Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui santorini

Acum ca m-am inscris ma bag si eu in vorba!
Am vazut ca cineva spunea de ca ii place numele Iris pentru fetita dar ca acum o sa fie o adevarat Iris-iada datorita telenovelei de pe Antena. Sper sa nu fie asa pentru ca eu o fetita imi doresc si la numele asta ma gandisem de mult, cu mult inainte sa ma hotarasc sa fac copii. Si asta pentru ca eu si sotul meu ne-am inceput povestea de dragoste la un concert Iris. Apropo despre ce telenovela este vorba (ora de difuzare etc..) ca nu prea ma omor cu vizoinatu si vreau sa fiu si eu in tema.

Eu ziceam ca imi place. de fapt si mie imi placea cu mult timp inainte sa ma apuc sa fac copii. Parea mai deosebit si imi placea ca nu se termina in A si pt ca nu prea poti sa-l corcesti prin diminutive.
Acuim hai sa-ti zic ce reactie a avut soacra mea si cam tot familionu' cand mi s-a spus ca Luca va fi fata si ca o va chema iris.
A facut ochii cat cepele si mi-a zis:" ho fata ai inebunit! Sa o cheme ca pe pletoshii aia nebuni de la televizor!!!" Era sa crap de ras. Soacra mea nu le are cu rockul si asta a fost singura asociere pe care a putut sa o faca cu numele.. pe mine Iris ma duce cu gandul la floare.
Povestea voastra e f frumoasa. Si mie imi place mult cum canta Iris.

GUGU de LUCA 19.12.2007 si 6+

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut

Vai de viata mea. Cum sa te cheme SULA PARASHIVA

Acu daca m-ati ajutat cu Dragos apai ajutati-ma si cu al doilea nume

Ah, gugu, tot am vrut sa-ti spun ca o lasi naibii pe nebuna de doctora!! Doamne iarta-ma apai ce draci baltati sa mai aiba cezariana ta care o s aaibe 1 si 10 luni cand o sa nasti tu pe bebe doi???? Apai camy ce sa mai zica daca a ramas dupa 8 luni de la prima si doctorii i-au spus ca e ok. Si chiar o intrebasem si eu pe a mea pt ca acum ma paste clar cezariana si eu sigur mai vreau unul la scurt timp si doctora mi-a zis ca pot ramane fara probleme dupa cel putin 6 luni. Explicatia este ca acum taietura e pe orizontala si nu mai taie muschii si alte cele pe acolo. Asa ca nu te impacienta ca e totul super ok.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Moni eu sunt taiata pe verticala pe abdomen si pe orizontala pe uter, din cauza unei operatii suferite in copilarie. dar nu cred ca s-a referit dr. in special la aspectul asta cand m-a facut cu oua si otet.

www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Cristina_Ana ma bucur ca sunteti mai bine! La Ameera m-am gandit si eu!
Panda,multumesc de info.

Adrianasi Andreas(28.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Monica, cred ca ar merge Mihai...ai dreptate sunt prea puternice impreuna Razvan cu Dragos.
Danuta si eu vreau Razvan si Alexandru daca o sa am 2 baietei

KIKI 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Eu m-am indragostit de numele de Ilinca dupa ce am cunoscut-o in parc pe fetita Pandei, care mi-a intrat in suflet rau-rau de tot! Asta ca sa vedeti ce face asocierea asta a unui nume cu o persoana cunoscuta!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Oare acum ma vedeti in timp real?
Gugushtiuc ai dreptate, mie imi place foarte mult si floarea. Si ma bucur si pentru faptul ca o putem sarbatori de Florii (pentru ca eu la copilas vreau si un nume ca sa isi poata face ziua de nume).
Poti sa imi spui si mie cand e telenovela respectiva pt ca sunt curioasa?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_ana

Eu ma duc diseara cu copilul la un alt pediatru sa-i mai cer parerea in legatura cu antibioticele, ca toata lumea imi spune sa nu-i mai dau, dar parca nu as lua asa o decizie de capul meu!
Monica, mie nume de baieti imi plac asa: Bogdan, Mihai, Alexandru, Dragos, Razvan. Dar nu pot sa le pun la bebe al meu, ca sunt nume ale unui coleg de serviciu, sotul unei prietene, primul meu iubit, si tot asa...si nu vreau sa las loc la interpretari cum ca mi-ar sta gandul la persoanele respective! Ar fi chiar culmea sa ii spun sotului ca vreau sa-l cheme pe bebe Bogdan Mihai ca pe prima mea iubire, ca mi-o iau sigur!

POZE

Eu am ales pt Luca un pediadiatru care da antibotice doar cand e absolut necesar si e ultima solutie.
Luca nu mi-a racit pana acum f tare, a avut muci de doua ori si nu i-am dat nimic, nici nurofen nici panadol care sunt antitermice si nu inteleg de ce dr il recomanda in raceli curente la copii care nu se manifesta prin febra. L-am lasat cu muci pana a trecut de la sine, o singura data i-am dat un antibiotic f slab pt ca avea deja o luna de candii curgea nasul.
In rest ii dau destul de mult usturoi sa pape, amestecat in mancare. asta e "antibioticul familiei".

poze

LUCA 1 anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Gugu, nurofenul si panadolul mai sunt si contra durerilor, nu numai antitermice. Ei cand racesc probabil ca ii doare si gatuletul, asa ca astea fac tare bine!

POZE

Mergi la inceput

Cat despre reactia soacrei tale la numele de Iris, cam aceeasi reactie au avut-o si colegii mei de servici (mai in gluma, mai in serios). Oricum ei mai fac misto de mine pe tema cu muzica rock pentru ca eu le-am povestit ca in liceu si faculate eram o rockarita infocata (si sotul meu la fel, el era si pletos si asta mi-a placut prima data).

Mergi la inceput

O sa va rog sa ma iertati daca in mesajele mele am mai mancat cateva litere. Sper ca ati inteles ce vreau sa spun dar ma grabeam sa scriu cele 10 mesaje si adevarul este ca imi este o foame de lup (cam singurul meu simptom de graviduta, pe langa mersul la toaleta de n ori)
Pupici!

Mergi la inceput