Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anco spune:

salut fetelor, nu am avut timp doua zile sa mai intru pe aici si uite unde ati ajuns deja!
ma grabesc repede sa citesc ce am pierdut din urma.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

neatza dragelor.

Eu sunt cucuvea de pe la 6 jumare, nu mai am somn...M-ammai fatait in pat incercand sa dorm dar n-am izbutit.Au inceput sa ma doara si oasele asa ca m-am dat jos si am inceput sa trebaluiesc. Mi-am inchis sotul in dormitor iar eu ma apuc acum de o prajitura

O duminica frumoasa si insorita sa aveti. REvin mai tarziu dupa ce fac etapa 1.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Gabrittza , vad ca suntem amandoua in aceeasi perioada..
Tu simti ceva in zona "de lucru" ? Jena , dureri surde , intepaturi ... Daca da , le ai mereu , sau din cand in cand ?

10 +

Mergi la inceput

pazza, tensiunea mica o am si eu, de regula. si nu te impacienta chiar asa tare deoarece sarcina face sa creasca tensiunea. asa ca poate se regleaza intr-un fel.

mimika, felicitari pentru gemeni. te invidiez ca ai aflat deja sexul lor. si eu sunt tare curioasa cand imi va spune medicul ce sunt. ma tot intreb daca voi afla saptamana viitoare cand merg la control.

fetelor, papanasii se fac in 2 feluri:prajiti sau fierti. prin ardeal se obisnuieste sa se faca cei fierti. daca vreti...eu va pot spune cum ii fac eu si va sigur ca e foarte usor, pentru ca eu nu sunt o mare gospodina si gatesc ce se face mai repede.

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Deci neuronul meu nu mai are nici o scapare.
Cand sa ma apuc de treaba am constatat cu stupoare ca uitasem rufele de aseara in masina de spalat. Apoi cu o si mai mare stupoare ca nu am lapte(mai mult a sigur ca l-am uitat la magazin pt ca stiu sigur ca l-am cumparat )
Mai fetelot asa patiti si voi? Ca eu sunt absolut de groaza, data trecuta nu am fost asa. SA va mai povestesc vreo doua cu neuronu meu sa vedeti in ce hal sunt...

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

, da monica, si eu patesc mai nou asa. uitttttttttt intr-un hal, saptamana trecuta am vrut sa ma apuc de corectat un rand de lucrari pe care le-am dat mai demult, dar n-am gasit lucrarile niciunde. am cautat peste tot acasa unde le pun de obicei, am cautat la scoala...nimic. dupa o zi le-am gasit acasa...pe masa.(e adevarat ca erau sub alte carti, dar na...).

13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrittza spune:

simt o jena oarecare dar nu in permanenta.in general cand ma ridic de pa scaun.si trece dupa cateva miscari.am inceput sa nu mai pot dormi pe burta deloc.
cat despre durerile surde si intepaturi daca le simti banuiesc ca sunt ocazionale,nu?oricum vor trece curand,dar vor veni altele in schimb mai incolo.cand se vor dilata oasele in ultima luna sa vezi atunci distractie

Citat:
citat din mesajul lui anaconda2

Gabrittza , vad ca suntem amandoua in aceeasi perioada..
Tu simti ceva in zona "de lucru" ? Jena , dureri surde , intepaturi ... Daca da , le ai mereu , sau din cand in cand ?

10 +

Gabbyde Daria Maria(11.02.2008) si 10+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Buna dimineata!
Monica tu ai uitat laptele?Stai sa vezi cum e sa uiti intreaga punga de cumparaturi!Si asta pentru ca "ma dau la vorba" cu vanzatoarele...Noroc ca mi-am amintit pe drum ca imi era pofta de biscuiti iar biscuitii erau in punga...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

neatza fetelor!

e o zi superba la bucuresti, e soaaaaaareeeee.
l-am bagat pe Matei la primul somnic (ca el e foarte matinal) am aruncat fugutza un ochi pe aici, si ma apuc sa trebaluiesc prina casa, iar apoi fugim toti 4 in parc

monica- despre neuroni.... parca la mine au mai venit acasa, de vreo cateva zile ma simt excelent, in plina forma..si parca cateodata uit ca sunt gravidutza..pentru momente scurte e adevarat.
katterina - de unde vine decizia de a face amniocenteza??? ai vreun motiv anume.

alina-
ce mai faci???? sper din tot sufletul ca esti bine

cristina_ana- voi ce faceti??? sper ca iti petreci timpul cu Andreiutul si in bucatarie...si nu altfel

astazi facem exact 14 saptamani si parca nici nu imi vine sa cred

Miha, mami de Matei (16.01.2008) si Laura (30.09.1997) si 14+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

gabrittza si anaconda2 eu sunt 14+ si am scapat de intepaturile pe care le simteam cand ma ridicam brusc.Insa cand i-am spus dr. despre asta mi s-a parut ca devine impacientat si mi-a spus sa iau no-spa, sa nu mai am contact cu sotul iar daca jena persista sa stau imobolizata la pat.Daca a fost dr. un disperat nu stiu, eu am luat cateva zile no-spa si n-am mai avut probleme.

Mergi la inceput