Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Salutare burtici

Si eu sunt contra timp cand scrieti voi. Voi scrieti si eu dorm in timpul ala; apoi pana termin de citit tot ce a-ti scris deja nu mai e mai nimeni pe forum.

Ioanact eu zic ca e foarte posibil sa fie de la contactul sexual. Daca tu simti ca nu e nimic grav atunci incearca sa stai cuminte in pat. Dar daca esti tot nelinistita mai bine da o fuga pana la spital si macar te lamuresti ce si cum. Tin pumnii sa fie bine si sigur o sa fie bine.

Monica felicitari pt baietel, mai ales ca asta iti doreai. Si mie imi place numele Dragos si mai imi plac si Robert, Cristian, Adrian...

Cristina_ana ma bucur ca nu mai ai febra si ca si Andrei e inspre bine. Daca tot ai inceput cu antibiotic si eu zic sa-l dai pana la sfarsit. Acum vezi ce zice si medicul de azi. Nici aici nu se dau antibiotice asa usor la copii. Al meu in 2 ani jumate daca a luat de 3 ori antibiotic; si atunci a luat pt otita si streptococ in gat. Iar in Romania aproape in fiecare luna lua antibiotic, de ma gandeam ca are un sistem imunitar egal cu zero.

Mariaanna eu zic sa nu fie vreo raceala cu stranutul asta. Baga niste ceaiuri si lamaie. In rest nu stiu ce sa-ti zic.

Pazza eu stiu ca tensiunea in sarcina scade un pic. Eu o am normal cam 13/7 dar acum o am 10/6. Eu cand simt dureri de cap si stiu ca sunt de la tesiune beau niste pepsi si scap de dureri. Nici eu nu mai pot bea cafea ca nu-i mai suport mirosul si sunt o cafengista inraita de felul meu. Asa ca ii dau cu pepsi si e ok. Am intrebat si dr si a zis ca un pahar pe zi nu are nimic, ba chiar ma ajuta sa nu mai am durerile astea de cap nasoale.

Mi-ati facut si mie pofta de salata verde cu ridichi si ceapa. Ca de carne sa nu aud nici eu ca nu o mai suport.

Adriana 10+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Alina si eu zic fuga la spital. POa sa nu fie nimic dar dc Doamne fereste e ceva sa sti sa tratezi

Mercic tuturor pentru urari, nu nominalizez ca ati fost toate. Sunteti niste dragute

DE mimika stiu eu, adica m-am vazut acum o saprtamana cu ea, am mers la FUndeni pentru eco aceea la inima la gravide. I-am vazut si fluturasii Era putin racita atunci si statea pe acasa apoi a plecat in we la parinti. Ma gandesc ca luni a inceput munca si probabil ca a luat din urma una alta.

Mariaana, ti-a iesit Igg pozitiv? EU stiu ca asta inseamna ca ai avut boala iar IOgm ca o ai in prezent. Sau o fi invers?? MEreu incurc Ma uit pe ale mele si va spun...

Am mai vrut sa raspund cuiva dar am uitat.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Multumesc pt raspunsuri miha74 si lutoniana.
lutoniana ai sangerat si tu?

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 11+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Ah,mi-am adus aminte

Mariaanna, cu stranutul. EU citisem si stiu de la odiseea trecuta ca in sarcina se stranuta mult si ai nasul infundat. La mine chiar asa a fost sincer. Adica stranut rau, cand ma apuca bag vreo 5-6 unul dupa altul E un intreg show.

lutoniana, si asta cu somnul o stiam. Cica trebuie sa te hranesti bine si sa te odihnesti mult. Asa mi-a zis si Iosup astazi sa ma relaxez, sa dorm cat pot de mult ca bebe sa fie linistit si sa creasca asa cum trebuie.

POZNICI CU NOI
POZICI CU BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 13+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

adraiana si monica dicut , va multumesc pt rasp. Eu ma simt bine, m dvm m-a durut burta, dar mi-a trecut, cand stranut sau rad at simt ca imi curge sange..referitor la spital, cam greu ajungem de aici la Ct, sunt 80 km si Ioana m e o pb care nu prea m vrea sa stea in scaunul auto, si o m chinuie si dintii/ maselele. Voi sta linistita in pat, si voi incerca sa nu o m ridic pe Ioana (cu toate ca tb, cand sunt singura tb sa o i-au din pat sa o schimb, sa o asez in scaun cand ii dau sa pape), voi vedea maine daca voi m sangera..

