Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariaanna spune:

Katterina, o sa fie bine si la tine!Mai ales daca esti aproape de 35 de ani, testele dau eroare.E bine sa faci amnio pentru linistea ta.Succes!
Monica, m-ai terminat cu faza cu ochelarii!Si eu mai uit cateodata, dar parca nu chiar asa!Multumsc de incurajari!Sper ca la sfarsitul odiseei toate sa fim fericite!Ca meritam.
Miha, si la noi se arata timid soarele.Daca iese, probabil ca merg si eu la o plimbare...

Hai, va pup!

Mariaanna
10+

Mamica de si in asteptarea unui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Mariana multumim......yammiiiiii
M-am hotarat sa le pun deasupra gem de capsuni si Nutella.

Miha dar eu v-am mai povestit ca slabesc ....si nu mai stiu ce sa fac sa vad si eu ca ma ingras....sotul meu de asemenea zice ca umplu patul dar eu i-am explicat asa:
"draga, nu ma mai enerva, tzatzele mi-au crescut, uterul a crescut, lichid amniotic am, bebelus am...si nici un gram in plus la kilograme.....cum iti explici ? "
iar raspunsul lui a fost:
"poate te faci balerina dupa ce nasti"
Asa ca fetelor nu puneti la suflet aceste glume nevinovate....ca ei nu stiu despre ce-i vorba.....pe mine ma tine numai intr-un misto si intr-o poanta.
Singurele momente "festive" sunt seara la culcare cand pupa burtica si eu ma topesc toata....ahhhh...si cand am aflat ca sunt gravida si i s-au umezit un pic ochii de fericire.....Dar si-a revenit repede la starea lui. Cred ca se gandeste ca ma amuza si pe mine si poate ma scoate din stresuri.....
Va pup

Cea mai fericita 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui miha74

marianaa- super usoara reteta...cred ca ma bag si eu, dar ne dai si ceva cantitati, adica cata branzica pentru cele 2 oua???

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

CCa 350-40 de grame de branzica.Ideea e sa nu fie groas aluatul, adica sa poti sa-i mesteci usor si sa fie savurosi...
Na ca nu am oua sa fac si eu.Da ma duc fuguta sa cumpar!

Hai , la treaba , sa vedem care-i termina prima....de mancat!

Mariaanna
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

lutoniana- nici al meu sot nu o spune cu rautate, ci doar sa ma sicaneze si sa se amuze pe seama mea...

roxxy80- ma bucur ca Matei este bine tie cum iti este cu sarcina? si aporpos la ce spital ai fost...ca am inteles ca ai fost foarte multumita de medici

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Fetelor multumesc pentru incurajarari!
Am 25 de ani si eu banuiesc ca testele au iesit prost pentru ca am fost trimisa la analize de un "nepriceputeanu" care mi-a masurat translucenta nucala 4 mm la 12 saptamani. Dupa 2 saptamani un ecografist mi-a spus de eroare si ca translucenta e de 1,5 mm, dar era prea tarziu si n-am vrut sa mai fac alt test.Sper sa nu ma imbat cu apa rece dar asta e banuiala mea.
Mariaanna multumim pentru reteta!Mie aseara imi era pofta de papanasi asa ca ma apuc de treaba
Monica-super tareBravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ma intreba cineva ca praji am facut eu... negressa. Singurele prajituri pe care le fac eu sunt tarta cu fructe, negresa si parjitura cu visine. Atat. Asta-vara, pe vremea caiselor, visinelor si prunelor faceam prajitura cu visine cam o data pe saptaman cel putin. DEsi mama mea a lucrat in domeniul prajiturilor sa zic asa (era contabila la ICR si avea in subordine cofetariile din sect 3 ) si mancam si facea toate prajiturile posibile si imposibile astea 3 au ramas preferatele mele. Se fac si foarte usor e adevarat.
HAi ca v-as putea vorbi de prajituri o zi intreaga la cate am bagat in mine la viata mea (si ma mai intreb de ce am 1000 de kile )

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

aaa sper sa fiu trecuta si eu in listuta. Am mai dat datele dar le mai scriu o data pentru orice eventualitate...
DN:20.02.1984
UM:26.11.2008
DPN:08.09.2009
Si e primul bebitza pe care il astept sa-l pupacesc dulce.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

aaa sper sa fiu trecuta si eu in listuta. Am mai dat datele dar le mai scriu o data pentru orice eventualitate...
DN:20.02.1984
UM:26.11.2008
DPN:08.09.2009
Si e primul bebitza pe care il astept sa-l pupacesc dulce.

O sa te treaca in listuta fetele mai vrednice ca mine.Cat despre problema aparuta, la25 de ni...???Eu cred ca doctorii astia sunt nebuni!Daca nu cumva vor sa mai scoata ceva bani de la tine. Tot ei iti fac amnio?

Mariaanna
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

katteryna, esti in listuta

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Azi am si eu 11 saptamani fix! De la ultima menstruatie.Asa ca bebe are cam 9 saptamani de viata! Sa fie sanatos!Trebuie sa schimb semnatura!

Mariaanna
10+

Mergi la inceput