mila de el.
ruxandra eu am avut mana rupta cand aveam vreo 8-9 ani, nu am nici o problema, nu ma doare, nu ma jeneaza, totul e ok. sper sa se vindece repede M si bine, voua sa doresc multa rabdare ...
donia, dianarus ... ... ... habar n-am ce sa va zic ... soacra mea l-ar tine pe dani numai in brate, dar el nu vrea ... ... ... diana super super pozele, tare-s scumpei amandoi, mai ales cand se joaca impreuna si au acea privire nastrusnica ... cum mai stau cu sanatatea?
saryta insanatosire rapida fetelor!
iulia-stefy sanatate multa si voua.
kikineata aplauze pt garga ... tot alfabetul?!! bravo!
pup mamicile si fulguleti ... si ma pun pe treaba.

a! vroiam sa va zic ca pt ca e criza si bani ioc am listat o gramada de foi de colorat cu personaje din desene pe care am de gand sa le pictez frumos si sa i le lipesc noaptea lui dani in camera sa ii fac o surpriza.

chiar gata ... pup

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

vai de mine ruxandra

vai n pot sa zic nimic! ce animal!!! ce puii mei?!

Emma INVINGE cancerul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luly spune:

Iulia_Stefy din cate stiu conjuctivita se ia destul de usor. Am avut si eu si e intr-adevar destul de neplacuta. Sanatate multa!
Asiza ce bine ca ati scapat de suzeta (suza - la noi). Eu as vrea sa renunte cat mai curand la ea ca mi se pare ca are un pic strambi incisivii de jos, dar Isa nu pare sa aiba nici un gand. Din contra ar vrea una mai mare, ca se pare ca i-a ramas mica asta ,acum avem 2 (identice) care arata vai de capul lor, da' nu mai am de gand sa iau nici una.
Dianarus super casuta, superfamilie. Acum imi dau seama ca noi n-am mai facut de mult o poza cu totii .
Saryta multa sanatate fetelor. Si tu vezi ca nu ai voie sa te imbolnavesti (eu vorbesc care am batiste prin toate buzunarele- ca si pe mine m-a prins).
Laura sanatate muuuulta la amandoi.
Ruxandra imi pare rau-rau de tot pt M. E mic si o sa se refaca repede. Cred ca tu suferi mai mult ca el.
Dandusa hai te asteptam povesti.
Kikineata m-ai dat gata cu Garga .
Aaa, si pt Luca de Yagmur multa- multa sanatate.

Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea

Mergi la inceput