Fulguleti de nov-dec 2006 (211)
Raspunsuri - Pagina 10
simo29 spune:
Salutare
DIANA, multa multa sanatate copiilor - nu mai zice ca nu ne pasa ca ne suparam tare, tare
In rest toate bune,sau aproximativ.... prietenul nostru Mihai evolueaza binisor...Inca nu s-a ridicat din pat - n-are voie - dar mananca singur
Va pup pe toate cu drag,
Simo si David(9 noiembrie 2006)
luly spune:
Dianarus ma faci si pe mine sa scriu. Nu cred ca-i asa cum zici tu, ci pur si simplu lipsa de timp (poate chiar dispozitie) e de vina. Nu uita ca majoritatea mamicilor au serviciu,iar numarul fulguletilor cu frati / surori a crescut . Si eu ma mir cand vad ca acum suntem pe pagina a doua iar inainte ocupam pozitii fruntase, dar asta e acum situatia si le inteleg f. bine pe cele care nu reusesc sa mai posteze pt ca si eu fac acest lucru destul de rar, mai rar decat mi-as dori.
In alta ordine de idei ma bucur Ianis a reactionat bine la tratamentul homeopat. Intr-adevar desi tratamentele homeopate sunt in general personalizate, ce le-ai dat tu (exceptie facand Apis-ul) merg la oricine in situatiile corespunzatoare.
Si pt ca se apropie Pastele si, de obicei, pt fiecare sarbatoare ne pregatim facand diverse "chestii" am sa va dau cateva link-uri care mi s-au parut interesante:
http://thepinkelephantchallenge.blogspot.com/2009/03/countdown-to-easter.html
http://tipjunkie.blogspot.com/2009/03/easter-craft-spring-craft-ideas.html
http://inkyanticsrubberstamps.blogspot.com/2009/03/bunny-rama-triangle-treat-template.html
http://www.lollychops.com/lollychops/
http://www.freekidscrafts.com/easter_crafts-t82.html
Luly mamica de Maria Isabela si Diana Andreea
lizzy spune:
casuta mea de turta dulce
si aici tot casuta
evident, e in albumul de poze din decembrie, o facusem de Craciun
poza de frati
ps: supararea mea nu era ca eu povestesc despre noi si nu ma baga nimeni in seama supararea era ca din lipsa de timp/chef/interes nu se mai scrie in general
Emma INVINGE cancerul!
O minune de bazar - Sonia si Andrei /
Sunt PUTERE si IUBIRE pentru pretioasa Emma, in fiecare zi, ora 13
acs spune:
Diana, ce-mi faci? Am de terminat un proiect pana vineri si stau sa ma uit pe poze! Sunteti o familie superba!!!!
Ce baieti frumosi!!!
Turta dulce e facuta de tine? Arata minunat! La fel si torturile!
Sa stii ca eu nu abandonez subiectul asta caci mi-e tare drag, la fel cum imi sunt mamicile care scriu aici!
Kiki, am admirat Garga frumoasa si cocheta. Si am vazut-o razand!
Lacramioara, Laura, multa sanatate bolnaviorilor!
Simo, ma bucur ca e mai bine prietenul vostru!
Gagalasii mei sunt bine, il asteapta pe tati care va veni vineri in zori. Fac prostioare cat cuprinde si sunt fericiti!
Edit ca uitasem (deh, varsta): Diana, ma bucur ca Marc nu s-a imbolnavit si ca Ianis este mai bine. Multa sanatate! Finutul nostru cel mai mic a fost bolnavior luna trecuta (bronsiolita, spitalizare...) si a ramas cu o sensibilitate (mucisori, tuse). Fina noastra a hotarat sa-l trateze homeopat, la indicatia doctorului si se pare ca ii merge din ce in ce mai bine.
Luly multumesc de link-uri. O sa pun in practica cateva idei!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni
danutz spune:
iaca mai scot si io nasul din hartoage ca sa scriu 2 vorbe trei cuvinte, daca tot se plange lumea de putina conversatie
Vazui fulguleti cu febra, ma bucur ca nu-i nika grav, Laura si noi am avut odata 40 cu 2, fara convulsii, era otita pana la urma...Poate Dani a intrat in contact cu vre-un virus si asa se manifesta.
Lacramioara, Diana, ma bucur ca nici la voi nu-i grav!
Diana, am vazut pozele voastre, am visat sau le-am mai vazut odata la Craciun?!!!
Oricum casuta de turta dulce m-a facut sa salivez abundent...
Luly bune link-urile alea, mi-au dat ceva ideei...
Donia, scuze, dar nu mi-am putut impiedica un zambet citind de expedierea urgenta a soacrei...Deh, astea-s lucruri grele, daca te 'fericesc' de cateva ori pe an, mai bine te muti la o mai mare departare
Asiza, parca si tu te plangeai de 'interventii neautorizate', cred ca abia astepti sa va mutati!
.
Sa va zic de noi? Munca multa, ca de obicei, abia asteptam vacanta, Rares nu prea spune-in continuare-mare lucru, dar avem in continuare rabdare. In schimb manifesta un mareee interes pentru fetite, se joaca tare frumos cu ele, pe baietei ii ignora...
Nu face la olita, nu sta pe WC, nu vrea sa renunte la bibe...asta-i viata, presupun ca pana la majorat are timp sa o faca
Dar e sanatos, multumesc lui DD, extrem de energic si tareee iubitor, vine sa ma pupe cand ma astept mai putin si tareee-mi mai place!