Ma voi retrage..va doresc o seara placuta in continuare..si sa auzim numai de bine.

ALBUM

6 si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 11+ IUSTIN sau IUSTINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

[quote]citat din mesajul lui mariaanna
Auziti, ore stranutul ce simptom o fi?
Ca de ceva vreme tot stranut si imi curge nasul.Dar atat, nimic mai mult.
Ce stiti de valorile IGG Rubella?39 Ui/ml.
Stiti cum se manifesta rubella?
Ca e posibil sa fi avut si sa nu fi stiut despre ce e vorba....
Va pup! O seara frumosa tuturor!

Si eu stranut foarte foarte des de cand sunt !Iar de nas infundat...e un chin noaptea! M-am cam speriat ce-i drept si am mers la doctor care mi-a dat un decongestiv nazal.Dar pentru stranut n-a avut ce sa-mi faca si mi-a spus ca ambele sunt o forma de manifestare inexplicabila dpdv medical in timpul sarcinii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_m spune:

Ioanact sanatate multa si incearca sa fi optimista. Spune o rugaciune in seara asta catre Maica Domnului si o s avezi ca o sa fie bine si o sa aiba grija de puiul tau pana ajungi tu la spital. Pupici si o seara placuta in continuare.

Adriana 10+ si Robert Cristian (08.26.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Pai ioanact iti curge mai mult ? cand tusesti sau razi ? am crezut ca ai sangerat doar cateva picaturi.....poate ar fi mai bine sa faci un efort sa mergi dimineata pana la spital, pt linistea ta

Cea mai fericita 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

V-ati gandit la mine.... Intai de toate multe flori si multe imbratisari pentru fetele cu vesti bune. La fel si pe cele care sunt in dilema sau asteapta rezultate. Imi pare rau ca nu am timp sa nominalizez dar imi cad ochii in gura. Noi suntem bine, am trecut cu bine si fara febra de raceala. Intr-adevar, am inceput saptamana in forta, ca ma asteptau la institut niste treburi nefacute. ca deh! nu se fac singure. Marti am fost la Iosup. Avem 2 fluturasi sanatosi, voiosi nevoie mare. Dar m-a lasat cu gura cascata ca mi-a zis ca sunt pereche. Si eu stiam ca sunt univitelini, gemeni identici. In dreapta sus se pare ca am o fetita, stanga jos un baietel. Prima data mi-a zis ca 100%, apoi mi-a spus ca la fata ar fi o marja de eroare, dar mi s-a parut destul de sigur oricum. Or fi fost sacii gestationali suprapusi cumva, de nu am vazut decat unul, si eu si Tutu. Oricum au placente diferite, nu se incurca unul cu altul. Am fost si la Tutu, mi-a spus sa il sun cand fac 16 sapt fix, sa vorbim de amnio, nu mai fac DT sau TT, asa cum ma asteptam.

In rest, absenta mea din ultimele zile si sigur si din saptamana urmatoare, se datoreaza examenului de la doctorat pe care il am saptamana viitoare, joi. Sunt cam in pom si mi-e ca acolo o sa raman, dupa energia minima pe care o detin.

Va pupicesc si ma gandesc la voi. Si incerc sa va citesc, chiar daca printre randuri.

14+
Grasii mei iubiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui pazza

MangaGirl mersi mult..mie imi e frica pt ca mi s-a intamplat o data sa ma enervez f tareeee si mi-a scazut tensiunea la 8 cu 4...am mers la urgente pt ca mi-a fost rau tare..si eram in 5 sapt...nici eu nu am nici o problema ..nu ma simt rau..dimpotriva sunt foarte energica chiar daca doctorul meu de familie spune ca ar trebui sa lesin la tensiunea pe care o am cateodata..sper sa fie bine...
mai rau e cu mancarea ca nu prea pot sa mananc..mai mult supe fructe legume...carnea nici sa nu o vad dar trece....

eu sunt cu crackers si cu supe aproape zilnic. mie care nu prea imi placeau. de carne nu m-am mai atins de cateva saptamani. imi mai fac shakeruri de proteine ca mai am un rest de la instrcutorul meu, ca altfel e jale. nici legume nu prea mananc, nu stiu de ce. dar in schimb varza murata si morcovi bag. si lapte uc cheerios dimineata. asta e nelipsit.

azi mia venit sa plang de neputinta...ma iau niste greturi de simt ca nu le mai pot tine. si de felul meu sunt rezistenta la rau...dar astea ma dispera.

MangaGirl :-) 11+

Mergi la inceput