Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Cristina, Amira nu prea e turcesc....cred ca mai mult arabesc...
oricum, eu sunt deschisa la mai multe variatiuni pe aceeasi tema, dar tocmai asta e motivul de cu sotul, pt ca el vrea un nume mai vechi, traditional turcesc (care mie nu prea imi plac, ma duc cu gandul la oameni in varsta pe care ii cunosc, si nu vreau sa-mi asociez copilul cu ..ma scuzati...un mos sau o baba...), pe cand eu vreau unul mai modern.....
ma rog, om gasi noi o cale de mijloc

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns santorini spune:

Acum ca am scris cele 10 mesaje, va mai scriu o data datele mele (pt ca nu stiu daca voi le-ati vazut) cu rugamintea sa ma treceti si pe mine in listuta
DN 19.10.1976
UM 29.11.2008
DPN 13.09.2009 (asta dupa eco, pt ca eu nu am avut niciodata ciclul prea regulat)
Dr. Rusa Ioan, Spitalul Judetean Constanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manu spune:

Cristina, eu stiu ca daca ai inceput sa-i dai antibiotic nu e bine sa-l intrerupi ca apoi capata imunitate la antibioticul respectiv (probabil ca sti si tu asta). Sa stii ca eu inainte nu aveam asa incredere in medicamentele homeopate dar am incercat cateva si am fost f incantata. Acum nu mai fi suparata ca i-ai dat antibiotic! Parea mea e ca nu trebuie sa te sperii asa de tare daca face febra, chiar si asa de mare. Ti-am spus ca Andreea mea facea f des infectie virala cu temp de 40, si pana pe la 2 ani dura cam 5 zile, apoi tot mai putin. S-a inatmplat s-o tina si numai 24 de ore, venea brusc si pleca la fel de brusc. Ea saracuta, nu suporta deloc sa-i pun compresii cu otet. Stiu ca e tare greu cand ii vezi cum frig ca racul! Si eu numai in jurul ei ma invarteam si imi traceau tot felul de ganduri negre. Ma bucur ca ai scapat macar tu de febra!

www.flickr.com/photos/35999368@N03/sets/72157614804641254/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Buna burtici fericite...nu stiu daca vi se intampla si voua...dar eu pana apuc sa citesc tot ce ati scris ori ma ia somnul, ori trebuie sa plec ...ori uit complet ce vroiam sa raspund unor fete
Important este ca astazi am intrat in a 14 -a saptamana fericita si minunata.
Daca e baiat noi ne-am gandir cam 85% la Robert dupa infiorator de multe discutii......la fata inca nu am inceput negocierile.
Referitor la a pune copilasului 2 nume ..ma gandesc ca ar trebui ca unul dintre ele sa fie sfant dar e doar parerea mea.
Va imbratisez si va rog sa ma iertati ca va felicit "la gramada" pe fiecare, pentru fiecare veste splendida, pentru fiecare ecografie, pentru fiecare carucior, pentru fiecare sentiment placut trait

PS - Santorini te vedem, fii linistita si bine ai venit printre noi

Cea mai fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Manu, chiar nu stiam ca daca intrerupi antibioticul capeti imunitate la el. Eu credeam doar ca nu are efect ce ai luat pana atunci! Oricum, ma voi duce la medic diseara, ca deja m-am programat. Macar sa aud si o alta parere!
Selene, cand o sa am putin timp o sa caut un site cu nume turcesti si o sa-mi dau si eu cu parerea ce imi place de acolo. In fine, nici eu nu i-as pune copilului numele ...Mustafa, de ex., mai bine m-as certa cu sotul pana iesim la pensie!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Selene, am gasit unul care cica ar fi turcesc si merge: Aydan
S-a trezit Andrei, va las!

Cristina, mamica lui Andrei Eric (26.07.2007) si 13+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna fetelor
Abia am terminat de citit tot ce ati scris,dar din pacate mai pe diagonalaca Alex n-are stare pe langa mine
Monica,felicitari pt putza..si felicitari si celorlalte fete care au aflat ce vor avea
Eu la prima sarcina imi doream enorm fata ,s-o cheme Alexandra...soarta a facut sa fie un Alexandru..dar daca DD ne da acum o fetita,Alexandra ii pun numelestiu ca e un pic shod sa fie Alexandru si Alexandra,da' noah....
Va ziceam de prietena mea cu risc ridicat de SD..si-a facut analizele la Cj si i-a iesit ca bebe e ok

Poze cu noi

15+ si de Alex (2 noiembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

Buna ziua, burtici! Mi-a luat ceva timp sa recuperez tot ce aveam de citit. Apropos de nume si eu ma gandeam acum cativa ani la Iris, dar m-am hotarat la numele Irina, iar daca e baietel Vladimir. Cu mentiunea ca sunt lesinata dupa numele asta(Vladimir). Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

pai si eu am facut listute cu nume de pe site-uri cu nume turcesti...dupa ce aflam ce este, ma prezint cu ea la sot si trecem la masa de negocieri

Da, Aydan e frumos, dar stiu deja o fata cu numele asta....stiti cum e la noi, ca mai sunt si nume comune, si de fata si baiat...

Oricum, astept in continuare sugestii, si le notez pe listuta, poate mi-au scapat mie....multam frumos

in curand o tai si eu acasa...de-abia astept, mi-am propus sa am un w/e odihnitor, fac doar strictul necesar prin casa, pt ca deja m-au apucat durerile de mijloc...
Apropo, nu credeti ca e cam devreme pt dureri de mijloc?? pt ca burtica n-o am chiar asa mare.....

va

ursuletzul nostru

15+

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tulibu spune:

am uitat sa va spun ca eu tin neaparat ca pe fetita mea sa o cheme Cu I. Pe mine ma cheama Ioana iar pe mama Ileana asa ca m-au gandit eu sa creez o traditie. Cred ca am luat-o razna de tot

Mergi la inceput