Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 13
speranta76 spune:
Buna ziua fetelor! Abia acum am reusit sa intru putin, am terminat de zugravit si azi am facut curatenie tota ziua si mai am vreo doua zile, sper sa rezist.
Mimika, felicitari pentru pereche, ce mi-as dori sa fie si la mine asa!
6+

http://bd.lilypie.com/H3bYp2.png
monica_dicut spune:

Cand ma gandesc ca numa' io v-am innebunit cu varza mea. Chiar ca am creat mancarea preferata a odiseei. Sa stiti ca eu in continuare asta mananc. Ia, sunt curioasa, cele care mi-au calcat pe urme, au tota baietei??
Nu dati cu rosii (dati cu varza) dupa mine...
mimika felicitari pentru pereche, sa dea Dumnezeu sa ramana asa si sa fie sanatosi pana la 40 de saptamani si dupa 

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
13+ cu

Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
adriana_m spune:
Salutare burtici
Gugushtiuc imi pare rau ca te simti asa de rau. Asa am fost si eu de rau. Si acum mai am zile dinastea dar parca nu asa de rau. Si eu m-am abtinut cat am putut sa nu vomit. Iar copilul normal ca vroia sa ma joc cu el sau sa-i fac mancare si nu eram in stare. Dar o sa treaca toate pana in trimestrul doi. Bafta si rezista ca se merita.
Hatsumomo bine ai venit printre noi. Nici eu nu am luat acid folic dar am avut ceva vitamine care cred ca sigur au acid folic in ele. Si acum foarte multe feluri de mancare au deja acid folic in ele. plus ca toate legumele radacinoase au acid folic. Iar la prima sarcina la fel nu am luat acid folic ca a venit sarcina pe neasteptate si era cam tarziu sa mai iau. Si am un copil perfect sanatos. Bafta in continuare si sarcina usoara.
Lutoniana eu ma inscriu pe lista cu varza calita, dar la fetele care nu au mancat inca ca nu pot sa ma gandesc la ea ca mi-e greata. Poate dupa ce trec greturile.
Ellenuta esti una din fetele fericite care le-au trecut greturile. De abia astept si eu.
Diamar ai mare grija cu tensiunea. Eu stiu ca nu e prea bine sa-ti creasca. Trebuie sa ai grija si sa o ti sub control. Si neaparat sa vb cu dr despre tensiune. Eu am avut o prietena foarte buna careia i-a crescut tensiunea in sarcina si finalul nu a fost chiar fericit.
Adriana
10+ si
Robert Cristian (08.26.2004)
Iulika29 spune:
Buna ziua fetellor!!
M-am gandit så va mai scriu si eu pt ca e rusinos sa stau så va citesc in fiecare zi fara så scriu nimik...fiind la primul bebe si mai ales nu am prea multe vizite la doctor (prima eco pe 2 aprilie ..de abia astept
)
Felicitari fetelor pt carucioare si pt vestile bune...Bun venit noilor burticutze.

Despre mine ..Marti intru in såpt 16..parca nu imi vine sa cred ca a trecut asa repede..am inceput sa simt anumite falfaituri in burtica o senzatie superba ..in curand le voi simti mai bine.
Au apårut si niste dureri de spate ..asta cand stau mai mult in picioare ..banuiesc ca sunt normale..daca se accentueaza imi voi suna moasa sa vedem ce zice..Burtica creste

nu ma mai satur sa ma privesc in oglinda ..sotzu mi-a zis ca nu am trecut o data prin fata oglinzii fara sa ma uit in ea ..la burtika bineinteles..( ce nu stie el ca atunci cand nu ma vede o studiez din toate partile
)
Si gata ca m-am intins..Vå pup fetelor dulce si så stiti ca daca nu scriu eu asa des va citesc in fiecare zi s.
Iulika, cea mai fericita
15+
lutoniana spune:
Iulika si eu ma mandresc tare cu burtica mea....nu-mi vine sa cred cum se rotunjeste pe zi ce trece cate putin...cate putin. Apropos de soti, al meu imi spune ca o tin si eu in fata ca sa se vada mai tare.....dar eu nu cred ca scot burta la inaintare sau daca o fac, sigur e ceva inconstient....
Speranta ai zugravit cumva si camera bebeilor ?
Cea mai fericita
14+
gabrittza spune:
moni sa te auda Dumnezeu ca tare imi doresc baiat!![]()
eu am mancat varza 2 saptamani si de la mama si de la sormea.![]()
daca am baiat te cinstesc 100 de ani!!!!!
| Citat: |
citat din mesajul lui monica_dicut![]() ![]() ![]() Cand ma gandesc ca numa' io v-am innebunit cu varza mea. Chiar ca am creat mancarea preferata a odiseei. Sa stiti ca eu in continuare asta mananc. Ia, sunt curioasa, cele care mi-au calcat pe urme, au tota baietei?? mimika felicitari pentru pereche, sa dea Dumnezeu sa ramana asa si sa fie sanatosi pana la 40 de saptamani si dupa ![]() ![]() POZNICI CU NOI POZICI CU BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 13+ cu ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
Gabby

10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
monica_dicut spune:
gabitzule, baiat sa fie atunci. Chiar sunt curioasa. Abia astept sa afli culoarea caruciorului 
Cu burtica si eu ma mandresc tare mai ales ca acum daca cineva imi zice ca sunt grasa pot sa bag aia ca ba nu, sunt insarcinata
si ma simt mult ma bine in pielea mea .Abia astept sa creasca si mai mult si sa il simt si pe bebe si mai bine 
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
13+ cu

O noua viata
Ellenuta spune:
| Citat: | ||
| citat din mesajul lui gabrittza moni sa te auda Dumnezeu ca tare imi doresc baiat! eu am mancat varza 2 saptamani si de la mama si de la sormea. daca am baiat te cinstesc 100 de ani!!!!!
Gabby ![]() 10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de Daria Maria(11.02.2008) ATAT DE MARE SUNT asa a venit pe lume Daria poze |
he he .... si eu, si eu!!!!
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+Eva creste mare
Evawww.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bunwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
monica_dicut spune:
Elle, atunci si tie ti-l doresc din suflet.
FAceti cinste cu un butoi de varza prin sept-oct 

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Monica
13+ cu

O noua viata