Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 12
hatsumomo spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lutoniana Hatsumono esti binevenita la noi si fetele te vor ajuta cu raspunsuri la nelamuriri. Si eu sunt la prima sarcina asa ca te inteleg perfect cu scared ![]() Trebuie sa ne dai datele tale ca sa fii trecuta in lista de inceput: UM (ultimul ciclu menstrual) DN (data nasterii) DPN (data probabila a nasterii bebelusului) In plus mai sunt si fete din Japan, daca nu ma insel doua (una mai activa) si una din China asa ca vei avea cu cine sa schimbi impresii. Acum trebuie sa mai scrii repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real, pana atunci vei fi moderata .... Intre timp ai material de citit ...la greu...ca s-au atins in capitolele trecute o sumedenie de subiecte interesante. Sarcina usoara si felicitari pentru minunea din burtica ![]() Cea mai fericita 14+ |
iata si informatia : - um:-12.12.2008 , dn:-
17.04.1982, dpn :-15.09.2009
deocamdata urmez sfatul lutonianei si incep sa citesc subiectele de pe forum , apoi o sa bombardeez cu intrebaari :P
pupici din
hatsumomo spune:
| citat din mesajul lui miha74 neatza! hatsumomo - este numele gheisei din Kyoto, asa-i???? bine ai venit printre noi si sa ai o sarcina frumoasa si usoara. iei acid folic? nu te sfii sa pui intrebari. |
bine v am gasit
, o sarcina usoara si tie de asemenea, si tuturor celorlalte mamici 
hatsumomo este numele gheisei din Kyoto
tulibu spune:
Buna dimineata burtici!
hatsumomo, felicitari pt bebe, si sarcina cat mai usoara. acidul folic este necesar mai ales in primul trimestru al sarcinii, ajuta la formarea embrionului, mai ales in timpul dezvlotarii tubului neural, si previne aparitia malformatiilor, de genul spina bifida,
Oricum eu cred ca daca ai fost deja la un consult medical, ti s-a prescris deja un tip de vitamine, ce contin si acid folic, dar e posibil sa nu iti fi dat seama.
o zi buna si un week end cat mai odihnitor
Ellenuta spune:
ziua buna burticutse,
va doresc sa aveti un weekend minunat!!!
mimika felicitari pentru grasii tai! ce frumos .. o titiza si un titizoi!! ma bucur tare!
alina cum esti? sper ca totul e ok! sincer, eu as fi fugit la urgenta .. nu as mai fi stat pe ganduri!! o luai pe ioana cu tine .. te asteptam cu vesti!
eu de cateva zile ma simt mai bine, mi-au mai trecut greturile .. 
PS: si acum am o varza calita la cuptor cu ciolan ....
salivez pe langa ea pana se face ..
Elena
de
Eva Maria (14.01.2008) +
10+
Eva creste mare
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete
papa bun
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202008&page=10" target="_blank">Participam la concurs ell1 si ell2
lutoniana spune:
Varza asta calita cred ca va deveni celebra in aceasta odisee.
Propun o lista cu cine a mancat-o deja si cine mai viseaza la ea
like me.
Sfarsit de saptamana minunat ...ca pe aici e slabuta tare miscarea....
Cea mai fericita
14+
katteryna spune:
| citat din mesajul lui hatsumomo salut , si eu sunt tot o viitoare mamica de septembrie locuiesc in Japonia si sunt la prima nastere ," i'm so scared acum ca v am gasit pe voi ma simt mult mai bine ,am mai prins un pic de curaj ![]() ei si daca nu va supalati vreau si eu sa devin membrul clubului vostru , al mamicilor de septembrie tx si multi pupici din jp![]() |
Buna Hatsumomo!
Si eu sunt la prima sarcina si la fel de confuza.
Pupici pana in Japonia!

gabrittza spune:
lutoniana ai dreptate cu varza calita.parca nici o alta mancare nu a fost cu un asa succes aici la odisee.![]()
eu azi fac sarmale deci tot pe la varza ne invartim![]()
alina esti bine?
spune si tu ceva sa stim si noi.
elle varza cu ciolan suna mai bine decat sarmalele mele.venim la masa la tine?
ne primesti?
bun venit noilor burtici
sarcini usoare va doresc si bebei sanatosi.
eu citesc tot dar pana ma mobilizez sa scriu....trece baba cu colaci.
nu va suparati ca scriu rar,da?va rog eu
.
fug sa termin smotru si apoi sa ma odihnesc alaturi de sot si de Daria.un we minunat va doresc!
Gabby
10+ cu bebe 2!!!si Addy(tatic) de
Daria Maria(11.02.2008)
ATAT DE MARE SUNT
asa a venit pe lume Daria
poze
gugushtiuc spune:
Buna burtici!
Ma simt oribiiiiiiiiiiiilll!!! mi-e o greatza de vad verde in fatza ochilor. de la o zi la alta e din ce in ce mai rau. Azi dimineata mi-a venit de cateva ori sa vomit, dar am strans din dinti pt ca daca o luam de dimineata cu buda in bratze asa o tineam toata ziua. Mi-e mila de shoricelul meu care vrea sa ma joc cu el, dar eu nu vreau decat sa vegetez pe canapea. Sa-i fac de mancare e un chin groaznic. De ceeeeeeeeee, nu mai vreau greata ca nici nu am reusit sa o uit pe cea de la prima sarcinaaaaaaaa

GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
6+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
gugushtiuc spune:
Ioanact sper ca esti ok, pt ca mie nu-mi suna deloc bine ce srii tu in0 mesalele de mai sus. Mama lor de medici!! Sper ca ai fugit repejor la spital.

GUGU
de LUCA 19.12.2007 si
6+
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze LUCA, alias "FOMILA"
POZE BOTEZ-PETRECERE 19.01.2008
poze
LUCA 1 anisor
diamar78 spune:
Vad ca sunteti tare lenese in weekend.
Mimika, felicitari pt pereche. Vrei sa le pui si nume pereche adica Andrei-Andreea?
Pt noile fete un bun venit si din partea mea.
Sper ca Ioanact e bine.
Pe mine ma cam doare capul, cred ca din cauza tensiunii. Tensiunea mea normala e 9/6, 9/5 iar acum vad ca am 12/7 care e valoarea normala dar mie imi da dureri de cap. Mai am si usoare dureri ca la menstruatie. Oare mai sunt normale aceste dureri la 11 sapt?
11+ si mamica strengarului David 25.05.2007
Doamne ajuta pe toata lumea!

, al mamicilor de septembrie tx