Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 11
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica_dicut Ah,mi-am adus aminte Mariaanna, cu stranutul. EU citisem si stiu de la odiseea trecuta ca in sarcina se stranuta mult si ai nasul infundat. La mine chiar asa a fost sincer. Adica stranut rau, cand ma apuca bag vreo 5-6 unul dupa altul lutoniana, si asta cu somnul o stiam. Cica trebuie sa te hranesti bine si sa te odihnesti mult. Asa mi-a zis si Iosup astazi sa ma relaxez, sa dorm cat pot de mult ca bebe sa fie linistit si sa creasca asa cum trebuie. POZNICI CU NOI POZICI CU BEBE Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte Monica 13+ cu ![]() Mamica de INGERAS in ceruri ![]() Si minunea bebe 2 din burtica ![]() Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi ![]() O noua viata |
hmm, pai 67 ore nu ajung deci pe noapte...rar cand bag 8 ore. nu am cum sa dorm mai mult. vin de la munca pe la 7, 7 juma, pana gatesc, pana ma invart se face 11. oare e rau?
MangaGirl :-)
11+
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimika V-ati gandit la mine... ![]() ![]() . Intai de toate multe flori si multe imbratisari pentru fetele cu vesti bune. La fel si pe cele care sunt in dilema sau asteapta rezultate. Imi pare rau ca nu am timp sa nominalizez dar imi cad ochii in gura. Noi suntem bine, am trecut cu bine si fara febra de raceala. Intr-adevar, am inceput saptamana in forta, ca ma asteptau la institut niste treburi nefacute. ca deh! nu se fac singure. Marti am fost la Iosup. Avem 2 fluturasi sanatosi, voiosi nevoie mare. Dar m-a lasat cu gura cascata ca mi-a zis ca sunt pereche. Si eu stiam ca sunt univitelini, gemeni identici. In dreapta sus se pare ca am o fetita, stanga jos un baietel . Prima data mi-a zis ca 100%, apoi mi-a spus ca la fata ar fi o marja de eroare, dar mi s-a parut destul de sigur oricum. Or fi fost sacii gestationali suprapusi cumva, de nu am vazut decat unul, si eu si Tutu. Oricum au placente diferite, nu se incurca unul cu altul. Am fost si la Tutu, mi-a spus sa il sun cand fac 16 sapt fix, sa vorbim de amnio, nu mai fac DT sau TT, asa cum ma asteptam. In rest, absenta mea din ultimele zile si sigur si din saptamana urmatoare, se datoreaza examenului de la doctorat pe care il am saptamana viitoare, joi. Sunt cam in pom si mi-e ca acolo o sa raman, dupa energia minima pe care o detin. Va pupicesc si ma gandesc la voi. Si incerc sa va citesc, chiar daca printre randuri. ![]() 14+Grasii mei iubiti |
succes la doctorat, esti de admirat ca poti sa-l faci la cata oboseala e inprimul trimestru. si felicitari pentru pereche
MangaGirl :-)
11+
katteryna spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui MangaGirl
eu sunt cu crackers si cu supe aproape zilnic. mie care nu prea imi placeau. de carne nu m-am mai atins de cateva saptamani. imi mai fac shakeruri de proteine ca mai am un rest de la instrcutorul meu, ca altfel e jale. nici legume nu prea mananc, nu stiu de ce. dar in schimb varza murata si morcovi bag. si lapte uc cheerios dimineata. asta e nelipsit. azi mia venit sa plang de neputinta...ma iau niste greturi de simt ca nu le mai pot tine. si de felul meu sunt rezistenta la rau...dar astea ma dispera. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MangaGirl :-) 11+ |
Citind ce ai scris parca ma vad pe mine acu 2-3 saptamani. Rabdare ca o sa treaca toate. Se zice ca covrigeii uscati ar mai lua greata...nu stiu pt ca la mine nu a tinut nici cu cei mai uscati dintre uscati covrigi, dar...
intr-o zi au disparut toate.
O seara placuta!
lutoniana spune:
Ioanact te asteptam cu vesti bune ca bebe este in regula.
Si buna dimineata tuturor la o canita de cafeluta.
