Burtici fericite de septembrie-octombrie 2009(23)
Raspunsuri - Pagina 9
MangaGirl spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pazza buna fetelor....tocmai m-am intors de la tara....am vazut ca vorbeati despre nume...eu sincer sper sa am baietel.daca mi se indeplineste dornta o sa se numeasca marius...si daca e fetita il las pe andrei viitorul meu sot sa ii aleaga numele...oricum o sa fiu cea mai happy ... anco...am terminat la apulum anul trecut..eram a 12 a E la resurse naturale si protectia mediului...oofff sunt atatia oameni carora le datorez mult.daca esti la apulum sigur o cunosti pe fosta mea diriginta doamna Radu Ana sincer si cu mana pe inima un om de milioane...de fapt ce mai fiecare om in parte are o semnificatie pt mine... aseara mi-am luat tensiunea si aveam 9 cu 5 ..de fapt tot cam asa mica si nu stiu cum sa fac sa creasca am incercat sa beau cafea dar nu imi place deloc si andrei ma tot sperie...spune ca e cam periculos sa am tensiunea asa mica...mai ales ca atunci cand ma agit imi scade.ooff.. apropo de la cate luni poti sa vezi sexul lui bb? eu nu am numai 10 saptamani dar asa ma roade curiozitatea... pt toate |
pazza, daca tensiunea ta e asa mica mereu, nu e nici o problema. mai grav e sa oscileze. eu o am 10 cu 6 de o viata, nu e f mica, dar oricum e si nu ma deranjeaza cu nimik. atunci cand creste ma simt rau, ametita, buimacita. daca poti sa nu bei cafea si chestii cu cofeina ar fi indicat sa nu o faci...doctorii spun ca impiedica asimilarea fierului la copil. si ceaiul negru la fel. eu de prin sp a saptea nu mai pot bea cafea. numai mirosul imi intoarce stomacul pe dos.
MangaGirl :-)
11+
pazza spune:
MangaGirl mersi mult..mie imi e frica pt ca mi s-a intamplat o data sa ma enervez f tareeee si mi-a scazut tensiunea la 8 cu 4...am mers la urgente pt ca mi-a fost rau tare..si eram in 5 sapt...nici eu nu am nici o problema ..nu ma simt rau..dimpotriva sunt foarte energica chiar daca doctorul meu de familie spune ca ar trebui sa lesin la tensiunea pe care o am cateodata..sper sa fie bine...
mai rau e cu mancarea ca nu prea pot sa mananc..mai mult supe fructe legume...carnea nici sa nu o vad
dar trece....
mariaanna spune:
Buna seara!
Mamaaaaa, dar voi iar ati inceput capitol nou!!!Daca o tineti tot asa, o sa ajungem peste 100 pana nastem....
Bucurie mare pentru Monica -dicut!Felicitari sa sa-ti fie sanatos mostenitorul!
Santorinibun venit la noi!Sa ai o sarcina frumoasa si sa fii sanatoasa!
paca abia astept si eu sa vad sexul lui bebe...De cand cu carucioarele astea....parca sunt nerabdatoare.Pe la 14 saptamani cred ca o sa merg si eu .
Dar asa cum zicea o fata ( scuze ca nu-mi amintesc numele) dupa simptome, s-ar putea sa fie fetita!Sa dea Dumnezeu sa fie si sanatoasa!Si voua la fel.
Despe nume...nu m-am gandit inca si nu cred ca ma gandesc.Data trecuta vorbeam cu ea in burtica si-i spusesem Ioana, dar n-a vrut sa vina pe lume...
Acum nadajduiesc ca va fi bine.
Auziti, ore stranutul ce simptom o fi?
Ca de ceva vreme tot stranut si imi curge nasul.Dar atat, nimic mai mult.
Ce stiti de valorile IGG Rubella?39 Ui/ml.
Stiti cum se manifesta rubella?
Ca e posibil sa fi avut si sa nu fi stiut despre ce e vorba....