Bonei-i bate din picior daca nu face ce vrea el si in momentul cand vrea el, cu noi mai putin se manifesta asa, in schim nu-mi place ca a inceput si el sa loveasca (aviz Manuleeee, i-o fi transmis Luca telepatic). Nu loveste tot timpul si numai pe noi adultii, pe copii nu, deci e clar o chestie emotionala , ca sa ne faca sa-l bagam in seama, incercam din rasputeri amandoi sa nu avem alte preocupari seara si sa ne ocupam numai de el, dar e greu si ne mai scapa!!!
Gata, fug la munca, am scris o groaza!!!
mamaana spune:
citesc pe fuga si scriu pe si mai mare fuga
pe toate cu copilasi cu tot
saptamana trecuta am stat acasa ca le-am scos o margine de la patuturi - dorm bine, nu cad din paturi, le-am luat de la ikea margini de pat si sunt ok
e o placere sa intru acum in acmera la ele si sa le gasesc fara saci de dormit si amandoua intr0unul din patuturi jucandu-se
au fost si racite: febra, nas, acum sunt spre bine
diana
saryta spune:
Salutare ... noi nu am scapat de antibiotic Sara era la a 4-a seara de febra si mi-a dat dr antibiotic si Tony avea si ea rosu in gat si ieri a inceput si ea cu febra ... asa ca stam bine . Azi mi-au scos peri albi au fost super mofturoase si amandoua au vrut numai cu mami ... si eu abia stateam ca am si eu un soi de raceala caci ma dor toate, dar cu rabdare am trecut si peste ziua de azi.
Diana - multi ... si sanatate multa la baieti.
Fetelor va pup pe toate si ma intorc pe baricade ... astea mici urla sa ma joc cu ele.
Mariana - mamicuta de 3 - ANDRA('99), SARA('05) si ANTONIA(nov.'06)
Dbunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dianarus78 poza de frati |
Pfiiiiiu ce frati frumosi! sa-ti traiasca! Ianis are ochi albastrii? si tortul ala? l-ai facut tu? cu ce ocaziune?
apropo de tratamente personalizate, cand eu l-am dus pe Dani la homeopat m-a intrebat cum transpira? rece, cald? picioare reci? s-a luat in considerare culoarea pielii, parului si ochilor, faptul ca dintotdeauna a mancat ca un hapsan, si alte chestii care m-au lasat masca...
kiki garga-i o scumpa domnisoara deja
laura la voi e al doilea episod asemanator...asa-i? parca nu de mult ati avut de-a face cu febra...
Multa sanatate puilor bolnaviori. Dupa 3 saptamani ne-au plecat si noua musafirii, Dani e ok, nitel constipat, eu imi revin.
Cu intarziere La multi ani mami a_deju! sa-ti dea Dumnezeu fericire, sanatate si mult noroc!
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
dandusa spune:
scriu doua vorbe
maine recuperez
tati este liber,da' parca as fi singuramamicile stiu de ce
am atatea sa va povestesc...ca pana maine uit juma cu sigurantada' las ca scot parleala cu vreo poza ceva
..................................................
Raducu(31oct2008) si Crinuta(1nov2006)
poarta-ma mami
asiza spune:
Buna seara, fete dragi!
Diana, sunt minunati baietii tai. Marc pare voinicel in poze, daca n-ai sti, n-ai zice ca e un copil atat de sensibil! Si eu ma gandesc sa merg cu Denis la un consult la un medic homeopat in curand.
Donia, da, in mod firesc ai zice ca o mama trebuie sa fie mai "altfel" decat o soacra, dar la mine nu se aplica. Desi mama mi-e draga, nu pot s-o inteleg de cele mai multe ori. Cum stie ea e cel mai bine, ca doar a mai crescut ea copii; ce-i spun eu sunt doar prostii luate de pe net
Si acum, tananam, o veste mare: Denis a renuntat de bunavoie la suzeta!!!...Avea doua: una si-a aruncat-o la gunoi sapt. trecuta pe la inceput si pe cealalta duminica dimineata. Eu abia ma trezisem cand il aud in bucatarie. Il strig si el vine mandru: "Mami am aluncat bibu la gunoi!" ...si de-atunci gata, basta si la revedere...a mai zis el de vreo doua ori ca vrea suzeta...l-am intrebat :cine a aruncat-o?", a zis ca el, rade pe sub mustata si atat...si eu care faceam planuri de cum si ce o sa-i spun peste vrun an ca sa-l fac sa renunte ...inca o data mi-am intarit convingerea ca nu trebuie fortati la absolut nimic, stiu ei singurei cand e cazul sa renunte la ceva...bineintels cu putin ghidaj de la parinti, asa...contururi generale
Si inca o noutate: intrucat m-am angajat, de ieri l-am lasat la program lung la gradinita. Si atatea griji mi-am facut ca oare va manca, va dormi, cum va fi...n-are nicio treaba: manaca bine, doarme cate 2/3 ore si e super ok acolo. Da' io tot am mustrari de constiinta ca nu mai stau cu el ...
Sanatate multa fulguletilor bolnaviori (si nu numai lor, ci si fratilor lor, mamelor si tatilor)!!!
Si Luca de Yagmur e tare bolnavior. Face febra mare si el. Chiar si 40.3 a avut azi si ieri. De doua ori a fost Manu la urgenta cu el. Rinofaringita acuta parca zicea. Virala. nu i-au dat antibiotic, doar antitermice la greu si ceva pt. nasuc.
Cam atat de la noi. V-am pupat
Concurs Clipe de Viata 2008 - Denis - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=4" target="_blank"> asi1 si asi2