Mimika ce splendoare pe tine....nu am cuvinte ca sa te felicit sa sa dea Dumnezeu sa fie sanatosi. Iti dai seama ca esti singura deocamdata care poate cumpara orice hainute ?
si de fetita si de baiat .....sau ii imbraci "idem si la fel" 
Cea mai fericita
14+
hatsumomo spune:
salut , si eu sunt tot o viitoare mamica de septembrie locuiesc in Japonia si sunt la prima nastere ," i'm so scared
" cu tot restul tacamului de sentimente
acum ca v am gasit pe voi ma simt mult mai bine ,am mai prins un pic de curaj 
ei si daca nu va supalati vreau si eu sa devin membrul clubului vostru
, al mamicilor de septembrie tx
si multi pupici din jp
lutoniana spune:
Hatsumono esti binevenita la noi si fetele te vor ajuta cu raspunsuri la nelamuriri. Si eu sunt la prima sarcina asa ca te inteleg perfect cu scared 
Trebuie sa ne dai datele tale ca sa fii trecuta in lista de inceput:
UM (ultimul ciclu menstrual)
DN (data nasterii)
DPN (data probabila a nasterii bebelusului)
In plus mai sunt si fete din Japan, daca nu ma insel doua (una mai activa) si una din China asa ca vei avea cu cine sa schimbi impresii.
Acum trebuie sa mai scrii repede 10 mesaje ca sa te vedem in timp real, pana atunci vei fi moderata ....
Intre timp ai material de citit ...la greu...ca s-au atins in capitolele trecute o sumedenie de subiecte interesante.
Sarcina usoara si felicitari pentru minunea din burtica 
Cea mai fericita
14+
monica_dicut spune:
Neatza gagici. Un weekend frumos sa aveti 
POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica
13+ cu

Mamica de INGERAS in ceruri 
Si minunea bebe 2 din burtica 
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi 
O noua viata
kiki_cri spune:
Buna dimineata burtici!!!
Eu m-am trezit cu un chef enorm de munca...de la 7 am fost in bucatarie si am inceput curatenia (fara sa ridic chestii grele) si acum stau 10 minute si voi continua in camera noastra.
Afara la noi a venit iarna...pacat ca nu a fost asa de Craciun cu atata zapada...
Bun venit noilor mamici
, ma bucur ca se ingrasa randurile.
Hstsumono, mai este o mamaica din Japonia , dar ea e la a doua sarcina.
M-am distrat foarte tare cand am citit ca ziceati mai multe de stranutul din timpul sarcinii...si eu am observat ca stranut mult mai des ca de obicei...eu ma gandesc ca organismul este mult mai sensibil si de aceea...cine stie...dar eu credeam ca sunt un caz izolat...
Doro, eu inca nu stiu ce sexe au bebeii mei...si la mine sunt gemeni care nu provin din acelasi ovul...si s-ar putea sa fie de sexe diferite...
Mimika, bine ca ai trecut cu bine peste raceala si "fluturasii" sunt bine!!!Ce frumos e sa ai fetita si baiat! Si eu asa mi-as dori!Ma bucur mult pt tine...cred ca esti foarte fericita!Si bafta la ex de Doctorat...te inteleg perfect..eu acum ma chinui sa termin anul2 la doc...am de predat un referat dar parca nu ma mai pot concentra...cred ca la anul o sa imi intrerup doctoratul...
Va
si un weekend fain!
KIKI
11+
miha74 spune:
neatza!
va poftesc cu drag la o 
alina- cum iti este? incearca sa stai cumintica. Tu iei ceva pentru fixarea sarcinii?
mimika- FELICITARI pentru pereche! Ce frumos
bafta joi la examenul de doctorat, iti tinem pumnii, si vezi sa nu iti stresezi prea tare "grasii". In ce iti faci doctoratul??
dar tu kiki_cri? si apropos am vazut aseara la tv la meci in ce hal ningea la cluj!
Am trecut si eu prin nebunia asta cu doctoratul...in chimie
(stiu ca nu o suferiti
), dar l-am dat gata in 2003.
hatsumomo - este numele gheisei din Kyoto, asa-i???? bine ai venit printre noi si sa ai o sarcina frumoasa si usoara. iei acid folic? nu te sfii sa pui intrebari.
Am fost si eu in Japonia acum vreo 3 ani si of course ca am vizitat si Yokohama si cea mai inalta cladire, parca am urcat la etajul 69....![]()
si apropos de vizite, eu in iulie trebuia sa merg in San Francisco la o conferinta...si ii promisesem Laurei ca va merge cu mine, dar iata ca bb3 ne-a schimbat planurile, ca nu ma incumet ca in 7 luni sa fac atata drum... si zau de imi pare rau
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
13+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
kiki_cri spune:
Da Miha, a fost dezastru in Cluj aseara...si acum e zapada afara...dar e soare...
Mi-a placut mult meciul, desi as fi vrut sa castige CFR-ul
, sunt o mare fana...obisnuiam sa ma duc la meciuri...dar acum cu sarcina nu mai indraznesc...
KIKI
11+

dar trece....