Va pup! O seara frumosa tuturor!
Mariaanna
10+
Mamica de
si
in asteptarea unui 
Ioanact spune:
Buna seara.
Azi am gasit pe chilot cateva picaturi de sange..am vb cu Doc si mi-a zis sa i-au o pastila de No-spa si sa stau linistita, iar daca tot voi sangera sapt viitoare sa ma duc la cabinet (oricum ma programasem pt 16 Martie).. De ce oare imi curge sange?? Intr-adevar am avut si un contact 
si am m ridicat-o pe Ioana.. Offf..
sper sa fie bine bebele..a m patit cineva asa ceva?? Pana Luni nu m rezist..
ALBUM
6
si 2 maselute - 10.03.2009
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
11+
IUSTIN sau
IUSTINA
lutoniana spune:
A venit weekend-ul si gata liniste....v-ati bagat la prajiturele, la odihna, la plimbari, la somnic......cand am si eu timp de scris.
Suntem putin pe invers...voi in cursul saptamanii scrieti foarte mult si eu sambata, duminica cand sunt mai libera.
Mi-a zis cineva ca daca dormi mult creste bebelusul bine
...asta din traditii. Dar mie asa de bine imi pica de fiecare data cand exagerez cu somnul numai vorba asta imi vine in cap 
Cea mai fericita
14+
miha74 spune:
seara buna si de la noi
lutoniana- si eu patesc la fel, citesc, citesc...dar nu reusesc sa raspund atat cat as vrea![]()
cristina- ma bucur ca sunteti mai bine si sper sa fie si mai bine
. Eu pana la urma in nas mi-am pus olynth, o data pe zi, ca altfel cu apa de mare nu am avut succes... Dar sotu' e mai bine macar???
santorici, katerina- bine ati venit in gasca si sarcini frumoase si usoare va doresc
monica, dananam- FELICIATRI pentru cuculet
cat despre numele DRAGOS ai un vot si de la mine, si poate un tiz
. Pe varul meu il chema asa...
doro76- super vesti cu DT! felicitari
elle, cristina- si noi tot pui cu salata verde, ceapa verde, ridichi, numai ca io am fost o puturoasa si l-am luat de la rotisor si in plus cartofi prajiti. A fost o nebunie
Matei mancase separat...dar...mai vroia si nici nu s-a uitat la carnita, in schimb la cartofii prajiti le-a dat de gust![]()
chiar asa mimika unde esti? ce iti fac flutirasii??/
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
13+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
lutoniana spune:
Ioanact stai linistita si nu mai face efort si totul va fi bine.
Ai grija de tine ca este foarte important 
Nu te speria tare ca dauneaza la bebelus, think positive 
Cea mai fericita
14+
miha74 spune:
selen- daca e dat cu parerea, ma bag si eu: SEVINCI, am o prietena foarte draga, care a plecat in America
ioanaact- poate este de la contac...si s anu fie foarte grav. Daca persista maine picaturile si sunt rosii eu as merge la urgenta.
marianaa- sa fie oara vorba de rubeola? daca IGG e pozitiv, trebuie neaparat sa faci si IGM, care daca e negativ inseamna ca ai avut bola si acum ai anticorpi.
Miha, mami de
Matei (16.01.2008) si
Laura (30.09.1997) si
13+
"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)
lutoniana spune:
Sustin ce zice Miha, Ioanact, ca si mie mi-a spus ca daca sangerez sa merg la spital imediat.
Cred ca e mai bine sa asculti de fetele cu mai multa experienta 
Cea mai fericita
14+
katteryna spune:
[quote]citat din mesajul lui santorini
Acum am intrat in frenezia mesajelor! stiu ca voi nu ma vedeti tocmai de aia ma grabesc sa scriu 10 mesaje (parca atat trebuia.
Buna!
Sunt o burtica de septembrie si as vrea sa ma alatur grupului vostru. Trebuie sa postezi 10 mesaje inainte sau cum?
Va pup pe toate si sarcina usoara!