Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 14
katteryna spune:
Seara buna fetelor!
Apropo de baietei, voi nu aveti vise ciudate? Io spre exemplu am visat ca dupa amniocenteza (pe care urmeaza sa o fac peste 2 saptamani si pana la care am mari emotii) am vazut clar ca pe rezultatul analizei scria in dreptul sexului XY! ![]()
Nu prea cred in vise cu atat mai mult cu cat in ultimul timp visez o gramada, dar de data asta sper sa se adevereasca!
Daca e asa sau nu va voi spune dupa amnio.
pe toate!
gabrittza spune:
Katteryna eu am visat ca am nascut un baietel si dr meu mi-a aratat o poza si mi-a zis sa ghicesc sexul.se vedea clar sexul desi arata ca o poza de la ecograf.sper sa se adevereasca visul.macar asta!![]()
mentionez ca eu nu vreau sa stiu sexul pana la nastere deci la mine puneti un bb surpriza in loc de carucior![]()
Gabby
10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
adriana_m spune:
Eu nu am preferinta. poate fi si baiat si fata. Parca pe amandoua mi le doresc in egala masura. Numai la nume inca nu ne-am gandit. Dar asta probabil dupa ce aflam sexul.
De supa de pui cu galuste nu aveti pofta? Va invit la o farfurie ca tocmai am terminat-o de fiert.
Adriana
10+ si
Robert Cristian (08.26.2004)
gabrittza spune:
buna si supa de galuste da niste papanasi nu ofera nimeni?
vad numai papanasi in loc de taste
Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
10+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
poze
katteryna spune:
Yammy Yammy!Papanasi!
Prin zona asta nu se gatesc papanasi
Dar le gasesc eu alt dulce inlocuitor![]()
![]()
adriana_m spune:
Stiti retete de papanasi? ca parca si mie mi-e pofta rau de dinastia.
Adriana
10+ si
Robert Cristian (08.26.2004)
lutoniana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui katteryna Yammy Yammy!Papanasi! Prin zona asta nu se gatesc papanasi Dar le gasesc eu alt dulce inlocuitor |
Recomand cu caldura si din suflet inghetata

Cu mine face minuni, acum e....acum nu e

Cea mai fericita
14+
gabrittza spune:
da eu de unde iau inghetata

ca la mine in zona nu gasesc si la mall deja a inchis

Gabby
de
Daria Maria(11.02.2008)
si
10+ cu bebe 2
ATAT DE MARE SUNT
poze
hatsumomo spune:
Buna Hatsumomo!
Si eu sunt la prima sarcina si la fel de confuza.
Pupici pana in Japonia!
[/quote]
buna katteryna felicitari pentru sarcina si curaj
,
daca suntem la prima sarcina inseamna ca trebuie sa fim ochi si urechi (mai putin urechi)
,la mamicile cu experientza .
avem multe de invatat pupici si la 
hatsumomo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tulibu Buna dimineata burtici! hatsumomo, felicitari pt bebe, si sarcina cat mai usoara. acidul folic este necesar mai ales in primul trimestru al sarcinii, ajuta la formarea embrionului, mai ales in timpul dezvlotarii tubului neural, si previne aparitia malformatiilor, de genul spina bifida, Oricum eu cred ca daca ai fost deja la un consult medical, ti s-a prescris deja un tip de vitamine, ce contin si acid folic, dar e posibil sa nu iti fi dat seama. o zi buna si un week end cat mai odihnitor ![]() |
multumesc foarte mult tulibu pentru explicatie , chiar habar nu aveam cu ce se' mananca' ..stiam doar denumirea