Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 5
cristina_ana spune:
Selene, ce zici de Amira?
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE
santorini spune:
Acum am intrat in frenezia mesajelor! stiu ca voi nu ma vedeti tocmai de aia ma grabesc sa scriu 10 mesaje (parca atat trebuia.
Vreau sa o felicit si eu pe Monica pentru baietel. Esti o tipa fff puternica si te-am admirat de la inceputul acestei odisei.
Danuta1979 spune:
monica, eu votez pt Stefan. eu sunt moarta dupa numele de Razvan, si spusesem ca daca am baietel asa ii zic Razvan Alexandru.
Ideea e ca Dragos si Stefan sunt ambele nume ff tari si nu prea merg combinate.
Dar Stefan merge cu ambele si e chiar fain.
Si...avem aceleasi gusturi la nume de baietei...ca si eu am oscilat intre Dragos si Razvan
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Dana&year=2009&month=9&day=21&babycount=1
diamar78 spune:
Felicitari fetelor care au aflat deja sexul copilului.
Da de ce vreti voi sa puneti 2 nume la copii?
Voua nu medicul ginecolog va face ecografia?
Eu am dormit cu David in camera pana pe la 9 luni. De atunci doarme singur in camera dar de adormit doarme la san. Inainte cand se trezea ma striga si veneam repede la el. Acum vine singur la noi in camera pt ca are un pat din acela pliabil cu fermoar la capat. Nu-mi place ca aclo unde doarme el avem pat de dormitor luat inainte sa apara el. Acum ca sa-i amenajez lui camera trebuie sa renunt la el si nu stiu ce sa fac cu el. Eu cu criza asta nici nu mai sper sa ma mut in graba la ceva mai mare.
10+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!
monica_dicut spune:
moni, suna bine ambele, nu m-as fi gandit. Doar ca mihai mai avem un nepotel dar stefan cred ca e ok. Da stai ca dragos se termina cu sh si stefan incepe cu sh asa ca nu merge nici asa
kiki, si Razvan imi place mult ca nume dar parca nu merge cu dragos, au prea multe consoane impreuna si multi de r
Separat imi plac multe nume, Razvan, Bogdan, Ciprian, Adrian... dar parca luate cate doua nu imi convine nimic
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 13+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata
santorini spune:
Cu numele de baieti si eu am o problema. ca daca e baiat chiar nu stiu cum sa ii spun. Subscriu la numele de Stefan Este al doilea nume al sotului meu, e tare frumos (din pacate eu nu pot sa il folosesc pt ca unii dintre cei mai buni prieteni ai nostri si-au numit baietelul asa...
Ellenuta spune:
buna burticutse,
monica felicitari pentru cuculetz!! sa fiti sanatosi si sa veniti pe lume la 40 fix!! tare frumos numele dragos .. si merge tare cu razvan! suna f bine.
vad ca tot mai multe fete au aflat deja sexul lui bebe .. vreau si eu!! credeti ca e posibil sa-l vada la 3D la 13 saptamani?? si eu ma gandesc deja la nume .. la baieti imi place tare razvan da' asa il cheama pe sotu deci pica ... mai imi plac matei, rares, andrei .. iar sotu' o tine langa cu nicolas .. m-am mai gandit si la nume de fetite desi sper sa nu fie cazul .. imi plac ilinca, irina, ana ..
oricum, sunt sigura ca vor fi multe rasturnari de situatie .. din baiat se face fata sau invers .. asa s-a intamplat si la odiseea trecuta ..
cristina hi hi .. avem acelasi meniu azi .. pulpite si salata verde, cu ridichii, ceapa verde .. pe de alta parte, ce ma enerveaza dr astia care dau antibiotic preventiv ... offf ..
luhtien la noi bb va dormi in camera cu noi ptr ca o avem si pe eva si nu pot sa-i pun in acceasi camera ptr ca nu vor avea acelasi program .. eu pe eva am culcat-o singura in camera din a doua noapte petrecuta acasa .. nu am luat-o niciodata cu noi in pat si drept urmare nu suporta sa doarma cu cineva in pat. despre amenajare .. patutul sa nu fie langa un geam, sa fie ferit de curent ..
gugu dr tau e un cretin ... nu te mai gandi la ce ti-a spus .. ai vazut ce ti-au raspuns fetele la subiectul cu bb2 si ceza. si eu sunt in aceeasi oala .. dar va fi totul ok.
Elena de Eva Maria (14.01.2008) + 10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
cristina_ana spune:
Eu ma duc diseara cu copilul la un alt pediatru sa-i mai cer parerea in legatura cu antibioticele, ca toata lumea imi spune sa nu-i mai dau, dar parca nu as lua asa o decizie de capul meu!
Monica, mie nume de baieti imi plac asa: Bogdan, Mihai, Alexandru, Dragos, Razvan. Dar nu pot sa le pun la bebe al meu, ca sunt nume ale unui coleg de serviciu, sotul unei prietene, primul meu iubit, si tot asa...si nu vreau sa las loc la interpretari cum ca mi-ar sta gandul la persoanele respective! Ar fi chiar culmea sa ii spun sotului ca vreau sa-l cheme pe bebe Bogdan Mihai ca pe prima mea iubire, ca mi-o iau sigur!
Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE